Mississippi_Queen Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Nemoj da si feministkinja na ovaj budjavi "praznik"! Okachila bih ja nase slike sa radnichkim shlemovima, ali ne znam kako se uopste kache slike! Nemoj da si se usudila!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 A jel se pitao neko sta je ono belo na tesinom glavicu? Kontam da je inicijalni sok prosao, sad mozemo da polemisemo o detaljima to nije sperma vec odsjaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
**** Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 E, jebote, koja halabuka oko nečijeg polnog organa . Očigledno je da ovde većina ne dobija dovoljno i to pogotovo žene. Obnažite se i vi pa ćete onda svi da imate uspeha u seksu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor_MiuMiu Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Nemoj da si se usudila!!!!!!!!! uze mi rec iz usta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Okachila bih ja nase slike sa radnichkim shlemovima, ali ne znam kako se uopste kache slike! Nemoj da provociras, nekima ovde ce stvarno puci srce, pa ces biti odgovorna, gde ce ti dusa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 nas sima je izgleda konacno pao posledji pozdrav tebi, druze simo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor_MiuMiu Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 E, jebote, koja halabuka oko nečijeg polnog organa . Očigledno je da ovde većina ne dobija dovoljno i to pogotovo žene. Obnažite se i vi pa ćete onda svi da imate uspeha u seksu. pre ce biti da su u pitanju muskarci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mississippi_Queen Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Očigledno je da ovde većina ne dobija dovoljno i to pogotovo žene. hahahahahaha, da li je ikad dovoljno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Kako sve pogadjas! Pa naravno, ucio me majstor. pa jbg.......ali vi ipak ne mozete bez zena....zene su osnov svega Ne, nije bas da mi ne mozemo bez zena. Mi samo ne mozemo bez necega sto zene imaju. Hint: procitaj potpis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Nemoj da si se usudila!!!!!!!!! Sad se njih dve igraju na foru - dobar i los pandur Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 evo prijedlog: uslikajte se sedeci a rukama obujmite poprsje - tako se nista nece videti mozete i okrenuti glavu da vam se slike ne razvlace po netu ali mi cemo znati da ste to vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 sto mrzim feministikinje one sve moraju da pretvore u neku vrstu progona na mushkarce.koren toga su kompleksi i psiholoski poremecaji.neki su ovde slikali svoja tela i onda dodju neke glupace da nam namecu da smo mi nesto kao mushkarci grozni povodom toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Hah, pa stvarno ne umem da postavim sliku! A sto K, bas su radnichke slike!Hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Teso,nem se nerviras i dalje si najveca likcina na ovom forumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor_MiuMiu Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Pa naravno, ucio me majstor. Ne, nije bas da mi ne mozemo bez zena. Mi samo ne mozemo bez necega sto zene imaju. Hint: procitaj potpis. ali ipak ne mozete bez zena.......dug je put do normalne i zdrave picke Sad se njih dve igraju na foru - dobar i los pandur ahhaaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 nas sima je izgleda konacno pao posledji pozdrav tebi, druze simo! samo se ti nadaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 i napravite neki gesture rukom tipa dva prsta da budemo 100% sigurni da je fo ril Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Tema je izgubila na zanimljivosti...pa odlazim da malo vezbam, da zategnem misice... Slikama se ne nadajte, ne znam da ih kacim...a i necu da budem egzibicionista, hocu da budem pilot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor_MiuMiu Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 sto mrzim feministikinje one sve moraju da pretvore u neku vrstu progona na mushkarce.koren toga su kompleksi i psiholoski poremecaji.neki su ovde slikali svoja tela i onda dodju neke glupace da nam namecu da smo mi nesto kao mushkarci grozni povodom toga jao,pa mico,jesam li te mnogo povredila?a jaaadan...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
**** Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 pre ce biti da su u pitanju muskarci.... Pa koliko si poslala postova za 5 min na ovu temu, pre će biti da si TI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ali ipak ne mozete bez zena.......dug je put do normalne i zdrave picke Pa i nije toliko dug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ali ipak ne mozete bez zena.......dug je put do normalne i zdrave picke Mislis? Meni je bas bio kratak. Mislim na put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mississippi_Queen Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Pa i nije toliko dug. ahahahahahahahahahahahahahaha, joooj, ovo mi produzilo zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 jao,pa mico,jesam li te mnogo povredila?a jaaadan...... Stvarno si bezobrazna devojcica, povredila si Tesu. Moras da mu se izvinis...i da ga utesis...hajde, nije tesko biti fin. Verujem da ce ti dobro Tesino srce oprostiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 da se vratimo na topic http://www.last.fm/music/Sonic+Syndicate/+images/5719783 http://www.last.fm/music/Sonic+Syndicate/+images/22302095 http://www.last.fm/music/Sonic+Syndicate/+images/22301873 http://www.last.fm/music/Sonic+Syndicate/+images/2700631 ova riba je bila vrh sve dok se nije osisala(jebeni emosi) i sad je ogavna ne bi je stapom dotakao http://www.last.fm/music/Sonic+Syndicate/+images/16542607 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts