José Luis Chilavert Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 На слику треба додати легендарне речи : Дођи мачкице ! Узми га у руку ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Odo da se obesim, pozdrav svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 A mi? Kako mi da spavamo? Stvari su počele da se dešavaju. Evo prvi pu životu sam počeo da pišem velikim slovima na internetu ja neću moći da zaspem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) aaaaa, zajeba me... nema veze, srećan 8. mart i od mene jebi ga brate, ne skodi u stvari slobodno raspalite po zajebanciji Edited March 8, 2009 by Simm A))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Odo da se obesim, pozdrav svima. Neka ti po poslednji put, Teshina kita zasvetluca u ocima... http://i259.photobucket.com/albums/hh312/l...or/S7301168.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Oh cruel world! Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja sam ovde zbog Tesine kite i Princovih plocica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Улазио сам на вашу тему како бих удисао мирисе вашега блуда ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 nego, šta drugo možeš poželeti za 8. mart nego da od teše dobiješ KITU CVEĆA!!! :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Cristina Scabbia!!!! a i ova nova iz Nightwisha je dobra. razlog je ja mislim ocigledan. Imamo isti ukus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Spameru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Imamo isti ukus. Spameru. :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Imamo isti ukus. o čemu to ovaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 teshina kita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Stvarno, neka kaže neko Olji da ne briše ovo nipošto, mada mi je verovatnije da će da se ubije kad ovo vidi nego da čisti. Olja ovo kad vidi, ima da od zadovoljstva toliko pobenavi da se bas brinem za njeno zdravlje. Cim se ona ne javlja, moguce da vec radi hitna pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 nije lose.. mada sumljivo mi to osvetljenje Imam neonku u sobi,zato i jeste cudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Teso, sad su mnoge devojke videle cime raspolazes, pazi se da ti u naletu strasti i pozude ne odgrizu to, oprez je majka mudrosti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
**** Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ako ima žena na ovoj temi, dajte brže bolje neku svoju golotinju da posle ovoga možemo da zaspimo bez noćnih mora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ma onaj Luj je bio pacer, nova poznata misao glasi...Posle Tese(i njegovog alata) - potop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Džugašvili, gde su te kućne stara škola vežbe, oću i ja da izgledam kao princ pa da me žene vole! Ozbiljno, daj vežbe!!! Sklekovi,trbusnjaci,zgibovi.Nadji neku jaku ali rastegljivu gumu,vezes je za nesto metalno i prevlacis preko ramena.Pa recimo na klupi bez naslona,legnes telom i podignes i ruke i noge i tako ostanes sto duze.Nadji veliki malj i treskaj po automobilskoj gumi.Deluje smesno ali je jako delotvorno Inace da nastavim sa temom,iskreno jebe mi se sto je tesa ostavio sliku svog kurca,ova riba mi nije losa: Edited March 8, 2009 by Josif Visarionovič Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Dolazim kuci i imam sta da vidim, kurac, majku mu, i to Tesin. OMG ! Kacim i ja onda sise i dupe. Not Salim se, naranvo. Ali ovo je potpuni hit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja bolje da sinoć nisam ni izaš'o u grad. Ovako ne bih drndao 10 stranica unazad. Nisam ni čitao poslednje postove a baš se zapitah: ''Dobro majku mu šta se ovde toliko ispisalo za samo jednu noć?'' Premotavam ja tako unazad u ove jutarnje sate, pažljivo čitam post do posta.... ... kad sam imao šta da vidim, vrag te jeb'o da te jeb'o! prvo sam se grčio od onih princeovih Hičkok slika, a kad je naišla esencija kulta koja se dugo čekala ... pao sam na patos, iskreno govoreći, pesnica mi je oplavila od udaranja u isti. Niste čitavi, živ mi sve. Odoh ja da usisam svinjac koji sam ostavio iza sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ово је екстремна варијанта онога што се пре неколико година догађало на Блексанрејовој теми на Снази речи. Сећате се онога кад је екипа сликала гротло WC шоља са продуктима својих црева? Чак су и такмичење организовали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Kod mene isti slucaj kao i kod Vudua Ja juce uvece nisam zaista mogao da citam ova vasa standardna baljezganja pa sam samo zato osacovao Princhevu i Grobovu fotku. Al ustadoh jutros i videh kvlt Tu sliku treba staviti kao oficijalni logo foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts