vudun Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 A i ovi su slatki: Немогуће. Преиспитај укус. Реци ми да се шалиш. Не верујем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Što bre, Nele? Šta im fali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Патике су убедљиво најлепши детаљ на фотографији. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ovo je doslo do 89e strane, majko moja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) To je to, otprilike, samo da podignem malo tonus, al' me mrzi da vežbam. I deformacije, al' jebeš deformacije, mnogi ih imaju. Bolje izdubljene grudi, nego veliki stomak. Ne moze ovako, u stilu "to je to". Vidis da jedva cekamo da vidimo tvoj torzo. DAVAJ sliku Edited March 7, 2009 by Montenegrina Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Da, mnogo si nepristojan Prince za jednog princa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 принцокречино, жене те заволеше! пицс ор гтфо фром форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ne moze ovako, u stilu "to je to". Vidis da jedva cekamo da vidimo tvoj torzo. DAVAJ sliku i ja kad sam stavio moju niko da komentarise Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Nemas dlake, to je smor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Jebes pos'o kad nam je Prince pokupio sve devojcice sa foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Da, instaliraj neke grudne malje i biće prihvatljivo @bdonkey - nije sve Edited March 7, 2009 by (: Al Anyah de Chocolat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Jebes pos'o kad nam je Prince pokupio sve devojcice sa foruma. сад ми је јасно шта значи термин х(к)аризма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Nemas dlake, to je smor. da sam hteo da demonstriram dlake stavio bi sliku dupeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) @bdonkey - nije sve Wizard rekao sta je imao pa sad juris Josifa? Edited March 7, 2009 by bdonkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Jurim tebe, ali ti slabo kapiraš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 dok on ukapira eto tebe kod mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Plav sam sta cu. EDIT: Ne, ne, Josife, nemas dlake na grudima. Edited March 7, 2009 by bdonkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 da sam hteo da demonstriram dlake stavio bi sliku dupeta Dlake nisu samo na dupetu :roll: Nemoj da se ljutis, ne vole svi cosave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ma opusteno,zezam se ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 1) Donkey, to što si plav ne mora da znači da si pglu nego da si arian 2) Josife, dodži dodži :) Ne'e bitno što si ćosav po sisama 3) da ne oftopikujem: oćem ovo golo i ovde da mi dodže (u vetkre) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) 1) Donkey, to što si plav ne mora da znači da si pglu nego da si arian Plave oci, plava kosa - moze se reci. Edited March 7, 2009 by bdonkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) 3) da ne oftopikujem: oćem ovo golo i ovde da mi dodže (u vetkre) Jel ovo Vladimir Graić Graja? Edited March 7, 2009 by M-16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 a tvrdoca ima neshto i u tvrdoci sunce mu zarko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) divota, bdonkey, divota Sunce mu krvavo, izgleda da su svi iz Apokaliptiku ženjeni i očevi neke dečurlije.... sem Perttua koji mi je nekako nedovoljno muževan i nedovoljno dlakav: @ M-16, nije Graja - to je jedan od čelista Apokaliptike Edited March 7, 2009 by (: Al Anyah de Chocolat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 meni je jasno da me zene zele grozno jerbo totalno imam luk ovog nekreativnog lika iz apokaliptike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts