Jump to content

Koga biste od članova(članica) metal/rock bendova voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)

Black Diamond

Recommended Posts

Ма требала је да му се искусно баци у наручје испод диско кугле и каже: "Хоће ли се наша крхка тијела спојити у вртлогу страсти ове вреле ноћи?" а он би јој рекао: "Наравно бејби!" и онда би кренуо да joj тихо screamuje песме Marduka на увце. Тако се то ради. :mrgreen:

Ne, prvo bi podrignuo kao i svaki trve tr00 neckro grim reaper bljak mjetalac.

^ Ma jooook. :P

:D

gojko - Pa, stavila sam tu samo zato sto nisam na netu mogla da nadjem njegovu sliku bez painta... x] Sta imate da me gledate? xP A i na slici smo 2 druga, Mortuus i ja. x]

Sta, bojis se da od ortaka ne pomislimo da si ti? :P

Sta, bojis se da od ortaka ne pomislimo da si ti? :P

Hah, ti bi sigurno pomislio od Vlade da sam ja... xP

Ma, prosto mi je glupo da stavljam slike drugih ljudi. x] A i poenta je bila u Mortuusu, a ne meni ili kome vec. :D Da svi vide kako je swadak without corpse paint ^^

Hah, ti bi sigurno pomislio od Vlade da sam ja... xP

Pa sinoc mi je bas licio na tebe. :P

ajd nađite neku drugu a da nema plastične dojke ovu ste već toliko puta ponovili da smara :P

neku onako neobičnu

na primer

Kim_Goss.jpg

Brate, ova odgriza kitu, ako si bezobrazan.

o_heavy_metal.jpg

ali sve skoro ribe do sada su golaci..i ne treba to `koga bi voleli da vidite golu`..one su vec gole..samo se malo potrudite,ima i na netu sigurno.

a ako ste mislili `da vidite` gole..to je druga stvar.

nesto je za gledanje a nesto za `gledanje`

bar po meni.

Vibeke Stene (ex Tristania), Mariju Brink(In This Moment), Kirsten Randall(Winds Of Plague), Simone Simmons(Epica), curu iz To-Mera, Gen iz Genitortures, Kitty iz Decadancea, Astarte dvije od tri, Candia iz Inkubus/Sukkubus-a, pjevacica Orphan Hatea isto...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...