Jump to content

Koga biste od članova(članica) metal/rock bendova voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)

Black Diamond

Recommended Posts

Koncentracija kulta na forumu danas je prevelika.

Odo' ja napolje da malo o'ladim glavu.

Gde sad napolje, verujem da najbolji deo tek sledi - Tesa je pominjao neke erotske fotografije. :)

Edited by bdonkey

Evo pozerskih slika koje sam malopre napravio, pa se naslađujte:

img0216.jpg

img0217x.jpg

img0218c.jpg

img0222y.jpg

img0226z.jpg

Sve ovo kačim na zahtev obožavateljki, a ako Shamadalie hoće da me kazni, u svoju odbranu imam da kažem dve stvari: prvo, i ja sam neki muzičar, a drugo - ne tvrdim da sam lep.

nisam odusevljena......mada ipak,ovo mi je bila zivotna zelja da vidim,tako da.....potrebe obozavateljki su donekle zadovoljene..haahaahhahahahahhahaahahaha

Ja nisam muzicar,a ipak izgledam bolje od princa :)

Picture003.jpg

nije lose.. mada sumljivo mi to osvetljenje :razz:

Ali budi oprezna, mnoge devojke kad su videle Princa, smesta su ostale bez daha i pale u nesvest! Bio sam na nekim koncertima, puno devojaka, pa nastaje vriska, ekstaza, ja naivno verovao da je to zbog benda i koncerta...medjutim, devojke su videle Princa i nisu mogle da se obuzdaju...Nastao je stampedo, htele su bar da ga dotaknu...hitna pomoc je imala pune ruke posla, satima su odvozile devojke kojima srce nije izdrzalo...

Jos kad Princ pokaze svoj stomak i izdefinisane misice, nema devojke koja ne padne u trans!

Imam informaciju da nasa vojska razmislja da angazuje Princa, posalje ga u neprijateljske zemlje, on svojom vansavremenskom pojavom, zaludi sve zene tamo i tako im unisti natalitet, nece imati ko tamo da radja...sve ce zeleti samo Princa...Nije ni cudo, njega su bogovi stvorili, u trenutku svoje najvece inspiracije...tako nesto, nesto tako savrseno, inteligentno, nikada nije postojalo, niti ce se ikad vise pojaviti tako nesto...

Devojke, imate srecu sto vam se on ovde uopste obratio, ne znate kakvu srecu imate!

:):)

Ja kada sam video Sisusa isti me je osecaj spopao. :)

Jedino ovde sam malo razgolicen. :)

2583_1080238016242_1535067235_215835_1141414_n.jpg

uuuff.. mozda vi ti bolje stajalo kad bi se osxisxao skroz na celavo

behemoth :muzicar:

2107184e_0_zCl8P.jpg

ajoj..

l_d6a9e14c46f9619ef61d1c09fbca322b.jpg

nocna mora.

Ne, Boško, srećice... U pitanju su Genitorturers, a ovo je pjevalka

12mmf2l6.jpg

dobra :da:

Evo pozerskih slika koje sam malopre napravio, pa se naslađujte:

img0216.jpg

do jaja :)

hrabrost na delu

nije lose

**

ocigledno se stvara potreba da forumasi kace svoje slike (erotske ili kako god) na forum, pa otvarajte novu temu :)

Edited by cва

dlakavi mushkarci su sranje,najbolje je kada je sve obrijano narocito dole.usput cekajte jer ovde mogu clanovi da kace svoje gole,polugole i erotske slike???

dlakavi muskarci su muskarci,cosavi su zene. Meni su iskreno seksipilniji muskarci kad su dlakavi nego kad se sijaju od cosavosti :mhihi:

Tačno.

dlakavi muskarci su muskarci,cosavi su zene. Meni su iskreno seksipilniji muskarci kad su dlakavi nego kad se sijaju od cosavosti :mhihi:

Tormentor_MiuMiu je u pravu...... ništa bolje od trenutka kad te muškarac privuče na svoje dlakavo tijelo :wub: i nije tačno da su očajne higijene... to zavisi od muškarca, ne od dlaka :D

Da nije ove slike u kojoj se vidi i daska WC solje, nista ne bi vredelo :):):):):)

Kvlt.. Prinče, đe nađe tak lijep zastor za kadu? Moraš mi reć

i nije tačno da su očajne higijene... to zavisi od muškarca, ne od dlaka :D

Ma nemoj mi reći. Hoćeš da kažeš da muškarac kome su jaja, kompletna prsa, stomak, bulja i trećina kite obrasli u grivu može da održava higijenu na nivou? Pa taj bi morao da se tušira 45 minuta samo da osigura da mu je voda doprla do svih delova tela. Ko zaista vodi računa o higijeni se brije sigurno. Ne govorim o depilaciji, dlake ne treba istrebiti, ali ih treba držati na prihvatljivom nivou.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...