Machka Naopachka Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Tešo, genije, ovo je bilo tako dobro :) :)
Bejbe Kompajler Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Ja mislim da neću sutra moći da držim čas deci.... i neću moći da prođem pored Filozofskog, možda sretnem Tešu pa me strefi srčka..... Ajoj, sunce ti krastavo.........
Tormentor_MiuMiu Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 ne verujem kakvih ljudi ovde ima....ccc...
Black Label Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Stvarno, kakvih likova ovde ima! Zao mi je sto se nisam ranije setila da dodjem ovde!
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Stvarno, kakvih likova ovde ima! Zao mi je sto se nisam ranije setila da dodjem ovde! па оно пропустила си доста мада и ниси посто није баш сваки дан овако добро на форуму
Black Label Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 mislim da ce ovo biti najkultniji trenutak u istoriji foruma... mozda chak i chovechanstva... I bio je bome! Ova susedna Kroacija izrodila neke mnogo dobre macane... Ocu i ja da vidim Sisusa! Oho,dobar ovaj 'rvat
Sisus Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 moj predlog je da se ova preimenuje u "Koga biste od članova(članica) yumetal-a voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)", Bilo vec. Nije se bas slavno zavrsila.
Zen Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Obozavam Japance. Uvek izgledaju kao da imaju 16 godina
Denny Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Mene neverovatno pali to sto je B krvna grupa!
johnnyzzz Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Obozavam Japance. Uvek izgledaju kao da imaju 16 godina ne piše na slici koji je pol u pitanju... pošto ima depresiju na grudima pretpostavljam da je mužjak ali ja po ovoj faci nikada ne bih rekao da je ovo muško... ne, ovo ne može biti muško... devojčica... ne?
Zen Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Musko je. Well, ukusi su razliciti. Ali ako te pali zapitaj se
:matija Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Kasnim, ali cisto i ja da kazem da je ova tema kult.
Killing Hand Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........
johnnyzzz Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Musko je. Well, ukusi su razliciti. Ali ako te pali zapitaj se i mirisi su različiti... ne pali me, nije svako žensko lepo žensko... samo mi liči... te nežne crte lica... pa puna pušačka usta... i ti bi mogla da se zapitaš...
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Dolazim kuci i imam sta da vidim, kurac, majku mu, i to Tesin. OMG ! Kacim i ja onda sise i dupe. Not Salim se, naranvo. Ali ovo je potpuni hit. Ako nećeš sise i dupe, a ti okači pičku.
Lunar Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 AHAHAHAHA :) Ovo je kraj i početak! Sve mislim da ću sad da se probudim i da je ovo samo san Jedno je sigurno, a to je tachno da je ovo kraj i pocetak. Sigurno je da je Tesha 7-og 3-eg 2009e ostricom svoje alatke presekao dva doba. Napravio je neku mini revolucio i podigao standarde na visni nivo sa kojom se sigurno jedna era YUmetala sada zavrsava i pocinje nova od 8-og pa cemo da vidimo dokle. Jedino sto nama ostaje je da razapnemo Teshu sada.
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 (edited) Pre Tešine slike i posle Tešine slike. Edited March 8, 2009 by Brynhildr
vegeta Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 (edited) HAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAH BRE ne mogu da verujem pa ovaj forum se pretvara u 4chan MAJKE MI!!!! TITS OR GTFO Edited March 8, 2009 by vegeta
Recommended Posts