oʞɾoƃ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Evo vam skrinšat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Imam ja neke njegove slike ali ne smem da ih kacim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Slazem se, a sve je pocelo sa tvojom slikom, znas? nije dzabe Grob toliki kult od coveka :) Pročitao sam, sad sam iščitao 30 strana E da, nije slika nastala da bih pokazao svoje golo telo, već iz čistog kulta Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 hahahaha Da ne poznajem vecinu vas, pomislio bih da je ovo nekakav forum gej lobija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) :) moram i ja da vidim teshin koment na fejsbuku... printskrin! EDIT - sad skontah da je i GEjko postovao. -.- Edited March 8, 2009 by Brynhildr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Pročitao sam, sad sam iščitao 30 strana E da, nije slika nastala da bih pokazao svoje golo telo, već iz čistog kulta Mozda dodam i ja malo kulta, jos se dvoumim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Kako, kad uradite printscreen, sacuvate tu sliku kao, recimo jpeg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 sto najjace nije ni primetila moju cestitku koju sam joj poslao za 8mi mart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Kako, kad uradite printscreen, sacuvate tu sliku kao, recimo jpeg? Otvoriš paint i ideš na paste... Onda sačuvaš, ali u jpg formatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Otvoriš paint i ideš na paste... Onda sačuvaš, ali u jpg formatu. hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Shamandaile je jos u soku od poklona za osmi mart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Crvena guja Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Grobe poziraj u tangama. Narod te zeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts