Angelystor Posted April 3, 2014 Author Report Posted April 3, 2014 Ovaj DS mi isti k'o onaj Twilight, simpaticno, ali naginje ka dosadnom. Dajte novi Primordial, dosta vise ovih nepotrebnih ekskurzija. 1 Quote
azal Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 mnogo dosadniji Twlight meni. muziku jesmo culi milion puta, ali Alanu mnogo lepse lezi ovaj trad doom fazon. svakako nije bolje od bilo kod primordiala, ali dosta bolje of TOTG meni. Quote
Kumodraski Vo Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Ovaj DS mi isti k'o onaj Twilight, simpaticno, ali naginje ka dosadnom. Dajte novi Primordial, dosta vise ovih nepotrebnih ekskurzija. DS zvuci upravo kao naginjanje i upadanje u dosadu. Ok kapiram da se ljudima svidjaju old school vokali i riffovi, ali brate kad vec pravis takvu muziku nek bar bude na nivou. 1 Quote
Лука Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 DS vuče na famu i estetiku koja je ložačka i sad dosta zastupljena ali muzika je osrednja. Čekamo Pitchfork recenziju. Quote
Talvi Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Primordial rade i The Foggy Dew za onu folk kompilaciju, to će biti zanimljivo Quote
Talvi Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 izgleda da novi album izlazi na jesen i da će se zvati "Where Greater Men Have Fallen" Quote
Јарослав Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 (edited) zavucimo ruku duboko u ponor kulta lajv iz devedesettreće http://www.youtube.com/watch?v=zFxvsACM70c Edited July 25, 2014 by Јарослав Quote
kuruz Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 pa gledaćemo ih sa Triptykon u Rumuniji Quote
Talvi Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 koga, Dread Sovereign? nego, Alan poslao Acu Seltika po burek: Quote
BLAGOJE Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 alan je isusa poslao po burek a boga po jogurt sta je bogorodici tek napravio,necemo sad o tome Quote
Recommended Posts