Shamandalie Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Ako ovaj decko obecava onda ode sve u kurac. Pa ukusi su razliciti. Ako gledamo lepotu, ne moze se poreci da je divan i veoma sexy.
Tanya Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Ako gledamo lepotu, ne moze se poreci da je divan i veoma sexy. Pa bas to mnogo zavisi od ukusa. Meni npr nije uopste lep, a daleko od toga da mi izgleda sexy Bas nema uopste crte lica koje bi mi i na par sekundi zaustavile pogled na njemu, a koliko vidim nije ni gradjen nista posebno... Ponavljam cuveno: o ukusima ne vredi raspravljati
Wise Owl Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Apsolutno - van svake konkurencije - mesto broj JEDAN - PETAR CELICNI
Face Of Melinda Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Kao klinka lozila sam se na Anthony-ja iz RHCP-a covek je odradio sav posao... oni koji su mi bili slatki ili su umrli ili su ostareli tako da...
enclave Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Pa ukusi su razliciti. Ako gledamo lepotu, ne moze se poreci da je divan i veoma sexy. Pa sta ti znam u faci mi ne deluje kao neki lepotan a u telu...Nisi mozda dala adekvatnu sliku da nam dokazes da je sexy.
Shamandalie Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Pa sad....nisu lepi samo oni sto su nabildovani, nadobudni i narcisoidni, vec oni koji imaju nesto unutrasnje a ne samo "fisico bestiale", kako kazu Italijani. A za one sto se loze na Petra Celicnog i njemu slicne jedan koristan savet: bolje je znati nego imati. Jer sta vredi nekom ko ima najskuplju gitaru ako mu ista stoji u ormanu a on ne zna da svira? Malo sam metaforicno rekla, da ne budem bas banalna.
Shamandalie Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 jel znas ti tog gospodina licno? Ne znam ga. A i ne zelim. Ne dopada mi se.
enclave Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Pa sto stavi njegovu sliku ako ti se ne dopada?
Shamandalie Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Pa sto stavi njegovu sliku ako ti se ne dopada? Kada sam ono napisala, mislila sam na Petra Celicnog a ne na Marca Hietalu, o njemu sve najbolje.
Apeiron Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 A sta je, majku mu, zar nikoga sa domace scene? Podrzimo i domacu scenu!
Shamandalie Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Da nisi ti mozda resio da se slikas za Playboy?
Apeiron Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Cisto predlog, da vidimo cime srpska scena raspolaze, stranici su i tako tamo daleko
Vlaja Buraz Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Da nisi ti mozda resio da se slikas za Playboy? Pa ne bi ga sigurno u Playgirl primili.
Tanya Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Domaca scena? Hmmm... Nisam bas nesto u toku, tako da nemam tu kandidata. Ajd sad cu da bacim pogled po spejsu dal ima nesto normalno po tim bendovima koji su me adovali
Селектор Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 (edited) Pa sad....nisu lepi samo oni sto su nabildovani, nadobudni i narcisoidni, vec oni koji imaju nesto unutrasnje a ne samo "fisico bestiale", kako kazu Italijani. Најбоље је кад особа има и спољашњу и унутрашњу лепоту "Треба да у једном људском бићу све буде лепо:и лице и одело и душа и мисли." (Чехов) Ја бих сам уместо овог одело,ставио тело како бих заокружио свој одговор.Али тело развијано у складним пропорцијама,попут на пример Микеланђеловог Давида,а не пуко набилдавање и изглед погрешно састављене играчке из Киндер јајета. http://sr.wikipedia.org/sr-ec/Слика:David_1.jpg Edited November 30, 2007 by Селектор
Black Diamond Posted November 30, 2007 Author Report Posted November 30, 2007 neje metal... ali mi je omiljena glavobolja od vina a nigde aspirina horror pogledajte taj ljubavni cilim rrrrrrrrrrrrrrrrr i nju
Генеральный Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Jer sta vredi nekom ko ima najskuplju gitaru ako mu ista stoji u ormanu a on ne zna da svira?како ти, дозволи, можеш да знаш како свира уживо тај неко поменуту најскупљу гитару ако си само слушала његов ЦД? можда човеку на ЦДу индивидуалност попију продукција и тренд, који желе да потисну његову артистичку страну. хоћу да кажем, можда човек гусла к'о ненормалан у 4 ока. немо' грешиш душицу. жене. за њих не постоји универзални свирач. али се зна шта је леп инструмент. да се тако метафорично изразим.
Divlji Tigar Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 (edited) Moj izbor su: Sabina Classen Leather Leone Cristina Scabbia Leather Wych (Marta Gabriel) Doro (iz mladjih dana) Angelu Gossow Edited November 30, 2007 by Divlji Tigar
Recommended Posts