oʞɾoƃ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Pa da, to je poenta slike. Izvalite tehniku chiaro-scuro, i kako je kita odrađena sfumato, da doda na efektnosti. Prvo primetiš Tešin trademark tetreb-pogled, ali onda ti se pogled spušta po dijagonali dok ne vidiš zapravo šta je centralni motiv. Edited March 7, 2009 by Gojko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 vazno je da se obrijao dole, inace bi bilo nepristojno Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 vazno je da se obrijao dole, inace bi bilo nepristojno Naravno. Svašta, da se neko slika sa neobrijanom kitom u erekciji, to rade samo prostaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Pa da, to je poenta slike. Izvalite tehniku chiaro-scuro, i kako je kita odrađena sfumato, da doda na efektnosti. Prvo primetiš Tešin trademark tetreb-pogled, ali onda ti se pogled spušta po dijagonali dok ne vidiš zapravo šta je centralni motiv. svaka cast provalio si sve fore koje sam ovde upotrebio Naravno. Svašta, da se neko slika sa neobrijanom kitom u erekciji, to rade samo prostaci. pogadjas mi misli,upravo ovo sam hteo da kazem kao odgovor.naravno da to rade prostaci,ja nikada nebi pokazivao neobrijani penis.i usput dok sam se slikao slusao sam sevdalinku "u bosforu na stambolu" u izvodjenju Zaima Imamovica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ko je ovde moderator? Ovo ne sme da se brishe, ovo je istorija. Steta sto nema bend. Dodushe ni oni fudbaleri ga nemaju pa nikom nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Hahhahaha :) Što je najgore, ja u svojoj gluposti ne ukapirah koja je slika... vidim Teša okačio neku sliku i ovako pripitom mi se učinilo da je neka ružna riba na slici (sa kitom) i pomislih "wtf? pa kačili su i gore slike ovde, što se Teša ovoliko ograđivao"... i ono... malo skrolujem na dole, vidim salve oduševljenja i tek onda ukapiram. :) Hahahaha... Tešo... care! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 usput evo za sve pesma ta koju sam slusao http://www.youtube.com/watch?v=Ij2_MQDJwCA Zaimov glas je najbolji afrodizijak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Gde su Grobove slike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 zaim imamovic je stvarno legenda sevdaha neka pociva u miru Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Penal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 jebote, ja bio u gradu sa ortacima, i na svakih 10-15 min. sam pochinjao histerichno da se smjem, setivshi se teshine slike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Sloba gorstak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Tesha je, u stvari, u skladu sa naslovom hteo da kaze da on ZELI da postane muzicar. Eto, unapred ga videsmo u real izdanju. Dakle, ko ga angazuje za bend? moze to i tako samo nazalost neznam da sviram nista a priroda mi nije dala glas kao halidu beslicu ili safetu isovicu tako da nista od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Sloba gorstak :) I to je sve što imaš da kažeš posle ovakve teme?! @M-16: Čovek se zove Himzo Polovina... E on je stvarno legenda. Edited March 7, 2009 by Gojko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Vrhovni cilj ovoga foruma je dostignut,Tešina misija je izvršena,sada ostaje samo da se objavi full-lenght Sinoda i gasite forum. Inače što se covera za album Sinoda tiče,mislim da nema sumnje šta izabrati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Prepravljeno Edited March 7, 2009 by M-16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 ne mogu da ispratim ovoliku kolicinu kvlta ovo je previse za mene. idem da spavam U snovima ce mi konstantno biti Princeve i Slobine gole fotke :redface: Ahahahahahah, koji fail, čoveče, pa ti uopšte nisi video fotku Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Verovatno je video nego još ne može da poveruje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 ljudi, vi ne mozete da zamislite moju reakciju svaki put kad vidim sliku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Jbt ovde vam je Olja moderator. Sad ste ugasili. Olja nemoj da permabanujesh nikog, svega ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Misliš ejakciju!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 kao sto je rekao satan u svojoj pesmi "Moja je slika objavljena javno, a vi gledate samo u oci, promotrite malo organe moje, ne poznajete tijelo sto mene rodi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Nemojte samo brisati ništa, zatvarajte temu, warnujte ako hoćete, samo nemojte brisati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ako Shamandaile obriše sve ono i banuje nekoga onda će se zameriti samome Satani. Sinod je na našoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Znaci,ovaj Tesa je car! Samo sto sam dosla na forum,prvi post koji sam videla ja Tesina kita! \m/ Od sad se ne skidam sa yuma xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts