Sarah_Key Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Shirley Manson-koja perverzija bi samo to bilo da dodam: scott weiland tommy lee davor gobac
Ive Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 jos smo mladi, mozemo da kenjamo. *i ne bi bilO perverzija, nego bi bilA btw, nju bih i ja da vidim. e, da i novu tarjicu Hahhaaaa...znao sam da ce se neko uhvatiti bas za to..hvala za ispravku,trudim se da pishem sto literaturnije mogu..ali to je to (Како и да е..мислам дека мојот Српски е многу подобор од твојот Македонски-или можеби се лажам? ) PS...mozemo da kenjamo i kad ostarimo
negative creep Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Uh, dosta njih, ali recimo: josh klinghoffer anselmo weiland..uh, mozda s pocetka '90-tih.. reznor corey dave grohl
feyd Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 da dodam: scott weiland tommy lee davor gobac davora gobca sam imala priliku da upoznam tamo negde 2001, i u pravu si - covek izgleda kako izgleda, ali je stvarno secksy.
Black Diamond Posted December 22, 2007 Author Report Posted December 22, 2007 ok jes da je covek teska pozercina i to al sto je hot
WIZARD OF GORE Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Chrissy Amphlett-pjevacica grupe "Divinyls"neznam dali je iko pamti ali ja je pamtim navelikoooooo voleo bih mnogo vise nego da je samo vidim kao iz majku rodzena ..iako sada ima oko 50 godina evo je: Seksiiiiiiiiiiiiiiiiii dobra je pevaljka....to je jedan od onih spotova koji se gledaju sa iskljucenim zvucnicima @didica volim tvoj smisao za humor
mia Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 blajhani pedofil...verovatno ima zapanjujucu kolekciju tangi.... i klasifikovao ih je : -cipkaste -s pufnicom -s dve pufnice
Rüzgar /değişik/ Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Kako se on raspadao na beerfestu 2006... Odvratnos`.
crusader84 Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Kako ja ne videh ovu temu ranije? Cristina Scabbia, Simone Simons, Mariangela Demurtas, Candice Night, i bivša i sadašnja iz Nightwisha, Angela Gossow, Sharon den Adel, Martina Astner... setiću se još ovih dana... pa i neke od domaćih, ali hajde da ćutim za svaki slučaj...
WIZARD OF GORE Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 bolje da cutis...kakve bre domace...ti si lud
Layla Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 ok jes da je covek teska pozercina i to al sto je hot Овде личи на Фарамира :) Неко ће ме каменовати, али: Леми!
drasticni_taxista Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Cristina Scabbia, samo to i bicu dobar do kraja zivota
Ivan_Creed Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 ma ko gleda facu leb te ubo,gledaj sisu covece,sisu! meni je najbitnije od svega da riba ima muzare i kenjaru uvijacu,onda ide sve ostalo. necu da je gledam u oke dok jebem. kakva sisa covece! Inace,kakva je dobra picorojka ona iz Epice,pa ne znam, govno bi joj ko sarmu jeo. Legendarno i iskreno..... Stras' Bosko, stras'!!!!!!!!
miss Penny Lane Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 da dodam: scott weiland tommy lee davor gobac davor gobaaaaaac ah, da i roman-igor-plejbojEvi
WITCH84 Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Ovo je odlicna tema,ljudi.Crkla sam od smeha-ovaj Razbijac nije normalan.Inace,ja bih volela da vidim maKirk bre84 obnazenog.Od stranaca Alexi Laiho,cela COF i Dimmu Borgir ekipa,Frost(mnogoooo mi se svidja-pravi djavolak) i za kraj matori Steve Harris.
Mustang Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Pevaljku Lacune Coil Nju pod jedan, pod dva tarju, pod tri ribu iz witheen temptation...
SlaughterGirl Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Evo, koga interesuje - Peter Steele iz Type O Negative skroz na skroz... Peter Steele (Type O Negative)
Recommended Posts