oʞɾoƃ Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Znaci,ovaj Tesa je car! Samo sto sam dosla na forum,prvi post koji sam videla ja Tesina kita! \m/ Od sad se ne skidam sa yuma xD Ima li bolje dobrodošlice?
SkullKrusheR Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 moj predlog je da se ova preimenuje u "Koga biste od članova(članica) yumetal-a voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)", a da se otvori nova za chlanove bendova.
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Znaci,ovaj Tesa je car! Samo sto sam dosla na forum,prvi post koji sam videla ja Tesina kita! \m/ Od sad se ne skidam sa yuma xD hehe ima li bolje dobrodoslice na forum od ove.dobro nam dosla na ovaj forum
Zen Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Hajde sad malo da svi odemo sa teme pa nek lepo prenoci. Plasim se da se ne razvodni ovolika koncentracija kulta.
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Znaci,ovaj Tesa je car! Samo sto sam dosla na forum,prvi post koji sam videla ja Tesina kita! \m/ Od sad se ne skidam sa yuma xD Kad smo već kod toga, nešto nam poslednjih dana dolazi dosta novih članica na forum. Da niste možda predosetile ovo?
johnnyzzz Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 hehe ima li bolje dobrodoslice na forum od ove.dobro nam dosla na ovaj forum ih, kakvi smo nekulturni mi ostali, samo teša joj požele dobrodošlicu... ajmo momci, svako po jednu dobrodošlicu, brijanu ili nebrijanu...
Black Label Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Ima li bolje dobrodošlice? Ne moz biti bolja dobrodoslica
Sandman Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Ja joj želim dobrodošlicu mojim novim avatarom.
SkullKrusheR Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 (edited) al' zamalo... edit: sad je u redu, malopre je josh bio king diamond, samo spljoshten. Edited March 8, 2009 by SkullKrusheR
Melodicus Deathus... Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Ceo jebeni dan izdrkavam po forumu! Sutra ce biti smor, ako se poredi sa danasnjim danom... Ma, bice smor dok postoji forum posle ovoga.
Baal Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 AHAHAHAHA :) Ovo je kraj i početak! Sve mislim da ću sad da se probudim i da je ovo samo san
Маузер Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Gotovo. Ovo je kraj. Kraj. Ragnarok!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=smQWAUEhZfU Ja sam uz ovo gledao sliku!
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Gotovo. Ovo je kraj. Kraj. Ragnarok!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=smQWAUEhZfU Ja sam uz ovo gledao sliku! dobar stari nemacki oi jako volim taj zvuk
MudriPanj Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Reci Tešo, šta je sledeće? Kako da nastavimo sa životima posle ovoga?
Melodicus Deathus... Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Ma kakav nastavak zivota?! Sve u kurac!
Recommended Posts