Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Uh, kakva ekipa! Odlican izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ово неки рудари са копова Колубара? Сви су гарави, мора да су копали угаљ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 pa metalac u prefiksu,dovoljno je pomisliti na rudnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ne, Boško, srećice... U pitanju su Genitorturers, a ovo je pjevalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Мислио сам на рударе иза ње. Она ту вероватно дође као гонич робова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ne, Boško, srećice... U pitanju su Genitorturers, a ovo je pjevalka jel to vinsentova zenska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ja onog levog rudara želim grozno, što bi rekao Rle... bassistu znate iz Morbid Angel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Bas je lepa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 i ja kad sam stavio moju niko da komentarise Evo ja ću reći da sasvim fino izgledaš i da ti dlake definitivno nisu potrebne. Meni se preterano dlakavi muškarci gade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Ova riba nije losa.A ovi kao da su slikani posle pustanja iz nekog nemackog rudnika 45-e. Edited March 7, 2009 by El Karnisero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Evo pozerskih slika koje sam malopre napravio, pa se naslađujte: Sve ovo kačim na zahtev obožavateljki, a ako Shamadalie hoće da me kazni, u svoju odbranu imam da kažem dve stvari: prvo, i ja sam neki muzičar, a drugo - ne tvrdim da sam lep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 cekaj ja da se slikam pa da i ja kacim erotske fotke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) JEBOTE ZAGRCNUH SE ZAMALO DA UMREM :) hahahahaha EDIT: jos samo zelim da dodam dlakavi mushkarci su sranje,najbolje je kada je sve obrijano narocito dole.usput cekajte jer ovde mogu clanovi da kace svoje gole,polugole i erotske slike??? da te ne znam bio bih ubedjen da si neciji fejk. posto znam da nije tako ovo jedino moze znaciti da je apokalipsa blizu, a i sinod je iozdao svoj prvi demo, da, to je to... Edited March 7, 2009 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 napustam forum,dovidjenja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 NE VERUJEM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 @Prince-svidjaju mi se plochice u tvom kupatilu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KOJI KULT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Koncentracija kulta na forumu danas je prevelika. Odo' ja napolje da malo o'ladim glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 @Prince-svidjaju mi se plochice u tvom kupatilu! Prihvatio bih kompliment, no ipak mislim da udate ribe imaju iskrivljen ukus za kupatilske pločice. Ajmo dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) zelim da vam kazem da mi je ovo najbolje popodne na yumu ikad. prvo sinod demo, zatim otvaranje one kultne teme na death podforumu, a sad ovo. hvala vam zaista EDIT(jopet):kao sto covek rece Koncentracija kulta na forumu danas je prevelika. Odo' ja napolje da malo o'ladim glavu. da to je to. kulminacija svega Edited March 7, 2009 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Džugašvili, gde su te kućne stara škola vežbe, oću i ja da izgledam kao princ pa da me žene vole! Ozbiljno, daj vežbe!!! A muškarci koji se depiliraju su gej... i žene koje vole brijane/depilirane su gej... al za cure to prolazi nekako normalno... prvo se drugarice malo drže za ručice, onda se iz dosade malo iskrljaju, malo experimentišu tu i tamo, pa posle, kad skontaju da "sve je isto samo njega nema" i vrate se na muško onda su dlake nekako višak... pa onda mora da se izdepiliraš... pa dnevna krema noćna krema... za mekšu kožu... funk that!!! a ona plava pevaljka bi mi bila lepa i zavodljiva da me ne plaši... daj vežbe... Edited March 7, 2009 by johnnyzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Ne spamuj u ovakvom trenutku. Edited March 7, 2009 by bdonkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ne spamuj u ovakvom trenutku. reci mu ja cekam teshu sta ce da uradi, nemoj da nas izneveris Tesho!!!!11 posle nije vazno sta ce biti. ja sutra imam kolokvijum, ali kome je do ucenja u ovakvom trenutku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 'Ajde, Tešo! :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts