Jump to content

WWE

Guest Razbijač-NAAĆI

Recommended Posts

sta li je vama zanimljivo ovde jebes mi sve ne znam.

Namesteni mechevi, gluma, zajebancija, jos se majete ko je koga pobedio i navijate. Ko da ima neke veze ko je jaci bolji vise trenira i slichno, Scenarista organizuje kako ce sta ce ko ce kada da se povuce kada da se namrsti kada da deluje ljuto i to je to.

I ne mogu da zamislim ljudi koji se prze na to.

http://www.youtube.com/watch?v=CnjiN0UkRFY

Bruk lesnar pametan covek, pobegao iz WWE u UFC i Pride i K1 gde se vode stvarne borbe i gde stvarno moze da se navija za favorita gde njegova spremnost odredjuje pobedu a ne screenplay.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 9 months later...

Ja dok sam gledo, najvise sam cenio Ortona :rockdevil: Posle posto picka, takav scenario jbg... A jesam gazio SD vs RAW 2007 na PS2, kako je dobra igra bila sunce ti...Inace ovo sto bude svake nedelje je kerov kurac, prava stvar je kad je Wrestlemania i ti ostali veci dogadjaji.

Edited by Zoidberg

Ja redovno pratim i Raw i Smackdown. To na FOX-u sam batalio pre vise od godinu dana. Tu i tamo pogledam, ali se vidi da mnoooogo kasne. :mhihi:

@Zoidberg: Ovogodisnja Wrestlemania je bila OK. Ali mec izmedju Undertaker-a i HBK-a je bio lomljenje za sve pare. Bas sam kontao da ce HBK pobediti.

Edited by Thrasher

Ja redovno pratim i Raw i Smackdown. To na FOX-u sam batalio pre vise od godinu dana. Tu i tamo pogledam, ali se vidi da mnoooogo kasne. :mhihi:

@Zoidberg: Ovogodisnja Wrestlemania je bila OK. Ali mec izmedju Undertaker-a i HBK-a je bio lomljenje za sve pare. Bas sam kontao da ce HBK pobediti.

Jel preko neta gledas? Ja dok sam jos pratio, tamo negde 2007. znao sam za neki sajt gde odma sutradan postave klipove, posto sa tubeta odma skidaju. A oni na PRVOJ SRBSKOJ TELEVIZIJI ga brate golemo kasne, ja sam negde u avgustu gledao, i (men' se cini) Cena je nekome rek'o vidimo se 20. juna :haha: A jos cenzurisu i ono malo tuce sto ima x)

Undertaker car, pravi metalac. :rockdevil: Jel i dalje nepobediv na Wrestlemaniji?

Edited by Zoidberg

Jel preko neta gledas? Ja dok sam jos pratio, tamo negde 2007. znao sam za neki sajt gde odma sutradan postave klipove, posto sa tubeta odma skidaju. A oni na PRVOJ SRBSKOJ TELEVIZIJI ga brate golemo kasne, ja sam negde u avgustu gledao, i (men' se cini) Cena je nekome rek'o vidimo se 20. juna :haha: A jos cenzurisu i ono malo tuce sto ima x)

Undertaker car, pravi metalac. :rockdevil: Jel i dalje nepobediv na Wrestlemaniji?

Ne, ne gledam preko net-a. Nigde nisam nasao live stream. Skidam epizode sa Megaupload-a ili RuTracker-a. Epizode obicno traju oko 90-tak minuta.

Sto se tice Undertaker-a, naravno da je nepobediv na Wrestlemaniji. 18:0. Apsolutni rekord!

Da li ti ljudi koji gledaju tamo znaju da je sve namesteno ili ne? Ja se stvarno pitam.. jer ako znaju onda ok, malo paljevine na glumu i akciju moze da se podnese, ali ako veruju da je sve stvarno i da se ovi likovi biju tako butalno medjusobno non stop, onda su nevidjeni retardi. :haha:

• 5 weeks later...

Undertaker car, pravi metalac. :rockdevil:

Undertaker mi se sve vise gadi kako nastavlja ovo razvlacenje sa njim i Kejnom.Bolje bi bilo kada bi prestali da se bore jer ovako najavljuju opasne meceve,a realno mecevi su im sranje i to cekanje dok Undertaker ne ustane postaje sve duze i duze i na kraju vise leze po ringu nego sto se bore,a i vreme je vise da Undertaker dobije Kejna.Sto se tice tih "pravih metalaca" nekako su mi to vise Triple H i Chris Jericho :smile:

Ne, ne gledam preko net-a. Nigde nisam nasao live stream. Skidam epizode sa Megaupload-a ili RuTracker-a. Epizode obicno traju oko 90-tak minuta.

Ja od pre neka 2 meseca skidam sa Pro Wrestling Torrentsa.Jeste da moras dosta sidovati ali tamo medju prvima izadju snimci Raw-a,Smackdown-a i PPV dogadjaja,a i skida se uglavnom maksimalnom brzinom.Evo i linka pa ko hoce neka se registruje.Trenutno je nemoguce jer ima 20.000 korisnika sto je maksimum ali redovno se brisu neaktivni acc-ovi tako da je moguce kreirati nalog za par dana,a osim WWE-a mogu se skinuti i Documentaries,DVD,ECW,Indy's,Japanese,Lucha Libre

Matches,Misc.,MMA,PWT Packs,Ring Of Honor,TNA PPV's,TNA Weekly,WCW,WWE 24/7,WWE PPV's,WWE Weekly.

Da li ti ljudi koji gledaju tamo znaju da je sve namesteno ili ne? Ja se stvarno pitam.. jer ako znaju onda ok, malo paljevine na glumu i akciju moze da se podnese, ali ako veruju da je sve stvarno i da se ovi likovi biju tako butalno medjusobno non stop, onda su nevidjeni retardi. :haha:

Objasnio je sve Opera Ghost na prosloj strani pa ako ti nije mrsko procitaj.

Jel prati neko NXT? Meni izgleda prilicno zanimljivo sa ovim divama.I sto sam hteo pitati ako ima koji old school fan ovde gde bi mogao nabaviti snimke Attitude Era-e? Zeleo bih to da pregledam,a osim par klipova meceva i onog sto ima na YouTube-u nemogu naci nista.

Edited by dimmu1

• 2 months later...
  • 1 month later...

Booker T i Diesel su se vratili u WWE!!! :pivopije:

@dimmu1: RuTracker je takodje prilicno azuran sto se tice postavljanja torrenata. Pratis mozda TNA ?

ooooooo da! CAN YOU DIG IT SUCKA?!

iako sam nacuo da ce se vratiti ipak me je vest prijatno iznenadila.bio je live stream u 2 ujutru ali sam zaspao usred edge vs zigler pa sam se prijatno iznenadio sutradan.zbog dizela i ne toliko jer sam ja ipak mladja generacija i nisam imao prilike toliko da ga gledam koliko sam mogao da gledam bukera dok je jos bio king buker.sta znam,ja sam prilicno sadovoljan sa WWT-om.super je sto imaju mIRC kanal koji ti daje bonus poene,sad za praznike su stvarno imali super poklona.registrovan sam tamo skoro 4 meseca i veoma lako sam digao ratio na 2.0,a upload mi je 20kb/s. ne pratim TNA.probao sam vec par puta ali nekako mi je sve to mnogo,mnogo siromasnije od wwe-a i dok gledam kao da mi nesto fali u celoj toj prici ali definitivno imaju mnogo bolje cice nego wwe,jos otkako je mickie james presla u TNA :wub: jeste da su mnogi iz wwe-a otisli u TNA ali opet kada gledam show nekako mi to sve mnogo drugacije izgleda i nije to to....navikao sam vise na to komercijalno rvanje,sa hiljade i hiljade gledalaca i ogromnim arenama.

Edited by dimmu1

Ja nisam imao pojma o tome. Vise sam ocekivao povratak Undertaker-a ili eventualno Chris Jericho-a. Za Booker-a sam iskreno pomalo zaboravio. Bio je u TNA pa je nestao. Vise ga znam iz WCW-a a malo manje iz WWF-a mada se malo prisecam kad je postao King Of The Ring....... Diesel je vec mator (52 godine) tako da me i cudi da se tu pojavio. Vidis, Diesel-a se ni ja ne secam. Pod tim imenom je nastupao za matori WWF a to je bilo do kraja 1995-e (tad sam imao samo 10 godina) a posle je presao u WCW gde je nastupao pod svojim rodjenim imenom Kevin Nash i tako ga poznajem. Kao Diesel-a sam ga upoznao preko YouTube-a. :haha: TNA pratim redovno i, sta ja znam, bude dobrih meceva. Moram priznati da su borbe bogatije nego u WWE po pitanju tih raznih poteza. E da, i ja obozavam Mickie James. I po izgledu i po tehnickoj strani izvodjenja je naj u zenskom delu TNA.

Videcu da se i ja ubacim na taj WWT. Meni je upload oko 100 kb/s tako da mislim da necu imati problema oko seed-ovanja. :mhihi:

Edited by Thrasher

Ja sam cuo za dizela,bukera,tripl H-a,dzerika i andertejkera.samo sam se nadao da ce se vratiti buker i dzeriko ili tripl H i dzeriko ali eto izgleda undertaker nece pre wrestlemania-je,dzeriko ko zna kada ce se vratiti,a za tripl h-a se stalno nagadja ali sigurno se nece covek vratiti pre jeseni sejmus ga je valjano pukao,a i on je mator pa duzi oporavak dolazi sa godinama.gledao sam sinoc raw i video da se najavljuje nesto za dan posle elimination chamber-a tj 2.21.11

http://www.youtube.com/watch?v=IEWzkeVUnfM

video sam na wwt forumu da je awesome kong potpisala za wwe jos pre par meseci ali ima problema sa zakonom pa je mozda ona.sumnjam da rade promo andertejkeru jer taj covek ne treba promo :haha: cuo sam da je mozda i sting u pitanju ali opet ko zna....verujem da je sting posto je on u poslednje vreme bio u timu sa dizelom pa ce verovatno to nastaviti u wwe-u.ja se bukera najvise secam sa foxa kada su krenuli da prenose wwe.mada nije ni on nesto mladji od dizela,buker ima punih 45 :lol: ja sam bas pustio sinoc genesis da odgledam i nije lose mogu ti reci.video sam da je tu debi met hardija pa reko da vidim kakav je tamo.nije da sam ga nesto voleo u wwe-u ali mozda ovde bude imao bolju ulogu.nije za njega heel,veoma je dosadan glumac,a micki je bas :wub: wwe je otpustio toliko lepih devojaka ostavise onu misel meksmor i ekipu.tu samo lejla valjda :mhihi:

ako hoces da predjes posalji mi na PP mail da ti posaljem pozivnicu posto su tamo trenutno registracije zatvorene..bole te dupe,ako ti je upload toliki,bojim se da pitam za download :lol:

Sto se tice Undertaker-a, naravno da je nepobediv na Wrestlemaniji. 18:0. Apsolutni rekord!

дај линк!

и што ово није на спорту?! :lol:

Jericho je na turneji sa svojim bendom i ko-zna-kad ce se vratiti. Undertaker, po meni, se vraca ili tokom Elimination Chamber ili Wrestlemania PPV-a. Ne verujem da ce ranije. Triple H je vec aktivan samo mi nije jasno sta se toliko odugovlaci sa oficijalnim povratkom. Gledao sam taj momenat kad ga je Sheamus zveknuo i cini mi se da to nije bilo fake. Malo su se zeznuli oko toga. :mhihi: Mada mi se nesto cini da ce se on vratiti kad bude Elimination Chamber PPV.

Awesome Kong je potpisala za WWE ? Covece, ta zena je jako strasna i velika. Totalno je odudarala od celog zenskog dela TNA. :haha: Sto se tice Stinga, hm... ne znam kakvo mu je stanje svesti sad povodom WWF/WWE-a. Kad se WCW raspao, velika vecina njih iz WCW-a je presla u WWF, ali ne i Sting. Ima na YouTube-u video gde sve to objasnjava. Sa druge strane, jedno je ubedjenje a drugo je visokobudzetni biznis tako da sve je moguce. Ja ne bih imao nista protiv da dodje u WWE jer mi je on jedan od naj wrestling performera... Da, da i Booker T je vec (relativno) mator, ali ako Ric Flair i Jerry "The King" Lawler mogu sa 60 i kusur godina da se lome, mogu i Diesel i Booker T pa i Sting. :mhihi: Sto se tice Genesis-a, bio je dobar. Naj mecevi su, po meni, bili Rob Van Dam vs Matt Hardy (tu gde je Rob, uvek ima svega i svacega: i sasavih poteza i high flying-a), Motor City Machine Guns vs Beer Money i Kurt Angle vs Jeff Jarrett (jeste da je mec bio egzibicija, ali je zanimljivo gledati te MMA submission poteze). Sto se tice Matt Hardy-ja, ni meni on nije neki glumac. Pogotovo u WWE tako i ja kontam da ce u TNA kao clan Immortal-a imati barem malo zanimljiviju ulogu.

U zenskom delu WWE, po perfomansu, jedino valja Natalya jer dolazi iz svetski poznate Hart wrestling skole a ko tu skolu zavrsku taj zna da dobro da se lomi. :haha: Ladno je Michelle McCool udata za Undertakera. Ne mogu da zamislim tako lepo zence pored te ogromne spodobe kao sto je Undertaker. :haha: :haha: :haha:

@Jaroslav: Zaboravih gde sam to skidao, ali ima jako puno linkova. Ako hoces Monday Night Raw, negde u toku utorka u Google ukucaj "monday night raw -datum ponedeljka- megaupload" i tako isto za Friday Night Smackdown i to je to. Jos bolje ti je da cekas torrent. :zeleni:

@dimmu1: Covece, sad sam pogledao ovaj video sto si postavio. Video sam ga par puta tokom Royal Rumble-a, ali nisam obracao paznju na njega. PA TO JE NIKO DRUGI NEGO STING ! ! ! ! ! ! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Edited by Thrasher

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...