pero Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 odje u bosnu malo ljudi ih gleda, a ja kako dolje u cg idem napocetku kad sam ih gledo i sluso nisam se mogao odvojit od tv, odmah sam ih zavolio
Demon Seed Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 (edited) tekst odozgo satire Sraces doma! Edited April 1, 2014 by Demon Seed 1
El Karnisero Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Како сам ја тек сад ово видео. :haha: Ја нијесам стио да јебем међеда. :haha:
Guest Bata Životinja Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 ljudi, to je tekst iz prošlog veka, al bukvalno sećam se da su pričali, nisam nikad proveravao, da su beogradske novine to objavile s porukom ''pogledajte kako su nepismeni cetinjski đaci'', nisu znali da su Buksovci pisali
Мајор Гашпар Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 (edited) Edited October 10, 2014 by Мајор Гашпар 1
soul wandering Posted December 2, 2017 Report Posted December 2, 2017 ja sam posle premijere, a pod utiskom filma, na poslu samo ovo slusala, bukvalno sam preplakala obe
Demon Seed Posted December 6, 2017 Report Posted December 6, 2017 (edited) Slusao sam sinoc celu emisiju, pitali otvoreno Tesu da li jebe od kako se flešovao na Srbin.info Tesin odgovor saznajte putem hiperlinka Edited December 6, 2017 by Demon Seed
Мајор Гашпар Posted January 12, 2019 Report Posted January 12, 2019 Meni je film bombona. Goran pobednik. Nova, gost Sumadinac. 1
Demon Seed Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 Gajo se uključi sa dve rečenice i implodira kosmičke dimenzije Da ide bas gitara bas gitara pa onda malo klavijature kao omekšivač, jer i pesma je ''Peškiri'' tako napisana. 2
Demon Seed Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 NEKO ME SAD JAŠE oće energija da ide sunce ti jebem xD dođi Vole na temu jebem te luda šta kaže ovo posle ''IMA LI MI VODE ĐE?... ____'' ''-dobro'' ''-dobro'' -halo? Nađoh ovu Vidovitu Sonju, uhapšena sirota 2012. godine
Мајор Гашпар Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 Nju su vise puta zvali. Ima i deo kad su je zvali posle tog saslusanja/hapsenja. Saputala tokom razgovora, kao da je neko prisluskuje. Ipak, po meni najjaca emisija u poslednjih par godina. Prica pocinje od 31. minuta. Kakva su imena izmisljali hahah. Od Prolo Didando do Anamarija Angelka.
Demon Seed Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 A nisam revnosan sa praćenjem jebiga, odbijaju me naročito yt klipovi od sat i kusur vremena, slušao sam samo večeru sa Tešom i Miroljubom (poput imena jednoga francuskog filma...) al' propratiću unazad, naročito tu ako kažeš da se izdvaja xD toe transhumanizam jedan praktikovani, kako god da objasnim nisam ih ispoštovo dovoljno, što kaže Pera Gabriel, it's only magic that a name would stain! u momentima kad se prešaltaju u mod ozbiljnosti, postaje zastrašujuće kake redpillove dropuju što bi rekla 4chanreddit omladina, nekad i blackpill, ali Gajo superheroj iz pozadine farba Popajev blackpillove kao jajca uskršnja, da ne klonemo duhom
Recommended Posts