M-16 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Što bi bre iko želeo da vidi Princa pored živog i zdravog Sisusa, kome smo čak i muda vid'li A što se tiče ovog kroata... šta znam, malko mi smeta ova pletenica na bradi XD A što se tiče metal populacije u Hrvatskoj, staviću samo ovo: ANAL MANDICA: muzika je odlična, a š'o se tiče fizičkog izgleda - čini mi se da se ugledaju na Princa..... Opa,Jason Newsted svira bass a Dio je,koliko vidim,gitarista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Gitarista fura Tešin stil - trenerka i kožnjak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) To je bre Ronnie James Dio i baš je tRashy Edited March 7, 2009 by M-16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Lunare, što je sladak ovaj drugi sa desna na levo....... A i ovi su slatki: Edited March 7, 2009 by (: Al Anyah de Chocolat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Pravi Skandinavci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 sta je ono fat slayer tribute? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ništa bez mešine do patosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 nikad necu razumeti takve ljude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Sofija! Ne cackaj mecku! Jes da cenimo solidan defekt zvan pivski stomak, al moramo se sofisticirati nekad. Da se malo priblizimo Josifovom vidjenju stvari. Eto, onaj Kroat bas uredno izgleda. Kladim se da mirise na kosili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Što bi bre iko želeo da vidi Princa pored živog i zdravog Sisusa, kome smo čak i muda vid'li Kad si ti Sisusu videla muda zivota ti? Imas 100 godina, a lazes. I koga bi ti tu zeleo da vidis golog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Sudeći po drugu Josifu, svi mjetalci bi morali imat' kratke kose i izgledat' tak prosijećno, a ne ovak' životinjski surovo kao oni bucmasti ljudi gore.. i ko je, koj kurac, SOFIJA? @ Sisus - turao si svoja muda na jumetal, ne kaki Edited March 7, 2009 by (: Al Anyah de Chocolat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ne kazem ja nista,al ono,duga kosa,tetovaze,sta ja znam. Ko voli nek izvoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ja nisam muzicar,a ipak izgledam bolje od princa To je to, otprilike, samo da podignem malo tonus, al' me mrzi da vežbam. I deformacije, al' jebeš deformacije, mnogi ih imaju. Bolje izdubljene grudi, nego veliki stomak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Sudeći po drugu Josifu, svi mjetalci bi morali imat' kratke kose i izgledat' tak prosijećno, a ne ovak' životinjski surovo kao oni bucmasti ljudi gore.. i ko je, koj kurac, SOFIJA? Sudeci po meni tako nekako,ali to sam samo ja Dosta njih ima dugu kosu a ne stoji im,ili im je razbarusena i loseg kvaliteta.Ali avaj,mora biti duga pa makar bila kao metla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 To stoji, Josife... Molim sve muške yumetalce da pod 'itno turadu svoje fotke, da se oceni ko ima zdravu i normalnu kosu te sme nositi dugu Ostatak ekipe (retka, oštećena i polumrtva kosa) ide kod čika-Josifa u Vršac na šišanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Sudeći po drugu Josifu, svi mjetalci bi morali imat' kratke kose i izgledat' tak prosijećno, a ne ovak' životinjski surovo kao oni bucmasti ljudi gore.. i ko je, koj kurac, SOFIJA? Greskom sam jednom procitala tvoj nick na spejsu kao Sofija... bas mi bilo slatko... Od sad si Sofija i mo's mi sisati palac! Bucmasti ljudi jok! Ja volim samo muzevne muzjake... da se tako laicki izrazim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ostatak ekipe (retka, oštećena i polumrtva kosa) ide kod čika-Josifa u Vršac na šišanje Hahaha i onako trimujem i sisam kere za izlozbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Valjda kare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Kad mi budes pronasao medjunarodnu izlozbu penisa mozda ti i izrezbarim kurac trimerom za gustu dlaku,osvojices prvo Penis CAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 @ Sisus - turao si svoja muda na jumetal, ne kaki Jeste, jbg, zaboravio sam, al to su bila muda kad sam bio mali. To stoji, Josife... Molim sve muške yumetalce da pod 'itno turadu svoje fotke, da se oceni ko ima zdravu i normalnu kosu te sme nositi dugu Eno ti tema o kosi, pa idi tamo gledaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 In New Zealand, September 4th is national penis day. Heaps of guys in each of the main cities go to a public place (like The Square in Christchurch), get naked and stand in a formation so as to form a giant penis. Lots of chicks and dirty old men go. To mu dodje to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Još ćemo da napravimo takmičenje za mistera i miss foruma. :) Edited March 7, 2009 by Brynhildr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 To je to, otprilike, samo da podignem malo tonus, al' me mrzi da vežbam. I deformacije, al' jebeš deformacije, mnogi ih imaju. Bolje izdubljene grudi, nego veliki stomak. pokazacu ti ja neke old school vezbe,ja teretanu u zivotu nisam video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts