Crna_Dama Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Aaa, znači i ružniji mogu da ti se dopadnu. Pa i meni, ponekad. Ne izvlaci iz mog komentara pogresan zakljucak.Nisam TO rekla. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Svejedno, nisam ni mislio na sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
She. Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Whitfield Crane-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 On se doduse rado skida go po svirkama znaci nisam jedini koji voli da se skida go na javnom mestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatje Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Nisam ja ni ljubomoran, ni sujetan. I meni je REALNO lepo = lepo. S tim što ja kad komentarišem zgodne cure, prvo pogledam sebe i zapitam se da li sam im pandan. Nisam primetio da NEKE (heh...) cure koje se lože na "zgodne metalce" rade isto. I admit im not btfl, but I also have soul, and I have right to look at someone I like. Just because I am ugly, it isnt fair nnot to look at someone, cuz Im a fucking human, dude. druga stvar, metalci znaju da su sexy, i kad se promovisu po netu, ili TVu, iako nenamerno, sta bole mene, ja imam prava da se na njih palim. Bolje da se palim ja nego neka fufa. Ako oni uzivaju u tome da se na njih pali neka fufa, to su Pozeri. To su shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Bolje da se palim ja nego neka fufa. Ako oni uzivaju u tome da se na njih pali neka fufa, to su Pozeri. To su shit. Zasto je bolje da se palis ti na njih a ne neka fufa??? Zasto su pozeri ako im prija sto ih zene vole?I zasto pozeri velikim slovom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 al se isra, nema dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Bolje da se palim ja nego neka fufa. Ako oni uzivaju u tome da se na njih pali neka fufa, to su Pozeri. To su shit. mushkarci vole kada se zene pale na njih bezobzira na sve,pozeri su ljudi ljudi koji koriste rec shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatje Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Zasto je bolje da se palis ti na njih a ne neka fufa??? Zasto su pozeri ako im prija sto ih zene vole?I zasto pozeri velikim slovom? neznam, meni zena i fufa nije isto..... A mozda si i ti u pravu....a mislila sam na pozere koji posle skidaja svoje crnine odu u diskoteku i skacu uz opicene seljake..ne svidja mi se to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 al se isra, nema dalje. A mozda si i ti u pravu....a mislila sam na pozere koji posle skidaja svoje crnine odu u diskoteku i skacu uz opicene seljake..ne svidja mi se to.. @Milenko Jesi siguran? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Bolje da se palim ja nego neka fufa. Ako oni uzivaju u tome da se na njih pali neka fufa, to su Pozeri. To su shit. Ајд' сад стварно, зашто је боље да се на неког пали неко, а не неко други; у датом случају ти, а не нека фуфа? Не видим никакву логику. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 @Milenko Jesi siguran? uuuu, sad sam bacen u nedoumicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatje Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 jer sam ja JA xD Mislim ja mislim da govorim o moralu, pazi, fufa je osoba koja nije vredna, ne? Da. Po meni je tako. Ma ne znam, mislite sami, necu ja za vas da mislim, i da mislim o svom odgovoru, kad i ja ne znam sta pricam ponekad:D Dobro, mozda iznam, a vi kazete kako ja ne znam. Raar ma i zasto bi se uopste fufa palila na metalca? Onda ne treba da bude fufa. Sto se fufew ne pale na seljake, a ne na metalce? Sto bi se one uopste i palile na metalce pa me vi sad nesto uporedjujete? Gluposti.. Pamet u glavu. Fufa je fufa jer voli seljacine, a ja sam ja, jer ih ne volim. Nego volim drugu grupu ljudi. Onako pametni i dobri, dushevno opstali...xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Ko o cemu, metalci o moralu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatje Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Tako je. BrAVO. Vidis kako si pametan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 evo petera: muskarci nikad nece skontati da musko golo tijelo izlozeno na naslovnicama ili bilo gdje nije ni blizu privlacno kao sto su muskima zenske s duplerica privlacne. pogotovo ove uskih ledja i velikog poprsja. nije da zene ne cijene valjanog muskarca i njegov alat, ali vecina zenske populacije nije bas u fazonu da gleda te stvari toliko izlozene. Playgirl urednici to dobro znaju. moze dupe, moze i donji dio stomaka do odredjene linije. a onda se ta linija prelazi na duplerici, NE NA NASLOVNICI. odo ja sad listati ono sto cuvam pod madracom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 jer sam ja JA xD Mislim ja mislim da govorim o moralu, pazi, fufa je osoba koja nije vredna, ne? Da. Po meni je tako. Ma ne znam, mislite sami, necu ja za vas da mislim, i da mislim o svom odgovoru, kad i ja ne znam sta pricam ponekad:D Dobro, mozda iznam, a vi kazete kako ja ne znam. Raar ma i zasto bi se uopste fufa palila na metalca? Onda ne treba da bude fufa. Sto se fufew ne pale na seljake, a ne na metalce? Sto bi se one uopste i palile na metalce pa me vi sad nesto uporedjujete? Gluposti.. Pamet u glavu. Fufa je fufa jer voli seljacine, a ja sam ja, jer ih ne volim. Nego volim drugu grupu ljudi. Onako pametni i dobri, dushevno opstali...xD Auuuuu......you're on a roll here! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Auuuuu......you're on a roll here! I ja se cudim svemu ovome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 jer sam ja JA xD Mislim ja mislim da govorim o moralu, pazi, fufa je osoba koja nije vredna, ne? Da. Po meni je tako. Ma ne znam, mislite sami, necu ja za vas da mislim, i da mislim o svom odgovoru, kad i ja ne znam sta pricam ponekad:D Dobro, mozda iznam, a vi kazete kako ja ne znam. Raar ma i zasto bi se uopste fufa palila na metalca? Onda ne treba da bude fufa. Sto se fufew ne pale na seljake, a ne na metalce? Sto bi se one uopste i palile na metalce pa me vi sad nesto uporedjujete? Gluposti.. Pamet u glavu. Fufa je fufa jer voli seljacine, a ja sam ja, jer ih ne volim. Nego volim drugu grupu ljudi. Onako pametni i dobri, dushevno opstali...xD Koliko ti godina imas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 '92 god, al ne verujem da ima 16 god.12 maksimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 (edited) Ајд' сад стварно, зашто је боље да се на неког пали неко, а не неко други; у датом случају ти, а не нека фуфа? Не видим никакву логику. Ako si muzicar najbolje je da se na tebe pale "fufe" jer ces od njih imati koristi.Realno. jer sam ja JA xD Mislim ja mislim da govorim o moralu, pazi, fufa je osoba koja nije vredna, ne? Da. Po meni je tako. Ma ne znam, mislite sami, necu ja za vas da mislim, i da mislim o svom odgovoru, kad i ja ne znam sta pricam ponekad:D Dobro, mozda iznam, a vi kazete kako ja ne znam. Raar ma i zasto bi se uopste fufa palila na metalca? Onda ne treba da bude fufa. Sto se fufew ne pale na seljake, a ne na metalce? Sto bi se one uopste i palile na metalce pa me vi sad nesto uporedjujete? Gluposti.. Pamet u glavu. Fufa je fufa jer voli seljacine, a ja sam ja, jer ih ne volim. Nego volim drugu grupu ljudi. Onako pametni i dobri, dushevno opstali...xD Metal nije za fufe. A ona je ona jer ne voli seljake nego produhovljene metalce. Edited January 27, 2009 by El Karnisero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 (edited) ma i zasto bi se uopste fufa palila na metalca? Onda ne treba da bude fufa. Sto se fufew ne pale na seljake, a ne na metalce? Sto bi se one uopste i palile na metalce pa me vi sad nesto uporedjujete? Gluposti.. Pamet u glavu. Fufa je fufa jer voli seljacine, a ja sam ja, jer ih ne volim. Nego volim drugu grupu ljudi. Onako pametni i dobri, dushevno opstali...xD A,kao,medju metalkama nema nijedne fufe?I nijedan metalac nije seljacina? :) :) Nego su svi "dobri, produhovljeni & pametni".... :D What a wonderfull world, u tom slucaju. Edited January 27, 2009 by Crna_Dama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Eh, bilo bi lepo kad bi tako bilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 zar nije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Ne moralisite, nego dajte gole picke. Mojne svoje slike da kacim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts