Black Diamond Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=zvFW6jUJG2w gledajte genijalno je
the black platt Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 LEGENDE IZ DOLINE BOGOVA!!!!!
Thorn's essence Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 A to kao...Cetinje je dolina bogova ? vala baš,koliko ja znam u dolinama su oduvijek seljaci živjeli
Black Diamond Posted November 18, 2007 Author Report Posted November 18, 2007 ne priznajem prepreke i nekoliko svadja sa strazarima "mrs strazaru jedan obicni" "a vidji li se grdan li si ispod oci "
Cosmic Sailor Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Petkom tacno u ponoc na radiju Antena M mozete slusati njihovu kultnu emisiju. Antena M listen online www.thebooksofknjige.com
Azizam Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Kako sam zaboravila na nji'. Bili su interesantni, kapiram da nemaju novi album (?)... Tj. nisu ništa izdali?
the black platt Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 A to kao...Cetinje je dolina bogova ? vala baš,koliko ja znam u dolinama su oduvijek seljaci živjeli Ne ocekujem da ti iz GRADA shvatis bookse,a dje smo mi a dje vi vidjeces za par godina,pozdrav svim NORMALNIM srbima!
Andrija Smith Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Nisam znao da postoji tema o njima... Popaj (onaj umjetnik) svira gitaru u Perper grupi, mozda je i neko iz Srbije cuo za njih, sta ja znam. Sta god vi pricali i koliko god vam izgledali glupi oni su blago receno KRALJEVI! Steta je samo sto su postali popularni medju debilima. Ja stojim iza svog misljenja da su oni ubedljivo najpametnije "javne licnosti" u CG.
Black Diamond Posted December 13, 2007 Author Report Posted December 13, 2007 to je punjena kobasica degenericne umjetnosti
Andrija Smith Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 (edited) Vrhunski! A nije valjda da ste od njih gledali samo ono? Oni imaju preko 100h genijalnog video materijala. http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search Edited December 13, 2007 by Child in time
Black Diamond Posted December 13, 2007 Author Report Posted December 13, 2007 ma gledala sam ja svasta od njih ali ovo sam samo za primer stavila
morbid god Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 A to kao...Cetinje je dolina bogova ? vala baš,koliko ja znam u dolinama su oduvijek seljaci živjeli A okle si ti zlato, iz Shavnika TBOK su legende. Jes da mnogo ne volim cetinjane, ali im je humor vrhunski. Meni su najace 3 scene onaj oglas za pljackase, izjava saucesca(lele mene ljubo ) i onaj kad idu da kupe strica(polovnog). Ima tu jos dobrih zajebancija, ali ove tri su mi nekako najace.
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Sta god vi pricali i koliko god vam izgledali glupi oni su blago receno KRALJEVI! Steta je samo sto su postali popularni medju debilima. šta si ovim hteo da kažeš???
Hamsun Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 htio je da kaže da ih slušaju svakakvi kreteni kojima se oni upravo sprdaju...
Thorn's essence Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 A okle si ti zlato, iz Shavnika TBOK su legende. Jes da mnogo ne volim cetinjane, ali im je humor vrhunski. Meni su najace 3 scene onaj oglas za pljackase, izjava saucesca(lele mene ljubo ) i onaj kad idu da kupe strica(polovnog). Ima tu jos dobrih zajebancija, ali ove tri su mi nekako najace. Jesam li ja nešto rekao o TBOK? Čitaj ponovo.Ja njih nisam ni pomenuo. black platt,ne seri.I idi drkaj na državu negde drugdje.
Andrija Smith Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 htio je da kaže da ih slušaju svakakvi kreteni kojima se oni upravo sprdaju... Bas to!
Herr_Wolf Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Ja stojim iza svog misljenja da su oni ubedljivo najpametnije "javne licnosti" u CG. Uzimajući u obzir konkurenciju... I nije da je to neki podvig
Andrija Smith Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Znaci kad sam pisao to vec sam znao koji me odgovor ceka ^ Kako god hoces, ja znam da ljudima iz Srbije oni izgledaju kao debili bez imalo smisla za humor
Black Diamond Posted December 14, 2007 Author Report Posted December 14, 2007 ja mislim da su d buks ov knjige po vrsti humora slicni monti pajtonima, ponekad te tolno smore ponavljajuci nesto retardirano da ti na kraju postane smesno, mada crnogorci vazda imaju malo drugaciji smisao za humor bachi tu drogu djavoli je izjeli!
Herr_Wolf Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Ma ok su oni, nego nekad baš ne mož' da ih pohvataš...
Hamsun Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 El to mislite na sebe? e pa jebiga, ne možemo svi da budemo pametni i lepi kao ti Nego... ništa je ona serija pri njihovim emisijama na radiju...
Recommended Posts