Machka Naopachka Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Tešo, genije, ovo je bilo tako dobro :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja mislim da neću sutra moći da držim čas deci.... i neću moći da prođem pored Filozofskog, možda sretnem Tešu pa me strefi srčka..... Ajoj, sunce ti krastavo......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor_MiuMiu Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ne verujem kakvih ljudi ovde ima....ccc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Stvarno, kakvih likova ovde ima! Zao mi je sto se nisam ranije setila da dodjem ovde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Teshina slika je resurrerectovala forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Stvarno, kakvih likova ovde ima! Zao mi je sto se nisam ranije setila da dodjem ovde! па оно пропустила си доста мада и ниси посто није баш сваки дан овако добро на форуму Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 mislim da ce ovo biti najkultniji trenutak u istoriji foruma... mozda chak i chovechanstva... I bio je bome! Ova susedna Kroacija izrodila neke mnogo dobre macane... Ocu i ja da vidim Sisusa! Oho,dobar ovaj 'rvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 moj predlog je da se ova preimenuje u "Koga biste od članova(članica) yumetal-a voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)", Bilo vec. Nije se bas slavno zavrsila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Obozavam Japance. Uvek izgledaju kao da imaju 16 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 hehe,kjut su ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Mene neverovatno pali to sto je B krvna grupa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Obozavam Japance. Uvek izgledaju kao da imaju 16 godina ne piše na slici koji je pol u pitanju... pošto ima depresiju na grudima pretpostavljam da je mužjak ali ja po ovoj faci nikada ne bih rekao da je ovo muško... ne, ovo ne može biti muško... devojčica... ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Musko je. Well, ukusi su razliciti. Ali ako te pali zapitaj se Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Kasnim, ali cisto i ja da kazem da je ova tema kult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Musko je. Well, ukusi su razliciti. Ali ako te pali zapitaj se i mirisi su različiti... ne pali me, nije svako žensko lepo žensko... samo mi liči... te nežne crte lica... pa puna pušačka usta... i ti bi mogla da se zapitaš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Dolazim kuci i imam sta da vidim, kurac, majku mu, i to Tesin. OMG ! Kacim i ja onda sise i dupe. Not Salim se, naranvo. Ali ovo je potpuni hit. Ako nećeš sise i dupe, a ti okači pičku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 AHAHAHAHA :) Ovo je kraj i početak! Sve mislim da ću sad da se probudim i da je ovo samo san Jedno je sigurno, a to je tachno da je ovo kraj i pocetak. Sigurno je da je Tesha 7-og 3-eg 2009e ostricom svoje alatke presekao dva doba. Napravio je neku mini revolucio i podigao standarde na visni nivo sa kojom se sigurno jedna era YUmetala sada zavrsava i pocinje nova od 8-og pa cemo da vidimo dokle. Jedino sto nama ostaje je da razapnemo Teshu sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Pre Tešine slike i posle Tešine slike. Edited March 8, 2009 by Brynhildr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 koji kvlture shock! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) HAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAH BRE ne mogu da verujem pa ovaj forum se pretvara u 4chan MAJKE MI!!!! TITS OR GTFO Edited March 8, 2009 by vegeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mississippi_Queen Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Jbm ti zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts