AMON RA Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 e da li je neko slusao ovaj bend?ja sam slucajno dosao do jedne kasete i to prilicno davno i posle toga nisam vise nista nasao od njih a svidjeli su mi se.kasetu mi dao ortak koji je nekada davno slusao black a sad presao na sugavi HC.ako neko zna gde mogu nabaviti nesto od njih neka javi Quote
deadsy Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 koji je to stil ?? Nesto pagansko , sa klavijaturama ?? Quote
Tormentor Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 Imam par pesama sa dva njihova razlicita albuma i mogu reci da nemaju nikakve veze sa Blackom. Quote
AMON RA Posted June 24, 2002 Author Report Posted June 24, 2002 ja imam sa jednog albuma(neznam kako se zove)i cini mi se da je black mada imaju malo i nekog progresiva po mom misljenju Quote
Tormentor Posted June 24, 2002 Report Posted June 24, 2002 Oni mene strasno podsecaju na Dark Tranqulity, pa sad ako je to Black... Quote
atomant Posted June 24, 2002 Report Posted June 24, 2002 Oni mene strasno podsecaju na Dark Tranqulity, pa sad ako je to Black... Slazem se Imam A bloodred path i nisam nesto odusevljen Quote
Earendil Posted October 14, 2002 Report Posted October 14, 2002 Lici malo na In Flames i Dark Tranquillity sto samo po sebi znaci da ne mogu da budu losi.Ovo nije black vec melodic death Quote
Empty Posted October 16, 2002 Report Posted October 16, 2002 svakako death,a i nisu toliko losi,bar ovo sto sam ja preslusao... Quote
Sinstrel Posted October 16, 2002 Report Posted October 16, 2002 Ovaj bend nema veze sa black metalom... znaci prebacujte ovu temu na DEATH (logicno). Imam "A Bloodred Path" i svidja mi se... nista specijalno ali sasvim korektno. A da podsecja na In Flames - podsecja a: samo je In Flames daleeeko bolji! Quote
[Nocturno] Posted October 16, 2002 Report Posted October 16, 2002 bend je zivo sranje... imam bloodred path i nizasta nije... chak ni ona obrada od wasp chini mi se.... uzas Quote
Arch Stanton Posted October 19, 2002 Report Posted October 19, 2002 A bloodred path je solidan album Quote
ASKE Posted October 20, 2002 Report Posted October 20, 2002 kako oni imaju dobar naziv za bend.... Mozda ce neko seb eda nazobe jednog dana Mahabharata ili Ramajana Quote
Riskitz Posted December 17, 2002 Report Posted December 17, 2002 Slazem se sa vecinom (da Gates Of Ishtar nisu Black).Bar ne tipican, s obzirom da imaju Death uticaja. a: Inace i ja sam preslusao album A Bloodred Path i mislim da uopste nije los. Quote
Baja Car Posted December 18, 2002 Report Posted December 18, 2002 GATES OF ISHTAR su Death Metal i nije mi jasno sta oni traze na Black?!? Slusao sam The dawn of flames i At dusk and forever i mogu reci da su ta dva albuma vise nego odlicna. A bloodred path je njihov prvi album pa je mozda to razlog zasto vam se taj ne svidja jer verujem da ima slabu produkciju i ostale fore sto prati prvence u vecini slucajeva. U svakom slucaju ovo je dobro sto sam ja slusao. Quote
Baal Posted December 19, 2002 Report Posted December 19, 2002 Ima da se naruci preko REX-a njihov DCD.Da li je vredno kupovanja? Quote
Turin Posted December 20, 2002 Report Posted December 20, 2002 Ima da se naruci preko REX-a njihov DCD.Da li je vredno kupovanja? to mozes naci ovde na mp3. Bolje uzmi nesto iz istocne evrope (Ashen Light, Rossomahar,Rakoth...) Quote
Baal Posted December 23, 2002 Report Posted December 23, 2002 Ima da se naruci preko REX-a njihov DCD.Da li je vredno kupovanja? to mozes naci ovde na mp3. Bolje uzmi nesto iz istocne evrope (Ashen Light, Rossomahar,Rakoth...) Pa jel' znas ti nesto o tom fantasticnom bendu Rakoth? Quote
Angelystor Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 O D L I C H A N ! ! ! BEND! Jedan od najboljih melodeath bendova koje sam slushao...i verovatno the most underestimated one. "At Dusk And Forever" Quote
The Watchtower Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Nisu loshi.Imam A BLOOD RED PATH i onako solidno !!! Quote
The Watchtower Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Nabavih josh dva albuma i mogu reci da su bolji nego ABP Quote
Kent Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 i verovatno the most underestimated one. nisu oni nikada potcenjeni bili. sredinom 90-ih se bas puno o njima pricalo. svaki iole upuceniji fan gothenburskog zvuka je znao za njih. i slusao ih. dobar bend! Quote
Angelystor Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Ako je tako, better. Jebga nisam upucen toliko, ali sada barem slabo sam nailazio na njih, ili neke priche o njima. A kakav je ovaj DUSKFALL, kako razumem chlanovi Gejtsa su sada tamo? Quote
The Watchtower Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 (edited) U The Duskfallu su svi chlanovi Gatesa! Ja sad skinuh nekoliko pesama od The Duskfalla i ODLICHNI SU! Produkcija super, melodichno do bola, ma fenomenalno Edited March 19, 2005 by Evil Spirit Quote
Recommended Posts