Jump to content

Recommended Posts

Posted

odje u bosnu malo ljudi ih gleda, a ja kako dolje u cg idem napocetku kad sam ih gledo i sluso nisam se mogao odvojit od tv, odmah sam ih zavolio

• 1 year later...
Guest Bata Životinja
Posted

ljudi, to je tekst iz prošlog veka, al bukvalno :haha:

sećam se da su pričali, nisam nikad proveravao, da su beogradske novine to objavile s porukom ''pogledajte kako su nepismeni cetinjski đaci'', nisu znali da su Buksovci pisali

• 6 months later...
  • 3 years later...
Posted (edited)

Slusao sam sinoc celu emisiju, pitali otvoreno Tesu da li jebe od kako se flešovao na Srbin.info

Tesin odgovor saznajte putem hiperlinka

Edited by Demon Seed
  • 1 year later...
Posted

Gajo se uključi sa dve rečenice i implodira kosmičke dimenzije

Da ide bas gitara bas gitara pa onda malo klavijature kao omekšivač, jer i pesma je ''Peškiri'' tako napisana.

• Upvote 2
Posted

NEKO ME SAD JAŠE :haha:

oće energija da ide

sunce ti jebem xD

dođi Vole na temu jebem te luda

šta kaže ovo posle ''IMA LI MI VODE ĐE?... ____''

''-dobro''

''-dobro''

-halo?

Nađoh ovu Vidovitu Sonju, uhapšena sirota 2012. godine :haha:

Posted

Nju su vise puta zvali. Ima i deo kad su je zvali posle tog saslusanja/hapsenja.

Saputala tokom razgovora, kao da je neko prisluskuje. :haha:

Ipak, po meni najjaca emisija u poslednjih par godina.

Prica pocinje od 31. minuta.

Kakva su imena izmisljali hahah.

Od Prolo Didando do Anamarija Angelka.

Posted

A nisam revnosan sa praćenjem jebiga, odbijaju me naročito yt klipovi od sat i kusur vremena, slušao sam samo večeru sa Tešom i Miroljubom (poput imena jednoga francuskog filma...) al' propratiću unazad, naročito tu ako kažeš da se izdvaja xD

toe transhumanizam jedan praktikovani, kako god da objasnim nisam ih ispoštovo dovoljno, što kaže Pera Gabriel, it's only magic that a name would stain!

u momentima kad se prešaltaju u mod ozbiljnosti, postaje zastrašujuće kake redpillove dropuju što bi rekla 4chanreddit omladina, nekad i blackpill, ali Gajo superheroj iz pozadine farba Popajev blackpillove kao jajca uskršnja, da ne klonemo duhom :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...