WITCH84 Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Valjda mislis u oku moderatora?Pa ispade da je tako.I Brunhilda je u pravu,lik iz Amon Amarth-a nije ruzan.Nije ni lepotan,ali je muzevniji od mnogih danashnjih picopevaca,ukljuchujuci i fudbalere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 ma volim bre te velike krupne dlakave metalce: birajte koga biste. muško, bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Moja bulja, prvenstveno, ide Heggu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 (edited) Poslednji album je dosta lošiji (na kojem gostuje Angela), ali npr. Sirens je Meni je ona lepa. (Tristessa) To sam i ja govorila (da je lijepa, je l' te) dok nisam negdje vidjela njene slike bez šminke. Edited February 23, 2009 by Diaboli Juna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Sad moram da je stavim i ovde : Susan Gerl, nova gitaristkinja God Dethroned: Ja sam zaljubljen. :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 sačuvaj me bože riba iz metal bendova ovo sam već napisao ovde, ali nešto me nateralo da ponovim Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 sačuvaj me bože riba iz metal bendova ovo sam već napisao ovde, ali nešto me nateralo da ponovim I ja sam ovo već napisao ovde, ali reko' da ne izostane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Al ste majmuni, pa ova prima 2 kite odjednom i guta do jaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 a otkud ti to znaš? da im možda nisi držao sveću dok su to radili??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Supruga Phil Anselma: ... beše bila u bendu i sa vraškim Kildžojem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 a otkud ti to znaš? da im možda nisi držao sveću dok su to radili??? Zato i ne jebes. Sto nista ne znas. Sve se na zeni vidi, samo treba znati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 ime moje, zašto me ovako obruka na forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Ajde-de, pa znamo mi da ti to znas, samo se pravis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Supruga Phil Anselma: ... beše bila u bendu i sa vraškim Kildžojem. au jbt gde se nje seti :) ja je se secam iz necrophagijinog spta za cannibal holocaust, povavljuje se na pocetku spota samo, al je dobra riba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Al ste majmuni, pa ova prima 2 kite odjednom i guta do jaja. Zašto to govoriš kao da je to nešto loše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Zašto to govoriš kao da je to nešto loše Ne, ja nisam rekao da je to lose, oni su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Zašto to govoriš kao da je to nešto loše pa loše je, šta će ti cura koja prima 2 kite kad su sve prilike da niko od vas-nas nema 2 kite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Zato se dvojica organizuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 E kad je smuvaš, zovi me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Naziv teme: "Koga biste od članova(članica) metal/rock bendova voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)" Ovde nigde ne pise "fudbal", niti bilo kakva druga izvedena rec od reci "fudbal"... I Johan Hegg je car. Puj modovi. Btw, da sam riba, ovaj bi prvi pao pod... hmm... ne znam pod sta, al' pao bi! xD Ovaj nije loš, samo kad bi otfikario tu bradu. Mrzim bradate muškarce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Pogled krapinskog čoveka, salo na kilo, čekinje na licu ... i vama on nije loš? Da, znam ... de gustibus non est disputandum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Iz ovog ugla ne deluje baš debelo, ne znam kakav je u stvarnosti. A rekoh da mi se ne sviđa brada. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 (edited) On ce pre oseci kosu nego bradu, posto je on juznjak, a njima je brada ko simbol zivota. I nije debeo: Edited February 23, 2009 by Lunar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Kakve to veze ima ako je lik debeo? Upoznala sam gomilu tipova koji su daleko od savršene građe, ali zrače šarmom i harizmom i neverovatno su privlačni. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 sačuvaj me bože riba iz metal bendova ovo sam već napisao ovde, ali nešto me nateralo da ponovim ne volim zene u black metalu...nije to njihova teritorija...one su lepe,umivene,depilirane,tajanstvene,neizrecive,nedokucive... da hetdoh reci u metalu uopste...zena sa gitarom u ruci je vredjanje metala! jos kad pomislim na metal,pomislim na znoj,bes,smrdljive noge,crno ispod noktiju(ne uvek naravno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts