MudriPanj Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 dok ne vidim slike ne micem se sa ekrana ako ih ne dobijemo do kraja dana, strajkujem gladju Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 da se vratimo na topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 sad bi komotno mogla i da se zatvori tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ne tema je bas super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) @STALJIN ne svidja mi se nesto je mnogo goth za moj ukus Edited March 8, 2009 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 komotno moze i forum da se zatvori sad ali cemu sve, ionako je posle tesinog nedjela sve izgubilo smisao svako djelo je postalo jalovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mississippi_Queen Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 @Mito Ti se to vracash na topic i skrecesh sa teme jer si na istoj pisao 5 strana o Mileni, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) DOSTA. Ako ocete da prichate o musko/zenskim odnosiam imate RANDOM ako ocete sa spamujete imate RANDOM , molim vas prestanite da offtopicujete temu. Ako necete da komentarisete slike o clanoviam benda ili da postavite iste , nemojte ni postovati ovde. da se vratimo na topic http://www.last.fm/music/Sonic+Syndicate/+images/5719783 http://www.last.fm/music/Sonic+Syndicate/+images/22302095 http://www.last.fm/music/Sonic+Syndicate/+images/22301873 http://www.last.fm/music/Sonic+Syndicate/+images/2700631 ova riba je bila vrh sve dok se nije osisala(jebeni emosi) i sad je ogavna ne bi je stapom dotakao http://www.last.fm/music/Sonic+Syndicate/+images/16542607 Tako je Mito, unakazila se samo tako. sad bi komotno mogla i da se zatvori tema. Za moj ukus izgleda postaro, ali fina zena. Edited March 8, 2009 by Lunar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor_MiuMiu Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Mislis? Meni je bas bio kratak. Mislim na put. ahahahahahahahahahahahahahaha, joooj, ovo mi produzilo zivot hahaaahahh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 sto su nadrkani ovi clanovi forum nesto kao,pa ljudi tema je kojeg clana rok benda biste voleli da vidite ko od majke obnazenog a vecina momaka koji su postovali slike ili kao princ imaju bend ili planiraju da imaju bend tako da je to uredu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) DOSTA. Ako ocete da prichate o musko/zenskim odnosiam imate RANDOM ako ocete sa spamujete imate RANDOM , molim vas prestanite da offtopicujete temu. Ako necete da komentarisete slike o clanoviam benda ili da postavite iste , nemojte ni postovati ovde. Hvala. taman sam ja hto to da kazem. jbt svaka tema se prtvori u neko muvanje i sve naki sranje spam naravno spam o teshi je pozeljan s' obzirom da je njegov post promenio sustinu teme iz korena i da je vredniji od svih ostalih postova na ovoj temi zajedno, Edited March 8, 2009 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 @Mito Ti se to vracash na topic i skrecesh sa teme jer si na istoj pisao 5 strana o Mileni, a? Priceless! :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 @Mito Ti se to vracash na topic i skrecesh sa teme jer si na istoj pisao 5 strana o Mileni, a? kad sam ja to radio? izvini pobrkala si me sa nekim inace treba da se otvori tema nova za goticarke ali ne one debele masne vec one cool i mrsave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) MOLIM VAS!!!!! Vise nije zabavno... ja ne mogu da zatvorim temu jer nisam ovde nadlezna (a tema cim se zatvori ide direkt u Arhivu) ali NEMOJTE VISE DA POSTUJETE OFTOPIK .... edit onaj iz Awaiting Fear-a je prava zivotinja, vid ti ta ledja Inace u srednjoj skoli sam se lozila na Sabljara, tad je izgledao super (pre 10 godina i vishe ) Edited March 8, 2009 by Smorock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ok ja postujem. Nego, i dalje tvrdim da nema lepse devojke od bubnjarke Groteske. Secam se onog exita 2007. Ja sam se zaljubio u nju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Ok ja postujem. Nego, i dalje tvrdim da nema lepse devojke od bubnjarke Groteske. Secam se onog exita 2007. Ja sam se zaljubio u nju! +1 a i Dunja iz Demethera je i ona iz Abonosa isto Edited March 8, 2009 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 kako se zove ona iz moondive? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 oni su promenili sto pevacica na koju konkretno mislis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Dunja iz Demethera bas i nije neka lepota,ali peva svaka joj cast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) vjerovatno na onu sa spota.. ta je dobra edit: sta ti je to baale, halfling female? Edited March 8, 2009 by MudriPanj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 mnogo je indie za moj ukus :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 bash je avangardna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 sta ti je to baale, halfling female? Jebo te Hobit. mnogo je indie za moj ukus :) Kao i za 99% članova ovog foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts