М Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Svejedno, aploudovao sam ga ako neko mozda nema, a zanima ga. Quote
grave desecrator Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 old school thrash opet ulazi na velika vrata,pogotovo u americi,a sami primjer su bonded,FUELED BY FIRE,EXECUTION,WARBRINGER,WITCHAVEN,HATCHET,MERCILESS DEATH,a vecina su sacinjeni od latinosa Quote
RNA Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Ништа чудно, Мексиканци су носили добар део сцене 80-их, поготово у Лос Анђелесу. Quote
WoI Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Samo da kazem da mi je Feed The Beast favorit za thrash album godine! Ovo je tako dobro! :rockdevil: :rockdevil: Quote
CROSSIĆ Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 U odam me podsetise da nisam sluso odavno Exodus...Valjda bend vredi bar kao upola kao album ,onda znaci da su strava..uh kolko volim taj album jedan od najvecih ikad thrash albuma Quote
VoivodBG Posted June 7, 2008 Author Report Posted June 7, 2008 Ipak mi se vise dopada ep nego sam album, brzo smori, a i moguce je sto se dosta pojavilo mladih bendova u tom fazonu, jebiga... Quote
CROSSIĆ Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 old school thrash opet ulazi na velika vrata,pogotovo u americi,a sami primjer su bonded,FUELED BY FIRE,EXECUTION,WARBRINGER,WITCHAVEN,HATCHET,MERCILESS DEATH,a vecina su sacinjeni od latinosa HEEELL FAKIN JEAH lol najbolja po meni muzika je onaj pocetni stari thrash,npr album od exodusa -bonded by blood...kakva slucajnost bas njega da se setim. a nisam gledo nazi teme hahaha Quote
hypnos Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 HEEELL FAKIN JEAH lol najbolja po meni muzika je onaj pocetni stari thrash,npr album od exodusa -bonded by blood...kakva slucajnost bas njega da se setim. a nisam gledo nazi teme hahaha meni je taj album u top 3 thrash albuma.ja se jezim kad ga slusam,a nabavio sam ga negdje u novembru prosle god,vredi ga poslusati u svako doba dana Quote
RNA Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Направили су анкету на мајспејсу да ли да издају плочу која ће да изгледа као пица. Quote
Angelystor Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 (edited) Samo da kazem da mi je Feed The Beast favorit za thrash album godine! Ovo je tako dobro! :rockdevil: :rockdevil: Skinuo sam ovaj album samo zato shto mi je ova paljevina to predlozila, mislio sam da ima bolji ukus za thrash Ovo je..Ovo pre svega, nije thrash metal, ovo je generic mosh pit metal. Kao drugo, prva pesma ima refren BBB, a "Civil Servant" kao "Kill As One". I bolje da stanem tu sa poredjenjima..Produkcija je ok, samo basa ne chujem ich, vokal je straaashno dosadan, i u prinicpu sve se svodi na riffove od kojih ima chini mi se jedan-dva, chini mi se sa "Mind Pollution" koji su uspeli da mi pomere vrat barem malo. TMNT "obrada" ne vredi ni pishljivu paru, nadam se da ce se pojaviti neko drugi ko ce to bolje da odradi. Ili bolje ne. Edited June 15, 2008 by Angelystor Quote
RNA Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Фак, и мислио сам да ће бити тако нешто. лепо сам скоро расправљајући са једним својим пријатељем Швабом рекао да се за 10-15 година овог новог таласа америчког треша већина људи неће ни сећати. Quote
Grobodan Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Ovo je strasno, i ja tvrdim!!!! Masa bendova na jakim etiketama, a niko (sem Municipal Waste, ajd i Warbringer i Merciless death su okayish) nije ni za KURAC! Bas sam dobio od metal blejda promo Hatchet - Awaiting evil, nije sto je Bosko tu ali SE ih sije za 5 duzina. U cemu je stvar? BGVigga - sacuvaj to da preslusam leba ti, hocu da argumentovano pljujem, hehe Quote
Jabba the Hutt Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Imaju vokal koji je kombinacija devojcice koja se uplasila misa i bika kom zavrcu jaja motorcanglama. Dobar opis! Ali muzika im je super, meni barem A nije losh ni ovaj BBB, imaju dobrih pesama Quote
Angelystor Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Isto bih mogao da kazem za BBB, tj. da ih shije SE. I SE ide na taj old school fazon, ali meshaju dovoljno toga da to ne bude dosadno.. Dodushe, videcemo kakav ce sledeci rad biti Ma ostavicu album, ali brishem ga chim ga ti prerezesh Quote
RNA Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Bas sam dobio od metal blejda promo Hatchet - Awaiting evil, nije sto je Bosko tu ali SE ih sije za 5 duzina. U cemu je stvar? Е, баш сам хтео за њих да питам, то'ј да ми проследиш. Не брините ништа за нас, слаћемо демо и у Earache и у Metal Blade, кад су се поналожавали на 'ваке бендове. Quote
Grobodan Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Preslusao album, na jedno slusanje OK, ali prosto covek ne pozeli da ikad vise provuce kroz plejlistu... Sve je to korektno, ali vec cuto negde i neinspirativno do bola. Bosko, to bi bas bilo do jaja, zamisli da vas pokupe... u svakom slucaju, ako je masa ovih shit bendova mogla, vi ste to vise zasluzili, pa salji! Quote
RNA Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Па, један хит су уболи, пошто је Earache покупио Violator за светску дистрибуцију. Али, имамо озбиљан хендикеп због виза, што се можда среди од нове године. Ко зна. И да ми последиш Hatchet. Умирем од жеље да их чујем. Quote
RNA Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Дакле, Hatchet је порсек просека, покушавају мало да се играју Annihilatorа, а и звук је до јаја танак за нешто што је Metal Blade издао. Добри рифови на минимуму, ништа за шта можеш претерано да се ухватиш. Ако неко хоће нека отвори посебну тему за њих, мене мрзи, а мислим и да нема потребе за тим. Quote
ZmYchE Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Bondedi su krenuli na evropsku turneju sa Gama Bomb bendom. http://www.yumetal.net/forum/index.php?s=&...t&p=1705592 Quote
WoI Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 uh kakav bi to pokolj bio da dodju kod nas :rockdevil: Quote
dr.lecter Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Imam album par mjeseci i moram reci da mi se svidja. Mozda jedina zamjerka je duzina albuma,Thrash albumi moraju biti kraci a ovaj ima na vinilnom izdanju jos i bonus track Unusual Punishment sto ti dodje na nekih 12 komada pod "visokim " naponom mnogo I da zasto sam ovu temu morao naci preko Search-a? iako je tu 100% nisam je mogao naci ni na jedoj strani Quote
Zdodnovani Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Upravo ovih dana pored Osmium slusam i Boned By Blood. Album je satiranje cisto, prva pjesma Immortal Life na prvu me odusevila. Inace za njih sam saznao iz one kompilacije Thrashing Like A Maniac, stvarno ima predobrih bendova pored Bonded By Blood... Quote
Thrasher Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Meni ovaj bend nemoze da dosadi. Album sam kupio mesec dana nakon sto se pojavio i otad se jako cesto vrti. Quote
Recommended Posts