Ivan_Creed Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Vidoh sliku Krisa Kornela - izgleda kao da je izasao iz nekog alien jajeta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Trym - Emperor i King - Gorgoroth!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Trym - Emperor i King - Gorgoroth!!! ti si neka opasna riba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Ko oce da vidi Gaahla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 ti si neka opasna riba... Ne vidim kakve to veze ima sa tim da li sam ja opasna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 ako si sklona kvalitetnom bondidzu il spenkiju znachi upravo to da si opasna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 ako si sklona kvalitetnom bondidzu il spenkiju znachi upravo to da si opasna Hahaha!Koji zakljuchak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 (edited) Ethan Brosh Edited February 19, 2009 by Thunder11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 (edited) Veoma mi interesantno izgleda ova devojka. Moje je godishte, svira klavijature u nekom nashem bendu, a uchi pevanje u nekoj muzickoj skoli. Ime joj neznam, jel je iza njenog imena u casopisu "the Man" odakle sam slikao tu sliku stojao obrazac za pretplatu na taj casopis pa je moj brat isekao. Devojka nije neshto lepa, ali je tako interesantna za gledanje odma mi je privukla paznju, kako nashi drugovi Ameri kazu Eye candy. Edited February 19, 2009 by Lunar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Ovu bih ja priteg'o! Bas jako. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Jel ima ova tema nekog sponzora?npr: svet,skandal,grand revija?kao oni brdjani sto kupuju te casopise kako bi videli gace dare bubamare...ne zelim da vredjam tudje ,ali ovakve teme se mogu naci u gore pomenutim casopisima...koga bi ste od zvezda granda zeleli da vidite golu/golog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Ovu bih ja priteg'o! Bas jako. :) Ima jedna pesma o tome,od domaćeg benda Sticks & Stones,zove se Povraćka U Krvotoku,potraži na majspejsu najbolje. Tokio Hotel je baš baš baš baš seksi Drkamo na pevačicu,baš je zgodna Jedino ima male sise,al' nema veze Tokiooo Hoteeel !!! Btw,je l' on to nosi Black Sabbath majicu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Hahahahha! Carevi! ONA nosi Black Sabbath majicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 She is He Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Mislis he's a she? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Veoma mi interesantno izgleda ova devojka. Moje je godishte, svira klavijature u nekom nashem bendu, a uchi pevanje u nekoj muzickoj skoli. Ime joj neznam, jel je iza njenog imena u casopisu "the Man" odakle sam slikao tu sliku stojao obrazac za pretplatu na taj casopis pa je moj brat isekao. Devojka nije neshto lepa, ali je tako interesantna za gledanje odma mi je privukla paznju, kako nashi drugovi Ameri kazu Eye candy. xaxaxaxa aaxxaxxa axaxxaaxax axaxaxax to je likusa iz Refleksna :) dobra je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 emo je gej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warner Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 gej na kvadrat! inače sve dobre metalke ovoga sveta bi voleo gole videti...i ne samo videti već i opaliti. onako usput. šta ću grešnik sam 666% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Veoma mi interesantno izgleda ova devojka. Moje je godishte, svira klavijature u nekom nashem bendu, a uchi pevanje u nekoj muzickoj skoli. Ime joj neznam, jel je iza njenog imena u casopisu "the Man" odakle sam slikao tu sliku stojao obrazac za pretplatu na taj casopis pa je moj brat isekao. Devojka nije neshto lepa, ali je tako interesantna za gledanje odma mi je privukla paznju, kako nashi drugovi Ameri kazu Eye candy. Meni nije interesantna samo za gledanje. Još štošta bi meni bilo zanimljivo s njom da radim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Joj, zaboravih!Quorthon iz rane faze i Mortiis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Meni nije interesantna samo za gledanje. Još štošta bi meni bilo zanimljivo s njom da radim. Признај да би јој убелио те ружичасте шишкице. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 E bre kakav Mortis, aj da si rekla Mortus ali Mortis. Inache nepostoji nijedna lepa devojka koja svira u nekom Bm bendu ili ipak ja neznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 E bre kakav Mortis, aj da si rekla Mortus ali Mortis. Inache nepostoji nijedna lepa devojka koja svira u nekom Bm bendu ili ipak ja neznam. Ne kazem da Mortusu ishta fali, ali Mortis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Селектор Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Ja mogu da pocrnim ali samo ako se mažem kantarionom. Inače nema šanse. Што не пробаш да се намажеш ималином?! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 (edited) E bre kakav Mortis, aj da si rekla Mortus ali Mortis. Inache nepostoji nijedna lepa devojka koja svira u nekom Bm bendu ili ipak ja neznam. Sta ja znam, meni je ova lepa : http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endID=327197986 Ova slika je bas troo ... obrnuti kriz i tako to : http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...imageID=5065925 Edited February 20, 2009 by obJan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts