STARSHOOTER_SUPREME Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 KAKOOOOOOOOOOOOOOO SECHEEE HLADAAAAN VETAAR!!! Quote
BLAGOJE Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Quote
Talvi Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 Fin je album. Stilski bliži TGW nego TTND, ili se meni tako čini na prvo slušanje. Nego, šta kažete da prijebačim temu u black metal? Quote
BLAGOJE Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 neka je odje.jes' blizi TGW-u nego TTND sto se meni vise svidja,sa malo vise naglasenom epikom. Quote
kuruz Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 Спорији од прошлог, зато је и сличнији том који помињете. Одличан је, чисто да додам. Quote
Џрк Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 (edited) cuh od gos'n nesu starshuter da gi je ovi album do jajce. ce se proveri \m/ Edited April 25, 2011 by Heavy Jerk Quote
Talvi Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Sa svakim novim slušanjem mi je sve bolji. "Death Of The Gods" je neverovatna jebeno. Quote
Novaliis Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 Sa zakasnjenjem slusam novi album. Mada, mozda slusam u pravo vreme, jer se odlicno slaze sa ovom kisom i vetrom napolju. Odlican album, to je taj Primordial zvuk koji volim, a Alan peva za medalju. Quote
Talvi Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Setlista koju furaju ovih dana: 01. No Grave Deep Enough 02. Gallows Hymn 03. Sons of the Morrigan 04. Bloodied Yet Unbowed 05. As Rome Burns 06. Lain With The Wolf 07. Autumn's Ablaze 08. The Coffin Ships 09. The Burning Season 10. Death Of The Gods 11. Heathen Tribes 12. Gods To The Godless 13. Empire Falls 14. Golden Spiral Brate. Quote
Novaliis Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Jos samo da ubace ''The Gathering Wilderness'' i bilo bi savrseno za mene. Quote
Јарослав Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 добра сет листа, само што бих ја нагурао ту још и To Enter Pagan. што се новог албума тиче, нема шта да се посебно човек просерава. то је једноставно Примордиал (један једини) и једноставно је савршено, и то је то. Quote
Angelystor Posted May 19, 2011 Author Report Posted May 19, 2011 Malo docnim sa komentarom, no nevermind Nikako najbolji Primordial album, ali by Jove, svakako jos jedan vredan, fantastican, odlican, epski, metalistican album Iraca, sa do bola lepim zvukom. I sve pohvale za bubnjara, koji je fantastican posao odradio, verovatno najbolje odradjeni bubnjevi od svih Primordial albuma. A bese bio nesto za malo izbacen iz benda koliko se secam? :] "No Grave Deep Enough" je cela kao jedan jebeni refren, ja ne znam da l' sam je jednom pustio kod kuce a da sam je mirnije ispratio i bez dranja ili da sam je u gradu pustio a da se nisam jezio... Nenadjebivi vrhunac albuma. Vredi pomenuti i Alana ovde, koji je jos jednom ostavio neizbrisiv trag i na traci i na papiru, cini Primordial unikatnim em vokalima, em liricima, koji su jos uvek medju najboljima u zanru a i sire. If there is a watcher under the earth Wake him from his fateless sleep Through the glorious voids of heaving earth Souls of fire, release me Najveca steta metala je oduvek bila sto je uvek bilo malo pevaca koji su se trudili oko onoga sto pevaju, a malo previse oko toga da im kosa izgleda kako treba i da moze refren da bude dovoljno jebeno poppy. Dakle, i Stara zmija svakako u favourite, "Bloodied Yet Unbowed" (cini se da Alan bas voli ovaj citat) mu nekako dodje klasicna Primordial traka, zasto se voli ovaj bend, plus naslovnica je isto za gornju grupu. "Mouth" mi super lega za bolji flow albuma, upada odma' posle GOS, melanholicnija daleko od iste, i sa nekim stvarno mracnim i upecatljivim slikama. Od slabijih, sta znam, vec podosta obrtah album, i "Lain" i "Hundred" su mi se vec na pola tih slusanja nekako odosadile, tako da recimo da su mi te dve low points. Rekoh vec, ne najbolji Primordial album, ali u ovoj godini ce svakako upasti medju najbolja izdanja. 8.5-9/10 2 Quote
Imrahil Posted May 21, 2011 Report Posted May 21, 2011 Vredi pomenuti i Alana ovde, koji je jos jednom ostavio neizbrisiv trag i na traci i na papiru, cini Primordial unikatnim em vokalima, em liricima, koji su jos uvek medju najboljima u zanru a i sire. sa koliko emocija on peva, strašno Quote
Kveld Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 nekako sam sa zakašnjenjem otkrila ovaj bend ali u poslednje vreme ih toliko slušam da nadoknađujem propušteno Quote
Stolet Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Tek sad videh onu setlistu što je Talvi postavio. Jbt pa većina tih pesama traje 7-8 minuta, to je nekih 100 minuta Primordiala Ja bih tu jednu Traitors Gate sigurno, možda Fuil Arsa ubacio, možda i Song Of The Tomb (ali i ne mora, pošto bih onda morao neke dve da izbacim ), to je poenta kod Primordiala, u onoj setlisti nema loših pesama, nema osrednjih, ono je sve klasa. Upravo kod mene ide No Grave Is Deep Enough... to keep us in chains Pokrenuo bih malu anketu na temi - koji je Primordial tekst, za vas, najbolji? U moru genijalnih lirika, može i više favorita ako hoćete. Moji glasovi idu za Traitors Gate, zbog sledeće strofe najviše: The gallows cold hands Tighten old rope Young men hang in the fetid breeze Like rotten fruit Too ripe for harvest They have marched us Through the streets Heralded our death Proclaimed our end And brought us to our knees Posebno zbog početnih stihova, jeza me prođe svaki put kad zamišljam te slike u glavi. Izdvojio bih još i The Coffin Ships, u kojoj me uvek ubije onaj momenat pri kraju pesme: Broken spirits, in rags and tatters! Quote
Talvi Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Meni "Gods To The Godless" i dalje najdraži. Quote
Talvi Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Kadašnje je ovo? Alan u MDB fazonu a Simon kao da je iz Korna ispao. Quote
soul wandering Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Uuuu meni ovo poznato, da nije slika bila u nekim novinama, nekom starom Metal Expresu ili tako nesto? Quote
Recommended Posts