Mita Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Ja uvijek cekam EZTV... je izadje taj dan ili? Quote
fiction Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 je izadje taj dan ili? 2-3 sata poslije premijere je na netu... http://www.mininova.org/user/EZTV ovdje pogledaj ujutru kad se probudis... Quote
Sale B.C. Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 eztv fukin rulez, ne samo za ad, nego i brdo drugih serija Quote
Fake City Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Klaus i alien su sjajni, dok ovi ostali i nisu nesto interesantni. Nije los crtani ima svojih momenata, ali nije blizu FG. Quote
Mita Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 onako je nova epizoda nema nista posebno za smejanje nego nesto nema Femili Gaja sta se desava? Quote
fiction Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 onako je nova epizoda nema nista posebno za smejanje nego nesto nema Femili Gaja sta se desava? Sledece sedmice Family Guy... http://epguides.com/FamilyGuy/ Quote
Mita Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 onako ima par fazona mada nista spektakularno Quote
Mita Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 15 73 "Wife Insurance" March 29, 2009[5] 4AJN08 When Stan gets kidnapped in Colombia, Francine fears he's gone for good. Stan finally reappears unharmed, but the real trouble erupts in the Smith household when he admits that he has a plan to marry his dentist if Francine dies before him. Meanwhile, Steve and Roger play detective duo "Wheels and the Legman." Quote
dimmu1 Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 ova serija mi izgleda nikada nece dosaditi.dobra im je ova nova epizoda Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 ovo i dalje izlazi? mislim da sam fazon proletos gledao zadnji put i bas su zaredjali bili glupe epizode. Quote
VoivodBG Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 Nikada nisam imao zivaca da do kraja ispratim epizodu Family Guy-a, a American Dad! sam krenuo da gledam na osnovu preporuke. Da osim nepovezanih stoseva i referenci na pop kulturu postoji prica i razvoj likova, i za sada se dobro zabavljam. Neke epizode pogledam na preskok, a neke mi bas drze paznju. Za sada su mi najsimpaticniji Roger (vanzemaljac) i ribica sa one liner-ima. Quote
Vuk Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 Ranije je bilo mnogo vishe prostora za ribicu, nadam se da ce da oprave sad. Quote
VoivodBG Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Officer Figpucker. U 5 sezoni bas zapustise Klaus-a, jedva se pojavio u epizodi sa stednjom i konjskim trkama. Quote
VoivodBG Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Hej, pa ovo i dalje vozi, stigao sam do 6 sezone, i tek su sada poceli sa sveopstim ludilom. Epizoda sa ubijanjem Deda Mraza, i Roger-ova potraga za legendarnim viskijem u planinama, su cisto zlato! Quote
Recommended Posts