LordDahaka Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Malo ko je chuo za Virgin Black. Sviraju Gothic/Doom sa Symphonijskim uticajima.Ne mogu da ga poredim sa nekim bendom jer je stvarno jedinstven sto retko postoji danas. Preporucujem ga svima koji nisu culi za njih da obavezno skinu sva 3 albuma : Sombre Romantic Full-length, 2001 Elegant...and Dying Full-length, 2003 Requiem - Mezzo Forte Full-length, 2007 U najavi je novi album koji izlazi 2008 godine i bice nastavak Requiem - Mezzo Forte a i zvace se Requiem - Fortissimo Quote
Sinstrel Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Odlican bend. Ja sam otvorio temu jos davno ali izgleda da je izbrisana. Sve u svemu pored mog posta mozda su bila jos dva komentara. Sjajno stvarno. Quote
LordDahaka Posted November 15, 2007 Author Report Posted November 15, 2007 Ja uvek pogledam na search ali nije izbacheno nista. Tako isto za Electric Six pa je na kraju ispalo da vec postoji tema od electric sixu iako ja nisam video... Sve u svemu , veoma unrated band......da nije toliki underground mozda bi i neko cuo za njih Quote
forever*autumn Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 "And The Kiss Of God's Mouth (part 2)" je lepa pesma. ostatak brzo zamara. Quote
Sinstrel Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Sta znam meni je ceo "Elegant and Dying" skroz dobar. Prvi album nisam slusao osim "Walk Without Limbs". Treci album sam slusao, dopada mi se ali ga nisam bas puno slusao. Ovaj bend je mogao i ladno da ide i na avantgardu. Quote
LordDahaka Posted November 16, 2007 Author Report Posted November 16, 2007 Da ali su vishe Doom Gothic Quote
Sinstrel Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 (edited) Jesu ali vuku ka nekoj uvrnutoj avantgardi. Nazvacemo ga Avantgarde Gothic Doom Sympho metal. O boze... http://www.myspace.com/virginblackofficial Edited November 16, 2007 by Sinstrel Quote
Dr Alex Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Fantastichan bend!! Requiem - Mezzo Forte je savrshen!! Quote
Josif Visarionovič Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Ovaj bend sam slusao jos odavno,stvarno su odlicni.Ovaj zadnji je genijalan Quote
feyd Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 nasla sam sasvim slucajno jedan njihov album (nemam pojma koji) na nekoj aussie metal park kompilaciji, i slazem se da nisu losi. ne bih rekla da sam previse impresionirana, ali mogu podneti. cak ih ponekad slusam i namerno Quote
Grobodan Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Okayish je ovaj novi album, mada nista specijalno... Quote
NullPointerException Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Dobri su, pre svega unikatni. Cuj , australija nema dobrih bendova???!!! A Mournful Congregation, a Avrigus? Quote
LordDahaka Posted April 13, 2008 Author Report Posted April 13, 2008 Ovaj Fortissimo me je uzasno razocharao , ne svidja mi se album uopste ! :/ Quote
Brock Samson Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Dobri su, pre svega unikatni. Cuj , australija nema dobrih bendova???!!! A Mournful Congregation, a Avrigus?dISEMBOWELMENT? Ок су Virgin Black мада не готивим goth doom превише. Requiem-Mezzo Forte је кул, а овај нови нисам слушао. Quote
זאבים Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Slushala Elegant B.D. ..ok su samo nekako chudni. Quote
Shelobina Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Requiem - Mezzo Forte je indeed odlichan Ima neku magiju koja uvlachi.... Quote
lithium Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 imam ovaj poslednji album...na prvo slushanje sam se odushevila, al nekako me je zamorilo jezivo brzo... mada ok:) Quote
machine Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Virgin Black...uhh...Sombre Romantic je predobar album...a i Requiem Mezzo Forte nije losh... Quote
sunessence Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Налетела сам пре неколико месеци на њихов Requiem-Mezzo Forte и одушевљена сам. Глас ми је веома битан код сваке врсте музике, а овде стварно немам замерки. Веома опуштајуће. Quote
Recommended Posts