Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ovde sve sami Adonisi, Apoloni, Balduri i Bred Pitovi Pa cek malo, to sto ja nisam dobar frajer ne znaci da treba da mi se svidjaju lose ribe. Necu ja njih da zenim, pa da moram da budem realan i biram spram sebe.
Rle Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 A kakva vam je ova? ona ona2 Kapiram da slede komenti, prasica i to, ali kad je mrsavija meni je simpa. lepa je ova
Baal Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ja cu da budem malo skromniji, mozda je neko odavde i zna. Bas je cute. Haha, Relikvija?
Mita Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) Ima jos finih devojaka u metalu, eto, npr devojka koja trenutno peva u Sireni-ji, Ailyn, zaista lepo izgleda, mada, cini mi se, otkako je dosla da peva u tom bendu previse je restilizovana. Evo njene fotke on stage: A evo kakva je bila pre nego sto je dosla u bend: Pa sad, prosudite sami sta vam se vise svidja....Bosku sigurno ova druga verzija, posto je veliki protivnik make upa. ogavna je je l' ima neka verzija sa drugom glavom? ako ima, ta mi se svidja A kakva vam je ova? ona ona2 Kapiram da slede komenti, prasica i to, ali kad je mrsavija meni je simpa. jos ogavnija je bdonkey odlicna je Edited February 4, 2009 by Mita
Novaliis Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Mito, ne bi bio sa njom kada bi ti dosla sad u sobu?
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Pa da, kad se ugasi svetlo i legne pupak na pupak, drugacija je prica.
Crna_Dama Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ja cu da budem malo skromniji, mozda je neko odavde i zna. Bas je cute. Preslatka je. U svakom slucaju bolje od: ...meni je ovo ogavno.Cura izgleda kao Terminator.Bljak.Cak je u onom drugom, Mis Pigi izdanju, nekako simpaticnija i prirodnija. Amy je slatka, ali, debela.Simone iz "Epice" i Sharon iz "Within temptation" su i lepse i bolje ribe od nje.Moje misljenje.
Теша Тешановић Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Једна тета која много добро пева, а која би скоро баба могла да ти буде. Потражи по нету. postoji milion razloga zasto mrzim josipu lisac ali bio bi preveliki spam ako bi pricao o tome ovde
Fapril ethereal Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Tesho,ima li neki predstavnik Iranskog folka kog bi zeleo da vidis golog?
RNA Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 postoji milion razloga zasto mrzim josipu lisac ali bio bi preveliki spam ako bi pricao o tome ovde Верујем да нас не би занимао али баш ниједан.
lemmy sixx Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Moderatore,otvaraj temu najopstija yumetal diskusija! Bice demonstracija!
Теша Тешановић Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Tesho,ima li neki predstavnik Iranskog folka kog bi zeleo da vidis golog? hmm pa evo najnovije iranske zvezde estrade a evo jedne druge
Mistress Burzum Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Mlada verzija Indire Radić. Ili kopija Šakire. Pa ko šta voli. (: Ali zašto se raspravljamo oko ukusa? Svako voli što mu očima drago.
Fapril ethereal Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 uh Tesho,sve u peterac! obori!
lemmy sixx Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Ovde sve sami Adonisi, Apoloni, Balduri i Bred Pitovi Riba je krsina,i ne moram biti Adonis da bih to primetio.
Ni! Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) Amy je slatka, ali, debela.Simone iz "Epice" i Sharon iz "Within temptation" su i lepse i bolje ribe od nje.Moje misljenje. Realno, i Simonide ima više neg' što treba... Pogledaj te ruke: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...mone_simons.jpg A Šeron ima ružnjikavo lice, po mom mišljenju. Et Teša Koja je od njih ona prava? Edited February 5, 2009 by Diaboli Juna
Novaliis Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) Sto mrzim to sto se danas namece devojkama da budu kosturi.. One ruke su sasvim ok. Nemojmo preterivati. I glupa je fora. Edited February 5, 2009 by Váfuðr
lemmy sixx Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Preterano mrsave ribe su bezveze...zato mi je vecina manekenki odvratna.
Ni! Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Sto mrzim to sto se danas namece devojkama da budu kosturi.. "Vitak" i "kostur" su dva različita pojma.
Lunatje Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Mlada verzija Indire Radić. Ili kopija Šakire. Pa ko šta voli. (: Ali zašto se raspravljamo oko ukusa? Svako voli što mu očima drago. Ovde lici na one nase grand seljanicce haha Sto mrzim to sto se danas namece devojkama da budu kosturi.. One ruke su sasvim ok. Nemojmo preterivati. I glupa je fora. Ko im namece? Osim onim manekenkama. Nisu devojke krive sto su se takve rodile. Hvala bogu, mene ima na sve strane
RNA Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) Moderatore,otvaraj temu najopstija yumetal diskusija! Bice demonstracija! Не пада ми на памет! Можеш слободно да дођеш да протестујеш испред Владе и затвориш Немањину. Edited February 5, 2009 by RNA
Recommended Posts