Jump to content

Koga biste od članova(članica) metal/rock bendova voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)

Black Diamond

Recommended Posts

Mnogo je dobar..jaoj..da niste saznali ko je, ziveli biste u uverenju da je iz nekog benda. I devojke imaju zelju da vide nesto lepo.

Hahaha ;) , ja sam mislio da sam previshe proziran. Znam ja ko je on ali trebalo mi je ti da napishesh to. Bilo je jache od mene, jel stvarno mislim da si nepravedno zatovirla temu onaj put i dala Miti warn. peace. :)

Frings je moj omiljeni lik :wub:

btw ovim momima se ne moze odoleti ...:)

http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endID=330987114

I moja najbolja drugarica ( odskoro kuma) se loži takođe na Fringsa. A na Ballack-a još više. :da:

Izgleda da zrače nekom specifičnom magijom ti dojče fuzbaleri.

Inače ona pojma nema ko su metalci. Ne tako davno sam joj objašnjavao razliku između Metalike i metala. Vidim, i na fejsbuku neko otvorio istu grupu, pametno. Da običan svet više ne meša babe i žabe.

Naziv teme: "Koga biste od članova(članica) metal/rock bendova voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)"

Ovde nigde ne pise "fudbal", niti bilo kakva druga izvedena rec od reci "fudbal"... I Johan Hegg je car. Puj modovi. :D

Btw, da sam riba, ovaj bi prvi pao pod... hmm... ne znam pod sta, al' pao bi! xD

0db0d3dc.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...