Jump to content

Koga biste od članova(članica) metal/rock bendova voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)

Recommended Posts

Posted
Jebem vas sve u dupe, kad cete vec jednom shvatiti da sise NE MOGU da budu prevelike?

tako je! prevelikih sisa nema,a i kako mozhe biti loshe shto riba ima vece sise? pa pobogu kada se uhvati takva sisa sve ti toplo oko srca,a ova devojka je josh i fino gradjena,hvala bogu pa je ima za shta uvatiti.bolje veca sisa nego daska! :mhihi:

Posted (edited)

Videh ga ja tagovala na nekim njenim slikama, on komentarisao na foru "my bitch" a i ona je njemu prva u topu.'Ću da svrnem do Brazila da proverim

Edited by M-16
Posted

Ajd'."No me tienes en tu top, desgraciado" hahahahah kako sam se smejao kada sam pročitao ovaj komentar

Posted (edited)
Status: Single

Here for: Friends

Orientation: Lesbian

mislim da ako je ovo trece istina tesko da je sa tim likom :) shteta..slatka je devojka,a lezbejka.video sam da je do nedavno imala neku devojku tj neku azijatkinju koja je bila ruzhna ko lopov :|

Edited by dimmu1
Posted

E,sušu mu,baš mi žao ovog Bta.-a.Dobar dečko,navijao sam za njega.Sad mi jedino preostaje da se nadam da je on ta ružna azijatkinja koja je u medjuvremenu promenila pol

Gde to pishe? :D

Ne mogu tačno da se setim,mislim da sam video kod ovog lika bta. na profilu.Hhahaha,krenuše mi suze kada sam ga ponovo pročitao

Posted

Милица Ранчић, сестра гитаристе May Result-a, Душана, несуђена бубњарка Space Eater-a.

Posted

Свиђају ми се њене снажне руке. Добро ... и попрсје, да ме Сисус не би исправљивао. :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...