José Luis Chilavert Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Па ја сам тек сада провалио да се још нисам пробудио . Хоће ли ово јутро већ једном док још имам и грам здравог разума ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Mislim da sam oboleo od hronične nesanice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 dlakavi mushkarci su sranje,najbolje je kada je sve obrijano narocito dole. Tačno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ja se stvarno osecam kao da ce kraj sveta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Koncentracija kulta na forumu danas je prevelika. Odo' ja napolje da malo o'ladim glavu. Gde sad napolje, verujem da najbolji deo tek sledi - Tesa je pominjao neke erotske fotografije. Edited March 7, 2009 by bdonkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Upravo, loš trenutak si izabrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Haha nasoj sreci nikad kraja. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Кад сутра будем причао на теми о сновима нико ми неће веровати ... или ... да ли смем причати о овоме ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Sad verovatno razvija film ili maže svoje grudi esencijalnim uljima Edited March 7, 2009 by M-16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Da nije ove slike u kojoj se vidi i daska WC solje, nista ne bi vredelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ovo nije forum, ovo je Zona Sumraka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Sad verovatno razvija film samo oldskul. digitalna fotografija nema emocije @planina: ahahahahahhahaha KULT!!!!!!1 Edited March 7, 2009 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor_MiuMiu Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Evo pozerskih slika koje sam malopre napravio, pa se naslađujte: Sve ovo kačim na zahtev obožavateljki, a ako Shamadalie hoće da me kazni, u svoju odbranu imam da kažem dve stvari: prvo, i ja sam neki muzičar, a drugo - ne tvrdim da sam lep. nisam odusevljena......mada ipak,ovo mi je bila zivotna zelja da vidim,tako da.....potrebe obozavateljki su donekle zadovoljene..haahaahhahahahahhahaahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Ja nisam muzicar,a ipak izgledam bolje od princa nije lose.. mada sumljivo mi to osvetljenje Ali budi oprezna, mnoge devojke kad su videle Princa, smesta su ostale bez daha i pale u nesvest! Bio sam na nekim koncertima, puno devojaka, pa nastaje vriska, ekstaza, ja naivno verovao da je to zbog benda i koncerta...medjutim, devojke su videle Princa i nisu mogle da se obuzdaju...Nastao je stampedo, htele su bar da ga dotaknu...hitna pomoc je imala pune ruke posla, satima su odvozile devojke kojima srce nije izdrzalo... Jos kad Princ pokaze svoj stomak i izdefinisane misice, nema devojke koja ne padne u trans! Imam informaciju da nasa vojska razmislja da angazuje Princa, posalje ga u neprijateljske zemlje, on svojom vansavremenskom pojavom, zaludi sve zene tamo i tako im unisti natalitet, nece imati ko tamo da radja...sve ce zeleti samo Princa...Nije ni cudo, njega su bogovi stvorili, u trenutku svoje najvece inspiracije...tako nesto, nesto tako savrseno, inteligentno, nikada nije postojalo, niti ce se ikad vise pojaviti tako nesto... Devojke, imate srecu sto vam se on ovde uopste obratio, ne znate kakvu srecu imate! Ja kada sam video Sisusa isti me je osecaj spopao. Jedino ovde sam malo razgolicen. uuuff.. mozda vi ti bolje stajalo kad bi se osxisxao skroz na celavo behemoth ajoj.. nocna mora. Ne, Boško, srećice... U pitanju su Genitorturers, a ovo je pjevalka dobra Evo pozerskih slika koje sam malopre napravio, pa se naslađujte: do jaja hrabrost na delu nije lose ** ocigledno se stvara potreba da forumasi kace svoje slike (erotske ili kako god) na forum, pa otvarajte novu temu Edited March 7, 2009 by cва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor_MiuMiu Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 dlakavi mushkarci su sranje,najbolje je kada je sve obrijano narocito dole.usput cekajte jer ovde mogu clanovi da kace svoje gole,polugole i erotske slike??? dlakavi muskarci su muskarci,cosavi su zene. Meni su iskreno seksipilniji muskarci kad su dlakavi nego kad se sijaju od cosavosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 vas dve ne spamujte, molim vas . cekamo teshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) @Tormentor_MiuMiu moja škola... Edited March 7, 2009 by johnnyzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Nadam se da će i ostali muški članovi foruma krenuti Prinčevim i Josifovim stopama i postaviti slične slike. :) Ne može da škodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Dlakavi muškarci su pre svega očajne higijene. Ostalo su ukusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Tačno. dlakavi muskarci su muskarci,cosavi su zene. Meni su iskreno seksipilniji muskarci kad su dlakavi nego kad se sijaju od cosavosti Tormentor_MiuMiu je u pravu...... ništa bolje od trenutka kad te muškarac privuče na svoje dlakavo tijelo i nije tačno da su očajne higijene... to zavisi od muškarca, ne od dlaka Da nije ove slike u kojoj se vidi i daska WC solje, nista ne bi vredelo Kvlt.. Prinče, đe nađe tak lijep zastor za kadu? Moraš mi reć Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 i nije tačno da su očajne higijene... to zavisi od muškarca, ne od dlaka Ma nemoj mi reći. Hoćeš da kažeš da muškarac kome su jaja, kompletna prsa, stomak, bulja i trećina kite obrasli u grivu može da održava higijenu na nivou? Pa taj bi morao da se tušira 45 minuta samo da osigura da mu je voda doprla do svih delova tela. Ko zaista vodi računa o higijeni se brije sigurno. Ne govorim o depilaciji, dlake ne treba istrebiti, ali ih treba držati na prihvatljivom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor_MiuMiu Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 jbg,uvek cosavi pljuju dlakave,i obrnuto.... sve je stvar zenskog ukusa:) ali mislim da ipak svaka zena u dubini duse zeli pravog muskarca,tj.dlakavog muskarca Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Prince kad sam video dasku svrsio sam. Koncentracija kulta na forumu danas je prevelika. Odo' ja napolje da malo o'ladim glavu. Ja sam oprao kosu hladnom vodom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 ko se brije...srbin nije!!!!!!!!muskarci koji se depiliraju su gej!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts