Jump to content

Koga biste od članova(članica) metal/rock bendova voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)

Recommended Posts

Posted
Ako gledamo lepotu, ne moze se poreci da je divan i veoma sexy.

Pa bas to mnogo zavisi od ukusa. Meni npr nije uopste lep, a daleko od toga da mi izgleda sexy :)

Bas nema uopste crte lica koje bi mi i na par sekundi zaustavile pogled na njemu, a koliko vidim nije ni gradjen nista posebno...

Ponavljam cuveno: o ukusima ne vredi raspravljati :lol:

Posted
Pa ukusi su razliciti. Ako gledamo lepotu, ne moze se poreci da je divan i veoma sexy.

Pa sta ti znam u faci mi ne deluje kao neki lepotan a u telu...Nisi mozda dala adekvatnu sliku da nam dokazes da je sexy. :):pivopije:

Posted

Pa sad....nisu lepi samo oni sto su nabildovani, nadobudni i narcisoidni, vec oni koji imaju nesto unutrasnje a ne samo "fisico bestiale", kako kazu Italijani.

A za one sto se loze na Petra Celicnog i njemu slicne jedan koristan savet: bolje je znati nego imati. Jer sta vredi nekom ko ima najskuplju gitaru ako mu ista stoji u ormanu a on ne zna da svira? Malo sam metaforicno rekla, da ne budem bas banalna.

Posted

Domaca scena? Hmmm... Nisam bas nesto u toku, tako da nemam tu kandidata. :D

Ajd sad cu da bacim pogled po spejsu dal ima nesto normalno po tim bendovima koji su me adovali :mhihi:

Posted (edited)
Pa sad....nisu lepi samo oni sto su nabildovani, nadobudni i narcisoidni, vec oni koji imaju nesto unutrasnje a ne samo "fisico bestiale", kako kazu Italijani.

Најбоље је кад особа има и спољашњу и унутрашњу лепоту

"Треба да у једном људском бићу све буде лепо:и лице и одело и душа и мисли." (Чехов)

Ја бих сам уместо овог одело,ставио тело како бих заокружио свој одговор.Али тело развијано у складним пропорцијама,попут на пример Микеланђеловог Давида,а не пуко набилдавање и изглед погрешно састављене играчке из Киндер јајета. :rolleyes::da:

http://sr.wikipedia.org/sr-ec/Слика:David_1.jpg

Edited by Селектор
Posted
Jer sta vredi nekom ko ima najskuplju gitaru ako mu ista stoji u ormanu a on ne zna da svira?
како ти, дозволи, можеш да знаш како свира уживо тај неко поменуту најскупљу гитару ако си само слушала његов ЦД? можда човеку на ЦДу индивидуалност попију продукција и тренд, који желе да потисну његову артистичку страну. хоћу да кажем, можда човек гусла к'о ненормалан у 4 ока. немо' грешиш душицу.

жене. за њих не постоји универзални свирач. али се зна шта је леп инструмент.

да се тако метафорично изразим.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...