Kent Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Ako je tako, better. Jebga nisam upucen toliko, ali sada barem slabo sam nailazio na njih, ili neke priche o njima. A kakav je ovaj DUSKFALL, kako razumem chlanovi Gejtsa su sada tamo? Prvi album je solidan melodeath. Drugi je vec odlican, mada je prva polovina albuma izrazajno bolja, posle malo pada. Nabavi to obavezno. Quote
The Watchtower Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Ma Duskfall je sa neke strane gledishta nastavak Gatesa (to jest tamo gde su Gatsi stali, bar ja tako mislim) Quote
<Rio_da> Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Vanish To Perfection svaka ti cast. Hm, hm pronaci cete u mom potpisu deo teksta njihove pesme. Nisam cuo zadnja dva albuma ali se trudim da ih nabavim. Sta je sa ovim ludim likovima gore. Pa ljudi GDE SU VAM USI? Cujete li one bubnjeve? Moje misljenje: sve u svemu death metal bend, vokal malo vuce na black ali je ultra, extra dobar, Gitre nista preterano bas kako treba, skoro savrseno! Ma mogu da ga plugaju oni koji misle da ovo nije dobar bend! p.s. samo sam cuo Bloodred Path Quote
Oak Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Zajedno sa eucharist i unanimated tvorci melodic death metala, najbolji album mi je a bloodred path, jbg slabo im se poklanja paznja, delom shto vishe ne postoje ali zato su pokazali shta je melodeath. Quote
Sandman Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Odlican bend.Meni je najbolji album At Dusk And Forever,imam ga kao reizdanje sa Dawn Of Flames,koji mi je odmah posle po kvalitetu.A Bloodred Path sam svega par puta i preslusao i nije mi se toliko svideo kao ova dva,ali je dobar i on. Zajedno sa eucharist i unanimated tvorci melodic death metala, Hm,ne znam bas da li su tvorci,ali su odlicni bendovi.Unanimated je po meni u samom vrhu melodic death metala,Ancient God Of Evil je lektira.Trebalo bi o njima otvoriti temu posto su se ponovo oformili prosle godine a i ove izdali album pa ce biti sta da se prica. Quote
Despot! Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Zanimljiv bend 'At Dusk and Forever' im je najbolji album. Za nimljivo je da su s originalne korice pojavile u isto vremena kad i album Heidenreicha 'Trance of Unholy Union'. Problem je bio da su oba benda imala iste korice, sa onim demonom što šiti krila:) Quote
Lord Iffy Boatrace Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Preslusao sam At Dusk and Forever i odusevljen sam,predoabar bend!Steta sto vise ne postoje... Quote
Sandman Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Ja ovih dana bas cesto vrtim isti album.Perfekcija. Now the time has come,join my kingdom drink the wine,feel the might of eternal nightfall! Quote
Mita Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 mrzi me a i ovaj wanna be Vladimir Trapara ima gomilu stvari koje mi trebaju Quote
Sandman Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 picko popravi rezac Crko mi je i monitor,sada sam na laptopu. Quote
Kumodraski Vo Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 http://www.mediaboom.org/470723-gates-of-ishtar-at-dusk-and-forever-remastered-2017.html http://www.mediaboom.org/470736-gates-of-ishtar-the-dawn-of-flames-remastered-2017.html Quote
Recommended Posts