Jump to content

WWE

Guest Razbijač-NAAĆI

Recommended Posts

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Gledate li vi ovo,kod nas nekad prevedeno kao ''kečeri''?

Meni je ovo super. Omiljeni borac mi je Shawn Michaels ili ti Heart break Kid.

Šta vi mislite o ovom, i imate li svog favorita?

Kao mali ja sam se pržio na Hulka Hogana i Jake Snakea.

Oni su me i počeli da lože da posle srednje počnem da bildujem.

Posted

Ajde i ja da se ukljucim u ovaj cirkus :) :) :)

Znaci, Randy Orton mi je strasno antipatican lik! Sa druge strane John Cena je ok :) :) :)

Umirem od smeha kad gledam Batistu, car lik!

FP8869~WWE-Batista-Posters.jpg

I onaj iz Indije.The Great Khali, strvina od coveka :) :) :) Gotiva lik.

GREATKHALI.jpg

:) :) :)

A kako se zove onaj crnja King ...... (nesto) sto stalno proziva i nikad ne pobedjuje :) :) :)

I kad ide ono upozorenje "Deco ne radite ovo kuci ili u skoli" Glupi Ameri :)

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

A jeste li na youtube, pofatali neke od mecheva sa boogie manom? taj je jebo mamu koliko nije normalan.

Jedan od najludjih likova ikad. a rendija ne mogu da podnesem.

a znate li da su on i cena privatno do jaja ortaci, valjda i kumovi.

samo, meni je drago sto trenutno nema cene, poceo je da smara u poslednje vreme.

ne znam samo onaj lik-batista, da li se roko drkedonima-odnosno steroidima?

za michaelsa-vidi se da je 100% prirodan, ko i kali, ali ovaj batista mi je suspishs.

Posted (edited)

Jericho se vratio!

Edge se vratio!

Histerija moze da pocne :rockdevil:

Orton: "Tell us what you're saving us from?"

Jericho: "From your boring personality for one" :twisted:

Edited by Opera Ghost
Posted
A kako se zove onaj crnja King ...... (nesto) sto stalno proziva i nikad ne pobedjuje :) :) :)

King Booker :) njega upropastise, bio je kul lik ranije

Y2J has come to save WWE..i can die happy

Posted
A jeste li na youtube, pofatali neke od mecheva sa boogie manom? taj je jebo mamu koliko nije normalan.

onaj boogie man stvarno ludak, kad krene da jede gliste. :)

Posted

Zaista ne razumem ljude koji se stvarno loze na ovo... Nisam cak ni verovala da ima zaludjenika, sve do jednog bivseg koji je (verujem i dalje) lud za tim. Meni je potpuno besmisleno.

I nemojte sad da me lincujete, to je samo moje misljenje :P

Posted

daleko od toga da sam ja lud za tim...ali kad se okupim sa nekim ortacima, onda gledamo i valjamo se od smeha, svi oni lazni udarci, lazni padovi, i oni nashi nenormalni komentatori...kakve likcine. :):):)

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

ma ono je sve stvarno,jedino ste nema krvi.njihovi treninzi su brutalniji nego sto vi mislite.

Posted
ne znam samo onaj lik-batista, da li se roko drkedonima-odnosno steroidima?

za michaelsa-vidi se da je 100% prirodan, ko i kali, ali ovaj batista mi je suspishs.

Batista potpisano se drnda steroidima, pre neki dan gledam ga ja i ne mogu da verujem...

Brate misic trapezijus je tako izrazen da to bukvalno nije fizioloski, al dobro ko se danas ne drnda sa steroidima...

Shawn :wub: he is really sexy boy :)

Mada i Jeff Hardy je do jaja lik, taj majko mila leti po ringu, pogotovu onaj njegov dosta precizan salto je dojajan, a frizure su mu zastitni znak :)

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
al dobro ko se danas ne drnda sa steroidima...

Ja.Mogu da i te uverim. :da:

Posted
Zaista ne razumem ljude koji se stvarno loze na ovo... Nisam cak ni verovala da ima zaludjenika, sve do jednog bivseg koji je (verujem i dalje) lud za tim. Meni je potpuno besmisleno.

Aman, pa ono je cirkus, odlicna komedija :da: Zato i pratim (barem ja) :da:

----------

@Tatyannahhh, e da King Booker :) :) :) znaci lik je komedija na kvadrat :)

Posted

Ne razumem ni ja, mislio sam da to samo kod glupih amerikanaca ima prodju ali izgleda da gresim :uhoh:

Posted

Мени су рибе најјаче. Одувек сам сањао да гледам две рибе како се пеглају. :wub:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...