Jump to content

Koga biste od članova(članica) metal/rock bendova voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)

Recommended Posts

Posted

E, jebote, koja halabuka oko nečijeg polnog organa :icon_neutral: . Očigledno je da ovde većina ne dobija dovoljno i to pogotovo žene. Obnažite se i vi pa ćete onda svi da imate uspeha u seksu.

Posted
Okachila bih ja nase slike sa radnichkim shlemovima, ali ne znam kako se uopste kache slike! :D

Nemoj da provociras, nekima ovde ce stvarno puci srce, pa ces biti odgovorna, gde ce ti dusa? :)

Posted
E, jebote, koja halabuka oko nečijeg polnog organa :icon_neutral: . Očigledno je da ovde većina ne dobija dovoljno i to pogotovo žene. Obnažite se i vi pa ćete onda svi da imate uspeha u seksu.

pre ce biti da su u pitanju muskarci....

Posted
Kako sve pogadjas! :pivopije:

Pa naravno, ucio me majstor.

pa jbg.......ali vi ipak ne mozete bez zena....zene su osnov svega

Ne, nije bas da mi ne mozemo bez zena. Mi samo ne mozemo bez necega sto zene imaju. Hint: procitaj potpis. ;)

Posted

evo prijedlog:

uslikajte se sedeci a rukama obujmite poprsje - tako se nista nece videti

mozete i okrenuti glavu da vam se slike ne razvlace po netu

ali mi cemo znati da ste to vi

Posted
Pa naravno, ucio me majstor.

Ne, nije bas da mi ne mozemo bez zena. Mi samo ne mozemo bez necega sto zene imaju. Hint: procitaj potpis. ;)

ali ipak ne mozete bez zena.......dug je put do normalne i zdrave picke

Sad se njih dve igraju na foru - dobar i los pandur :)

ahhaaha

Posted

Tema je izgubila na zanimljivosti...pa odlazim da malo vezbam, da zategnem misice...

Slikama se ne nadajte, ne znam da ih kacim...a i necu da budem egzibicionista, hocu da budem pilot :)

Posted
sto mrzim feministikinje one sve moraju da pretvore u neku vrstu progona na mushkarce.koren toga su kompleksi i psiholoski poremecaji.neki su ovde slikali svoja tela i onda dodju neke glupace da nam namecu da smo mi nesto kao mushkarci grozni povodom toga

jao,pa mico,jesam li te mnogo povredila?a jaaadan......

Posted
pre ce biti da su u pitanju muskarci....

Pa koliko si poslala postova za 5 min na ovu temu, pre će biti da si TI.

Posted
ali ipak ne mozete bez zena.......dug je put do normalne i zdrave picke

Mislis? Meni je bas bio kratak. Mislim na put.

Posted
jao,pa mico,jesam li te mnogo povredila?a jaaadan......

Stvarno si bezobrazna devojcica, povredila si Tesu. Moras da mu se izvinis...i da ga utesis...hajde, nije tesko biti fin. Verujem da ce ti dobro Tesino srce oprostiti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...