Sisus Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Какав црни Matt Barlow? Ја бих одабрао да будем Mustaine. Да цицике дефлоришем шиљком, након свирки, ужарене Џексонке. Или још боље Бред Пит. На којој год тачки земљине кугле да се нађем, рибе саме да ми се нуде ... нема ич трзавица, само уживање и бирање. Ал' јебига, реалност је друкчија. Ти си Принце, а ја Вуду. И опет сам за нежнији пол атракција већа. Bolje Bekam. 999-899, pozovite Bekama da prska vam u krevet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 (edited) Stvarno je neodoljiv @Hietala Edited November 12, 2008 by Varg Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 A sto se tice Marca Hietala.... Погле' ту брадицу. Види се да блондави очито копира тата Хетфилда. Bolje Bekam. 999-899, pozovite Bekama da prska vam u krevet. '' Овим путем поздрављам Сиска, што кад види Бекама кроз џеп к*рац стиска ... '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 (edited) Marco je macan samo takav, za razliku od ove gore sa vestackim trepavicama i socivima u boji. Ja vam predlazem i kreaturu koja se odaziva na Jonne Aaron, posto bi njega videli golog i muskarci i zene. http://i19.photobucket.com/albums/b188/Adr...on/7a9abab1.jpg Edited November 12, 2008 by Shamandalie Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Marco je macan samo takav, za razliku od ove gore sa vestackim trepavicama i socivima u boji. Ja vam predlazem i kreaturu koja se odaziva na Jonne Aaron, posto bi njega videli golog i muskarci i zene. http://i19.photobucket.com/albums/b188/Adr...on/7a9abab1.jpg Какви црни мушкарци би га видели голог? Пљунути Ексл Роуз ... из млађих дана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Ma gde bre, suviše je bebast. Definitivno ne volim dečačke tipove. Želim da mi Axl otane u lepom sećanju, sad je sav nešto izobličen :( Inače. pokušala sam da nađem nekog kog bih volela da vidim golog ali bezuspešno. Moj Burzum je nenad*ebiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 petera steela ste verovatno svi vec videli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 @ Mrs.B. Samo steta sto je u zatvoru i ima dvoje dece i zenu...... @Shamy: Ono na slici mushko ili znesko? Ozbiljno pitam. @teorija Haosa: Izgleda okej na slikama, ali ko zna kakvo je to real-life, nekako mi izgleda prenapeglano na tim slikama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 petera steela ste verovatno svi vec videli... Ima super telo ali faca me plaši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 a jesi li videla famoznu sliku iz playgirl-a?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 @ Mrs.B. Samo steta sto je u zatvoru i ima dvoje dece i zenu...... Ko, Axl? Jbg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 @ Mrs.B. Samo steta sto je u zatvoru i ima dvoje dece i zenu...... Ma misli na mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Moj Burzum je nenad*ebiv Ах не, Бурзум ја не слушам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 a jesi li videla famoznu sliku iz playgirl-a?? Nisam, ne čitam takve časopise, ali slobodno baci sliku da ju vidimo. Ах не, Бурзум ја не слушам. Ma ni ja ne slušam Burzumiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 (edited) Varg + MRS. B. Ohoho, to neka nova internet ljubav MRS. B. : Pa ja stvarno neznam, ali ako je Axl ikad nekad imao veze sa Burzumom , onda okej ali ovako Burzum je one-man project, tako da mislim samo na jednog tipa. Edited November 12, 2008 by Lunar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Varg + MRS. B. Ohoho, to neka nova internet ljubav MRS. B. : Pa ja stvarno neznam, ali ako je Axl ikad nekad imao veze sa Burzumom , onda okej ali ovako Burzum je one-man project, tako da mislim samo na jednog tipa. Ma neee taj Burzum. Sad vidim da se nismo skontali Rekoh moj Burzum, a to je jedan sasvim drugi Burzum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Ontopic- jel hocete slike maloletnih blekerki, koje poziraju sa macevima u hladnim sumama Skandinavije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 То је ненад зумбур! http://www.youtube.com/watch?v=3ULU0MtM8CA сметају ови пиксели ... доцније. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Ontopic- jel hocete slike maloletnih blekerki, koje poziraju sa macevima u hladnim sumama Skandinavije? Kakva li je razlika između njih i punoletnih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Kakva li je razlika između njih i punoletnih? Maloletne su do 18 godina, zabranjeno voce.. Pedobear to najbolje zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Razlika je u tome sto su ipak punoletne raritet. Vudu: eh , zabrinjava me poshto nemoze na jutubu da se nadje bolji kvalitet gore pomenutog videa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 evo petera: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Ja sam cuo da se neka domaca cica jebala sa njim kada su gostovali. Uzas, prodaje svoje telo kao najobicnija kurvetina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Razlika je u tome sto su ipak punoletne raritet. Vudu: eh , zabrinjava me poshto nemoze na jutubu da se nadje bolji kvalitet gore pomenutog videa. Може, али тражи confirm bith date. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 (edited) evo petera: Što je neka fotka jeeee.... Ništa mu ne pomaže kad ima facu serijskog ubice I... jel on to nosi karmin? Zaboravih da dodam, ovde se sve vidi pa nije ostalo ništa da mi golica maštu... Pfffft Edited November 12, 2008 by Mistress Burzum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts