Jump to content

Koga biste od članova(članica) metal/rock bendova voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)

Black Diamond

Recommended Posts

Stvarno, neka kaže neko Olji da ne briše ovo nipošto, mada mi je verovatnije da će da se ubije kad ovo vidi nego da čisti.

Olja ovo kad vidi, ima da od zadovoljstva toliko pobenavi da se bas brinem za njeno zdravlje.

Cim se ona ne javlja, moguce da vec radi hitna pomoc!

Džugašvili, gde su te kućne stara škola vežbe, oću i ja da izgledam kao princ pa da me žene vole! Ozbiljno, daj vežbe!!!

Sklekovi,trbusnjaci,zgibovi.Nadji neku jaku ali rastegljivu gumu,vezes je za nesto metalno i prevlacis preko ramena.Pa recimo na klupi bez naslona,legnes telom i podignes i ruke i noge i tako ostanes sto duze.Nadji veliki malj i treskaj po automobilskoj gumi.Deluje smesno ali je jako delotvorno

Inace da nastavim sa temom,iskreno jebe mi se sto je tesa ostavio sliku svog kurca,ova riba mi nije losa:

leanan.jpg

Edited by Josif Visarionovič

Ja bolje da sinoć nisam ni izaš'o u grad.

Ovako ne bih drndao 10 stranica unazad. Nisam ni čitao poslednje postove a baš se zapitah: ''Dobro majku mu šta se ovde toliko ispisalo za samo jednu noć?''

Premotavam ja tako unazad u ove jutarnje sate, pažljivo čitam post do posta....

... kad sam imao šta da vidim, vrag te jeb'o da te jeb'o! :)

prvo sam se grčio od onih princeovih Hičkok slika, a kad je naišla esencija kulta koja se dugo čekala ... pao sam na patos, iskreno govoreći, pesnica mi je oplavila od udaranja u isti.

Niste čitavi, živ mi sve. Odoh ja da usisam svinjac koji sam ostavio iza sebe...

Ово је екстремна варијанта онога што се пре неколико година догађало на Блексанрејовој теми на Снази речи. Сећате се онога кад је екипа сликала гротло WC шоља са продуктима својих црева? Чак су и такмичење организовали.

Kod mene isti slucaj kao i kod Vudua :)

Ja juce uvece nisam zaista mogao da citam ova vasa standardna baljezganja pa sam samo zato osacovao Princhevu i Grobovu fotku. Al ustadoh jutros i videh kvlt :)

Tu sliku treba staviti kao oficijalni logo foruma :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...