Jump to content

Koga biste od članova(članica) metal/rock bendova voleli da vidite kao od majke rođenog (rođenu)

Black Diamond

Recommended Posts

DOSTA. Ako ocete da prichate o musko/zenskim odnosiam imate RANDOM ako ocete sa spamujete imate RANDOM , molim vas prestanite da offtopicujete temu. Ako necete da komentarisete slike o clanoviam benda ili da postavite iste , nemojte ni postovati ovde. :)

Tako je Mito, unakazila se samo tako.

sad bi komotno mogla i da se zatvori tema.

via.jpg

Za moj ukus izgleda postaro, ali fina zena. :)

Edited by Lunar

DOSTA. Ako ocete da prichate o musko/zenskim odnosiam imate RANDOM ako ocete sa spamujete imate RANDOM , molim vas prestanite da offtopicujete temu. Ako necete da komentarisete slike o clanoviam benda ili da postavite iste , nemojte ni postovati ovde. :)

Hvala.

taman sam ja hto to da kazem. jbt svaka tema se prtvori u neko muvanje i sve naki sranje spam

naravno spam o teshi je pozeljan s' obzirom da je njegov post promenio sustinu teme iz korena i da je vredniji od svih ostalih postova na ovoj temi zajedno,

Edited by Uruk Hai

@Mito

Ti se to vracash na topic i skrecesh sa teme jer si na istoj pisao 5 strana o Mileni, a? :rockdevil:

kad sam ja to radio?

izvini pobrkala si me sa nekim :)

inace treba da se otvori tema nova za goticarke :rockdevil:

ali ne one debele masne vec one cool i mrsave :rockdevil:

MOLIM VAS!!!!!

Vise nije zabavno...

ja ne mogu da zatvorim temu jer nisam ovde nadlezna (a tema cim se zatvori ide direkt u Arhivu) ali NEMOJTE VISE DA POSTUJETE OFTOPIK ....

edit

onaj iz Awaiting Fear-a je prava zivotinja, vid ti ta ledja :wub:

Inace u srednjoj skoli sam se lozila na Sabljara, tad je izgledao super (pre 10 godina i vishe :P) :)

dzailibu3.jpg

l_113b99bdbf35eaaa06cd6515e97f2be3.jpg

Edited by Smorock

Ok ja postujem.

Nego, i dalje tvrdim da nema lepse devojke od bubnjarke Groteske. Secam se onog exita 2007. Ja sam se zaljubio u nju! :wub:

+1

:wub:

a i Dunja iz Demethera je :wub:

i ona iz Abonosa isto

Edited by Mita

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...