Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Gledate li vi ovo,kod nas nekad prevedeno kao ''kečeri''? Meni je ovo super. Omiljeni borac mi je Shawn Michaels ili ti Heart break Kid. Šta vi mislite o ovom, i imate li svog favorita? Kao mali ja sam se pržio na Hulka Hogana i Jake Snakea. Oni su me i počeli da lože da posle srednje počnem da bildujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 A da saljemo mi ovo na sport? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opera Ghost Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Dabome da se gleda... A HBK je jedan i jedini...Showstopper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 D-generation X rules! Suck it! ah kako je dobar osecaj kada vidim rendija i umagu van ringa btw lepo je shawn sravnio rendija veceras payback Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opera Ghost Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Ako ga je castio jednim Sweet Chin-om ... Mrzim Ortona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Orton će u istoriju ući kao šampion koji je dobio najviše batina. Voleo bih da Michaels uzme titulu, ili bar Triple H Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 smatram sve te dogadjaje jako nebitnim s obzirom da ayatollah of rock n rollah treba da se pojavi any time soon spread the word of Jericho's greatness Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opera Ghost Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 WWE lives again Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Shawn Michels car, obozavao sam ga kad sam bio klinac! Im just a sexy boy(sexy boy)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Ajde i ja da se ukljucim u ovaj cirkus :) Znaci, Randy Orton mi je strasno antipatican lik! Sa druge strane John Cena je ok :) Umirem od smeha kad gledam Batistu, car lik! I onaj iz Indije.The Great Khali, strvina od coveka :) Gotiva lik. :) A kako se zove onaj crnja King ...... (nesto) sto stalno proziva i nikad ne pobedjuje :) I kad ide ono upozorenje "Deco ne radite ovo kuci ili u skoli" Glupi Ameri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 A jeste li na youtube, pofatali neke od mecheva sa boogie manom? taj je jebo mamu koliko nije normalan. Jedan od najludjih likova ikad. a rendija ne mogu da podnesem. a znate li da su on i cena privatno do jaja ortaci, valjda i kumovi. samo, meni je drago sto trenutno nema cene, poceo je da smara u poslednje vreme. ne znam samo onaj lik-batista, da li se roko drkedonima-odnosno steroidima? za michaelsa-vidi se da je 100% prirodan, ko i kali, ali ovaj batista mi je suspishs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opera Ghost Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 (edited) Jericho se vratio! Edge se vratio! Histerija moze da pocne Orton: "Tell us what you're saving us from?" Jericho: "From your boring personality for one" Edited November 20, 2007 by Opera Ghost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 A kako se zove onaj crnja King ...... (nesto) sto stalno proziva i nikad ne pobedjuje :) King Booker njega upropastise, bio je kul lik ranije Y2J has come to save WWE..i can die happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 A jeste li na youtube, pofatali neke od mecheva sa boogie manom? taj je jebo mamu koliko nije normalan. onaj boogie man stvarno ludak, kad krene da jede gliste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Zaista ne razumem ljude koji se stvarno loze na ovo... Nisam cak ni verovala da ima zaludjenika, sve do jednog bivseg koji je (verujem i dalje) lud za tim. Meni je potpuno besmisleno. I nemojte sad da me lincujete, to je samo moje misljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 daleko od toga da sam ja lud za tim...ali kad se okupim sa nekim ortacima, onda gledamo i valjamo se od smeha, svi oni lazni udarci, lazni padovi, i oni nashi nenormalni komentatori...kakve likcine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 ma ono je sve stvarno,jedino ste nema krvi.njihovi treninzi su brutalniji nego sto vi mislite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 ne znam samo onaj lik-batista, da li se roko drkedonima-odnosno steroidima? za michaelsa-vidi se da je 100% prirodan, ko i kali, ali ovaj batista mi je suspishs. Batista potpisano se drnda steroidima, pre neki dan gledam ga ja i ne mogu da verujem... Brate misic trapezijus je tako izrazen da to bukvalno nije fizioloski, al dobro ko se danas ne drnda sa steroidima... Shawn he is really sexy boy Mada i Jeff Hardy je do jaja lik, taj majko mila leti po ringu, pogotovu onaj njegov dosta precizan salto je dojajan, a frizure su mu zastitni znak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 al dobro ko se danas ne drnda sa steroidima... Ja.Mogu da i te uverim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Treba da izbace one "udarce" rukom...najgluplje izgledaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Zaista ne razumem ljude koji se stvarno loze na ovo... Nisam cak ni verovala da ima zaludjenika, sve do jednog bivseg koji je (verujem i dalje) lud za tim. Meni je potpuno besmisleno. Aman, pa ono je cirkus, odlicna komedija Zato i pratim (barem ja) ---------- @Tatyannahhh, e da King Booker :) znaci lik je komedija na kvadrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Zaista ne razumem ljude koji se stvarno loze na ovo... Nisam cak ni verovala da ima zaludjenika, sve do jednog bivseg koji je (verujem i dalje) lud za tim. Meni je potpuno besmisleno. Ne razumem ni ja, mislio sam da to samo kod glupih amerikanaca ima prodju ali izgleda da gresim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Komedija, zavisi ko kakve komedije voli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Meni su to nizerazredne komedije ali dobro, ukusi se razlikuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsimptotA Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Мени су рибе најјаче. Одувек сам сањао да гледам две рибе како се пеглају. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts