Јарослав Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Some screen grabs from recent video shoot... Quote
Talvi Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 stigaostigaostigaostigaostigao DAJ PIČKO UTISKE Quote
Јарослав Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 NEMOJ PIČKO DA DAŠ UTISKE SAMO ĆEŠ DA NAM PRAVIŠ ZAZUBICE Quote
Grobodan Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 DAJ PIČKO UTISKE Je l' me to stvarno pitaš? Ma sranje je... not Quote
Talvi Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 znam da nije sranje, no ono - stil, finte, favoriti, nekog mesa nam daj Quote
Grobodan Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 (edited) Pa ono, stil: Primordial, nema nekog klasičnog departure-a od ranijih albuma ali vidim sad na Anaal temi da je moderno da bendovi koji smišljaju svoje pravce treba i da ih napuste posle par albuma tako da se valjda svidi pučanstvu ovuda, možda za zeru više uplifting od Puritanca (što ste čuli u naslovnici recimo) ali je morose stil prethodnika više-manje nastavljen - nije himničan kao Nameless dead, favoritna mi Babel's Tower (za nju snimaju spot) i The seed of tyrants koja ima blek kucanja, sviđa mi se produkcijski što je bubanj ogroman, kad lupi brat sve trešti kao kod viking Bathory albuma. To ti je onako recenzijski a ovako od srca jebali su majku ponovo: rakija, sikira, go do pojasa, šuma, zemlja, magla, sve je tu. Edited October 30, 2014 by Grobodan 1 Quote
obsessed by cruelty Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 a ovako od srca jebali su majku ponovo: rakija, sikira, go do pojasa, šuma, zemlja, magla, sve je tu. album godine Quote
Angelystor Posted October 31, 2014 Author Report Posted October 31, 2014 El znate onaj kad ulaze Primordial u pekaru i kažu "Daćete nam 6/8 bureka sa sirom.", a pekarka ih pita "Pa zar opet?" ahahah...haha 5 Quote
Talvi Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 provaljivanje u kombije postalo biznis November 5 at 10:27pm · The "All Hell´s Reaper´s" tour van had a break-in last night in Barcelona and the guys from PROCESSION and DREAD SOVEREIGN had all their money, passports, personal belongings, pedals, computers etc.stolen. If anyone wants to help us our with anything at all it would really be appreciated! PayPal : [email protected] Thanks for all the support that we have received already! All the money will go to being clothes and musical equipment so the tour can continue. Quote
azal Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Pa ono, stil: Primordial, nema nekog klasičnog departure-a od ranijih albuma ali vidim sad na Anaal temi da je moderno da bendovi koji smišljaju svoje pravce treba i da ih napuste posle par albuma tako da se valjda svidi pučanstvu ovuda razlika je sto Primordial radi na albumu 3-4 godina i odrzava nivo kvaliteta, dok ovi stancuju na godinu, dve. Quote
Berliner Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 AN se ni centimetar nisu pomakli sa poslednjih par albuma, bas stroga stagnacija a ovi ipak imaju suptilne pomake iz albuma u album, ako nista zrelije pesme pisu i konstantno bolje sve zvuci sa te tehnicke strane. Quote
HeLLsarma Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Primordial i AN dva razlicita sveta. Quote
HeLLsarma Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 To svakako,al imaju drugačiju pricu i put. AN juri ka haosu i elektronici,dok ovo sto si rekao za Primordial totalno pije vodu. Quote
Demon Seed Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Ka haosu, kažeš, da, da... Aeto, oduvek sam se pitao što su na dva različita pod(pod)foruma, sad mi je jasno. Quote
Lou Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Toliko jure ka haosu da su stigli do tačke u kojoj znamo šta je sledeće u pesmi. Quote
HeLLsarma Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Dobro,postala im je predvidljiva formula,zato mi je i mozda najslabiji AN do sad,ali kazem to je haoticna muzika za razliku od Primordiala. Quote
Talvi Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 u kom smislu haotična? distorziranija, glasnije "vrištu"? Quote
Recommended Posts