Jump to content

Koga biste od članova(članica) metal/rock bendova voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)

Black Diamond

Recommended Posts

Pa da, to je poenta slike. Izvalite tehniku chiaro-scuro, i kako je kita odrađena sfumato, da doda na efektnosti. Prvo primetiš Tešin trademark tetreb-pogled, ali onda ti se pogled spušta po dijagonali dok ne vidiš zapravo šta je centralni motiv.

Edited by Gojko

Pa da, to je poenta slike. Izvalite tehniku chiaro-scuro, i kako je kita odrađena sfumato, da doda na efektnosti. Prvo primetiš Tešin trademark tetreb-pogled, ali onda ti se pogled spušta po dijagonali dok ne vidiš zapravo šta je centralni motiv.

svaka cast provalio si sve fore koje sam ovde upotrebio

Naravno. Svašta, da se neko slika sa neobrijanom kitom u erekciji, to rade samo prostaci.

pogadjas mi misli,upravo ovo sam hteo da kazem kao odgovor.naravno da to rade prostaci,ja nikada nebi pokazivao neobrijani penis.i usput dok sam se slikao slusao sam sevdalinku "u bosforu na stambolu" u izvodjenju Zaima Imamovica

Hahhahaha :) :) :)

Što je najgore, ja u svojoj gluposti ne ukapirah koja je slika... vidim Teša okačio neku sliku i ovako pripitom mi se učinilo da je neka ružna riba na slici (sa kitom) i pomislih "wtf? pa kačili su i gore slike ovde, što se Teša ovoliko ograđivao"... i ono... malo skrolujem na dole, vidim salve oduševljenja i tek onda ukapiram. :) :) :)

Hahahaha... Tešo... care! :) :) :)

Tesha je, u stvari, u skladu sa naslovom hteo da kaze da on ZELI da postane muzicar. Eto, unapred ga videsmo u real izdanju.

Dakle, ko ga angazuje za bend? :rockdevil:

moze to i tako samo nazalost neznam da sviram nista a priroda mi nije dala glas kao halidu beslicu ili safetu isovicu tako da nista od toga

Vrhovni cilj ovoga foruma je dostignut,Tešina misija je izvršena,sada ostaje samo da se objavi full-lenght Sinoda i gasite forum.

Inače što se covera za album Sinoda tiče,mislim da nema sumnje šta izabrati...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...