Bejbe Kompajler Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Koji su ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 nadimac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 i, bre, Smorok, razočara me u sekundi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Zao mi je, ja postujem druge kvltove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 cora lemur je najveci car Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 O boze, tek sad videh slike... vi ste totalno nenormalini.. :) Da mi lepo napravimo temu pa da svi kaze svoje gole slike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) sta fali mom kurcu? vagina Edited March 8, 2009 by Feniks . Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 vagina Care! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ti nemaš ni 'vakvu. a ja imam dojku za odbojku, prema tome, prince, duvaj ga Sve što sam imao, bile su bolje od tebe, mada to i nije bio tako težak zadatak. Našla bi se tu i poneka lepotica, a skoro sam s jednom takvom odbio da iskoristim priliku. Vezano za temu, onu Katarinu iz Etra bih ja torpedovao. Sinoć se udesila kao za cirkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Sve što sam imao, bile su bolje od tebe, mada to i nije bio tako težak zadatak. Nisam znao da poznajes Eileen, opasan si Prince Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ma ne zna da igra odbojku... ne bi on to... kiselo grojze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Startovala me na Maidenima, nisam je prepoznao sa slika u prvi mah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Startovala me na Maidenima, nisam je prepoznao sa slika u prvi mah. Pa sto si je odbio, crni Prince? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Odbijao sam ja i mnogo bolje cure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Hoce da kazes da nasa Eileen nije dobra? Ili je tebi nesto u glavi pa sve odbijas? Ne valja ti to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Vezano za temu, onu Katarinu iz Etra bih ja torpedovao. Sinoć se udesila kao za cirkus. Koja je to svirka bila sinoc i gde? ontopic: ova prva je Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 obe su... :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Hoce da kazes da nasa Eileen nije dobra? Ili je tebi nesto u glavi pa sve odbijas? Ne valja ti to... To je zato što sam paranoičan i nemam poverenja u žene. No, u čistim situacijama, kad se odnos izgradi na iskrenosti od samog početka, ponašam se sasvim normalno. Ipak, eileen mi se fizički ne sviđa. Ako ćemo da nadmašimo Tešinu sliku, rado bih snimio scenu oralnog sexa s jednom članicom foruma (neka ostane tajna s kojom, za sada), pa da je okačimo ovde. Koja je to svirka bila sinoc i gde? Bila je Beovizija, bre, etarovci prešli u fensere, a Katarina je bila nakinđurena k'o neka Ciganka-gatara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 To je zato što sam paranoičan i nemam poverenja u žene. No, u čistim situacijama, kad se odnos izgradi na iskrenosti od samog početka, ponašam se sasvim normalno. Ipak, eileen mi se fizički ne sviđa. Ako ćemo da nadmašimo Tešinu sliku, rado bih snimio scenu oralnog sexa s jednom članicom foruma (neka ostane tajna s kojom, za sada), pa da je okačimo ovde. Sad ce Eileen da bude tuzna nakon ovih tvojih reci Ako ta forumasica pristane, ako je ubedis u to....onda ti stvarno treba dici spomenik! Ja verujem u tebe i dajem ti podrsku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Sad ce Eileen da bude tuzna nakon ovih tvojih reci Ako ta forumasica pristane, ako je ubedis u to....onda ti stvarno treba dici spomenik! Ja verujem u tebe i dajem ti podrsku! :) pa vi ste svi ludi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Odbijao sam ja i mnogo bolje cure. da te podsetim, nisi me "odjebao" nego si se spetljao kao pile u kučini, a evo kad već pucaš iz svih oružja kao pravi "džentlmen", da te podsetim da si posle i pp poslao, krajnje uljudan, za razliku od ove kenjaže sada. ja sam se okrenula i otišla jer sam bila sa sestrom koju si takođe upoznao i to je bilo to. tu se naša komunikacija završila. pozdravila sam se jer sam znala ko si pa mi bilo glupo da te zaobilazim, ali sada vidim da je trebalo. i to u širokom luku. ne bih dalje da se nastavljam stvarno rekao si sve što umeš ajd uzdravlje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 :) pa vi ste svi ludi! Nemoj tako, treba Princu da svi damo podrsku! Ipak je on nas kojega sa foruma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 :) pa vi ste svi ludi! Luda?! Ja nisam luda! Ja sam jadna i ponižena žena! ontopic: Jebite se svi, vratili ste se na temu posle onakvog kulta. Usrali ste temu. Mass-Rogati-Kopitar-curse na sve vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 U, spetljao se kao pile u kučine. Da me poznaješ duže, znala bi da je to moj uobičajen način komunikacije s ljudima koji mi prilaze, tj. da nema veze s tobom. A prema ženama sam zatvoren, to stoji, osim u situacijama kad me cura zapanji svojim otvorenim i iskrenim pristupom, pa i ja uzvratim na isti način. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts