Crna_Dama Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Bolje da je muvo tebe Sto da ne?!? Salim se, nije ovo ljubomora, ona riba je stvaaaaaaaaaaarno FUJ.Britni Spirs wannabe. I on je bio sladak...sad je celav i debeo. Edited January 28, 2009 by Crna_Dama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 @ Feniks: Znam, znam, ja ovo za pre. A od mladjih, ja bih ovog. Moze i ovako nesto: Eto, dovoljno od mene.... Bon Jovi = gay Axl = fuj. Bach - njaaa... Nekako je, blah, sta ja znam... ne svidja mi se. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 uh i ovo je dobro mace rrrrr ima dobru sisu 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 danas sam upoznala jednog, naizgled ništa specijalno, tipa... ok jeste ćelav (a volim ćelave uh) i sed poprilično (vidi se po bradi) al kad je progovorio i to šta je progovorio.. ima čovek harizmu. Nastavak price naslucujemo OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 (edited) Jeff Loomis (Nevermore)...mmmmmmm Edited January 30, 2009 by Thunder11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 nemas pojma, princ je u pravu. bitnije je ono sto se vidi. crno na bijelo brate Ja se slažem. Kad sve prođu sve ostale faze muvanja i dođe do faze opaljenja, teško da će riba da ti kaže "e, sorry, al' ne sviđa mi se kako ti izgleda/kog je oblika/koliko je dugačak, vrati nazad". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 za nju kažeš da je odvratna? i ona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Zelim je. Jako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 (edited) i ovo su metal devojke :) E, a sto vi toliko zezate Princa ? Ne kapiram :| slazem se. leave Prince of darkness alone, leave him alone Edited February 1, 2009 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Dok vi spamujete i zajebavate, kako mi se cini bice warnova za to, ja sam nasla jedan jako dobar muski primerak. Spanac je i pevac benda Stravaganzza, zove se Leo Himenes. Evo njegovog my space-a ako je neko zainteresovan neka pogleda i ostale fotke i neka preslusa musiku, jer zaista vredi: www.myspace.com/leojimenezoficial Oficijelni sajt: leojimenez.net I spot koji vredi pogledati: http://nl.youtube.com/watch?v=vBDaBWsgJaU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 svaka čast shamandalie macan je za poneti Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 tacno, video sam neke slike, izgledali su Kraljevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 lepo samo ti nastavi nego evo jedna poslastica iz mlađih dana. da se prisetimo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 @ Eli- evo sta sam ja krijuci uspela da uslikam- grcki vaterpolisti...jaoj, zaista je vredelo videti nesto tako lepo ....Nije mi bilo zao sto sam ostala na svim utakmicama tih dana. Nije metalac, ali je najbolji tip svih vremena, verovatno! Ako me secanje dobro sluzi, tema je o metal muzicarima, ne grckim vaterpolistima. Kad smo vec kod Grka, evo vam ga jedan muzicar (ovaj levo, na budalu desno ne obracajte paznju). P.S. To je ta cuvena palica, koju NISAM stavio u dupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 (edited) Prosto i jednostavno - GRESAN ! Edited February 2, 2009 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Kakav stajling, jednom smo nagovarali drugara da izadje u grad, da ubuce samo jaknu na golo telo Ovako nekako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 djevojke sta mislite o ovom a za nas muske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 ko je ova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Riba iz Epica-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Pa, nije losa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Epic riba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Obrisano je dosta stranica nepotrebnih prepirki, vredjanja medju pojedinim clanovima i skretanja sa teme. nastavljamo, ali ovoga puta samo u skladu sa temom, znaci zene i muskarci iz AFIRMISANIH metal bendova. Upozorenja i kazne ce biti primenjivane u sledecim situacijama: 1. raspredanje o musko zenskim odnosima 2. spamovanje u vidu kojekakvih nakaznih slika/snimaka osoba koje nisu u afirmisanim bendovima 3. vredanje na bilo kojoj osnovi... Tema su dakvle clanovi i clanice bendova a ne prepricavanje licnih iskustava, dokazivanje koliko je neko troo metalac ili ismevanje bilo koga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 a za nas muske kvalitetna pichetina , spermusha , takve bash sam vidjao po grandu al nema se para mesare skupe u ovim kriznim vremenima Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Jos jednom ko nije primetio ovog gospodina, Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Uvek si imao ukusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts