Маузер Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 KULT! NEma sta. Fali sekirce, fali! Pa, dobro - sad nešto žensko, čisto da dokažeš da nisi gej. (U prevodu - nijedna ženska ti ne valja, a ne buniš se da postavljaš muške slike. xD) U bre, FAJT FAJT FAJT!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Pa, dobro - sad nešto žensko, čisto da dokažeš da nisi gej. :) (U prevodu - nijedna ženska ti ne valja, a ne buniš se da postavljaš muške slike. xD) Moraćeš da mi veruješ na reč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 @Shamandalie: Čovek sa slike je bivši član Analnog Mravojeda, da ne bude zabune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 @Shamandalie: Čovek sa slike je bivši član Analnog Mravojeda, da ne bude zabune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ovaj Grob treba više da radi trbušnjake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Grob se ne pojavljuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Moraćeš da mi veruješ na reč Ovo samo još više potvrđuje moju pretpostavku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) kakao grob javlja veoma je ljut sto kacite njegove fotke, i baca na vas evil spells iz banje i odma je pustio sodom da slusa od besa.(tako je porucio) a ja sam vas morao ocinkariti Edited March 6, 2009 by Goxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Pa, dobro - sad nešto žensko, čisto da dokažeš da nisi gej. :) (U prevodu - nijedna ženska ti ne valja, a ne buniš se da postavljaš muške slike. xD) Ovo samo još više potvrđuje moju pretpostavku. Ajde Gojko potegni sada , vidish da ti ova salje ozbiljne signale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ovaj Grob treba više da radi trbušnjake. Оће, боле га патка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Za tebe je već kasno da radiš trbušnjake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 kakao grob javlja veoma je ljut sto kacite njegove fotke, i baca na vas evil spells iz banje i odma je pustio sodom da slusa od besa.(tako je porucio) a ja sam vas morao ocinkariti zbog ovog cinkarenja ima da te razbijem u nedelju nisi svestan kako i koliko ću da te nalupam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Za tebe je već kasno da radiš trbušnjake. Да сам хтео да их радим, радио бих их. Али и мене нешто заболе патка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Nemo' da te boli .. sta ce onda da rade tvoje obozavateljke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ako se lože na čokoladne torte na stomaku, neće biti problema za njih. Ako se lože na čokoladne kockice, neka se okrenu nekom drugom frontmenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ako se lože na čokoladne torte na stomaku, neće biti problema za njih. Ako se lože na čokoladne kockice, neka se okrenu nekom drugom frontmenu. Kako god okrenes, ti suva kurca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Pod jedan, ja imam vrlo izdefinisan trbuh i ponosan sam na to. Pod dva, naravno da ostajem suva kurca, jer koristim kondom. Pod tri, ne vidim kakve veze te stvari imaju s onim što sam gore napisao. Jesam li ja sebe negde pomenuo možda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 ja imam vrlo izdefinisan trbuh Sad bar znamo zasto tako izdefinisano seres po forumu. naravno da ostajem suva kurca, jer koristim kondom. Hm, cak i oni najjeftiniji su namazani guscjom mascu. Jel ti to peres, pa ponovo koristis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Hah... Ma kondomi su sranje. Apropo teme: Nije metal, al' je muzika super a i cure su na nivou, skroz. The Corrs: http://www.youtube.com/watch?v=8sa3qhJPAuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 U tom slučaju: http://www.youtube.com/watch?v=WNHCbgxysf8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 mrzi me da klikcem na link, recite mi da li sam pogodio-to je sanja popovic-afrika dobra je riba ali meni zaista nije nista posebno ima boljih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ne, to je Sandra Prodanović - Afrika I nema boljih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Kako god okrenes, ti suva kurca. jooo šta ti reko fajt fajt ajmo dečki prince bošku možeš samo da ZAVIDIŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts