metallicus Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Dobio sam na nekom MP3 i njihov demo ne znam kako se zove niti znam nazive pjesama(ima ih 8).Znam jedino da su iz Mladenovca i da su veoma mladi.Za prvi snimak nije lose. Zna li ko sta vise o njima? Quote
Moody Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Kako da ih ne znam Zile - Vokal (90), Kleki- bas (90), Duca - gitara (91), Spenki- bubnjevi (90) jos plus sada svira i Divic gitaru a on ne znam koje je god znam da je dosta stariji od njih. Inache te pesme su: 1.Crazy Lady, 2.Way Out, 3.Children Of Tommorow, 4.You Want To Break Me Down, 5.Freedom, 6.Wild Child, 7.Zvuk. Sad imaju i Chernobil i jos jednu Divicevu koju je josh ranije svirao sa njegovim bendom. Bas su pre neki dan imalu svirku u slavu 4, godine postojanbja benda. Quote
hah Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 elektrik kinder garden (po srpski recheno lol) ??? jel' su to ti ljudi.... ??? Quote
Moody Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Da to su oni! Pa onda sam i ja dete! Quote
St. Ilia Stormbringer Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Super su, skroz....samo neka guraju.... Quote
Ma Jelena. Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 A jesu oni ono svirali pre koju godinu kao jedna od predgrupa Osvajacima u DOBu? Inace, sve pohvale =] Quote
Moody Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Ja mislim da jesu! Sada uchestvjuju na Demo Festu u Plani!! Pogledajte dve nove pesme na njihovm MySpace profilu!!! www.myspace.com/electrickindergardenband Quote
IberZoknA Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 ja sam ih zadnji put uzivo slusao u Kraljevu. Tada su imali novog pevaca koji se zove Pedja. Quote
Recommended Posts