VoivodBG Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Po meni jedna od boljih pucacina,koja prenosi smek iz stripa u videoigru.Grafika je sada mozda malo zastarela,ali to ne umanjuje gameplay.Kao sto vec znate imate da birate izmedju 3 rase Alien-a.Predatora i Marinca.I svaka od rasa ima svoj gameplay kao Predator cete imati nevidljivost,da bi vas ljudi teze primecivali,onaj famozni disk iz 2 dela filma i slicne stvarcice koje samo njemu odgovaraju Kod marinca je pak drugacija prica,iako je fizicki slab zato ima ogroman arsenal oruzja od bacaca plamena,bazuke,pa smart gun-a,i nezaobilazni detektor kretanja od kojeg cete se vise tripovati nego sto cete imati koristi Poslednji je alien,koji nema nikakve high tech spravice i oruzja,samo svoje kandze,rep i zubala,sa njim se mozete penjati po zidovima i menjati mu vid da bi bolje video u mraku ali onda ne vidite aure svojih protivnika. Svako od njih ima zasebnu kampanju koje su povezane,tacnije trebate preci sve 3 da biste imali totalni filmski ugodjaj. Najzarazniji deo igre je ubedljivo multiplejer,steta sto ga nema u igraonicama vise inace bi isao da ga pikam....
Rehabilitovani Bagrem Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 hahahh...kasnis sinak:)
lemmy sixx Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Da,da...dobra je igra.Misije su super,a u multiplayer-u je strava igrati.Igrali ortaci i ja na poslu jedno vreme,i stvarno je dobar,ali smo onda presli na COD.Ipak je to mnogo bolje.
VoivodBG Posted November 19, 2007 Author Report Posted November 19, 2007 Kako kome mene je ta cela tematika 2 Svetski Rat smorila do bola,naravno ako si mislio na taj cod,a ne na 4 koja je prenapumpana testosteronima Sada da su ovi pametni mogli bi da izbace AVP3,sada imaju uslova da se poboljsa smek igre
Recommended Posts