oʞɾoƃ Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Pitam se šta bi tek rekao kad bi bio obavešten (kao što očigledno nije) da je u Beograd dvaput dolazio Rotting Christ. Nema veze, doći će oni još koji put, a možda se sledeći put pojavi čitavih 80 ljudi Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 a amfilohije će bači par anateeema, 'nako reda radi!!!! Quote
José Luis Chilavert Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 J**'o vas devils horn ... Quote
Runner Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Vecina izvora pominje Dio-a kao prvog koji je to upotrijebio. Samo ja sam procitao da je to bio staroegipatski simbol za ’Urokljivo oko’. Sto se tice filmova, ako se ne varam javlja se jedanput i u ’Rozmarinoj bebi’, pri samom kraju, u onom kontekstu za koji se uglavnom vezuje, a vi sad vidite kad je taj film sniman, mnogo prije nego li je Dio stekao siru reputaciju Quote
Bata Trokrilni Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Idi na Wikipedia i videćeš dokle u prošlost seže upotreba tog znaka, u različitim kontekstima i značenjima. Quote
Totamealand Posted January 1, 2008 Author Report Posted January 1, 2008 Dobra slika. Koristiće mi da ućutkam profesora verskog sledeći put. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 Genijalna slika vaistinu!!!I taj cica je izvalio mjetal Quote
Turin Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Vecina izvora pominje Dio-a kao prvog koji je to upotrijebio. Samo ja sam procitao da je to bio staroegipatski simbol za ’Urokljivo oko’. Sto se tice filmova, ako se ne varam javlja se jedanput i u ’Rozmarinoj bebi’, pri samom kraju, u onom kontekstu za koji se uglavnom vezuje, a vi sad vidite kad je taj film sniman, mnogo prije nego li je Dio stekao siru reputaciju kad vec volis Polanskog, primetices u Balu Vampira kad Grof zapocinje govor pred okupljenim gostima pokazuje bas taj znak... Quote
Runner Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 kad vec volis Polanskog, primetices u Balu Vampira kad Grof zapocinje govor pred okupljenim gostima pokazuje bas taj znak... A sad nesto kontam, mozda sam to ja malo pomijesao... u glavi mi je ta scena, ali sam mislio da je iz 'Rozmarine bebe', ali vrlo moguce da je ta iz 'Bala vampira'... podavno sam gledao i jedan i drugi film, pa sad nisam sasvim siguran. Quote
Mia Tallica Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Jest Dio prvi poceo... Bas sam skoro gledala neki dokumentarac o metalu, i neki lik intervjuise Dia, i on isprica celu tu pricu odakle potice rog.. Kao njegova baba je bila veoma religiozna i on pokupio to od nje... I da, rekao je: "Haha, verovatno i Gene tvrdi da je on izmislio, zar ne?? Pa on je sve izmislio hahaha" tako nesto... etooo Quote
sserbia Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 a amfilohije će bači par anateeema, 'nako reda radi!!!! let's rape amfilohije and all christians a shto se znaka tiche-OZZY kakav dio & gene,jebeni pozeri-OZZY eto nekad i wikipedia greshi Quote
Tombba Di Bombba Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Ovo je najludja prica koju sam cuo...Dio ima religioznu babu koja pokazuje rogove xaxaxa ludo...pa religiozni ljudi ( u njih ubrajam i babe ) ne pokazuju rogove nego se krste....to je prica navlkusha da bi se privukli sledbenici.... inace nije ni on prvi to pokazivao ( mozda u hardrocku jeste prvi ali u nekoj da kazem gitarskoj muzici nije prvi)...prvi su beatlesi, tacnije john lennon na omotu za yellow submarine iz 1968...a zna se da je lennon bio kabalist a ne religiozni hriscanin. http://media.photobucket.com/image/beatles%20devil%20signs/trislynott/00TheBeatles-YellowSubmarine-Front.jpg Quote
F4R15 Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 To ti tek gledao Headbangers Journey, pa došao na yum ? Quote
Tombba Di Bombba Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 To ti tek gledao Headbangers Journey, pa došao na yum ? kako da nisam gledao sam na repeat xaxaxa Quote
tier_mfkr Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Ja sam mislio da je to on izmislio :haha: Quote
Tombba Di Bombba Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Ja sam mislio da je to on izmislio a mozda i on ima religioznu babu ko Dio xaxaxaxaxaxa 1 Quote
tier_mfkr Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Pa ovaj je 'Talijan, a Dio ima italijansko poreklo, a to je neki stari obicaj (juznjacki) za teranje uroka... Quote
Tombba Di Bombba Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Pa ovaj je 'Talijan, a Dio ima italijansko poreklo, a to je neki stari obicaj (juznjacki) za teranje uroka... ma naucile su ih babe xaxaxa daj kakvi juznjacki obicaji zna se sta to predstavlja... i berluskoni pokazuje rogove pa nema veze sa jugom italije, lik je sa severa. 1 Quote
tier_mfkr Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 ma naucile su ih babe xaxaxa daj kakvi juznjacki obicaji zna se sta to predstavlja... i berluskoni pokazuje rogove pa nema veze sa jugom italije, lik je sa severa. Potice sa juga, tj sa Sicilije, al' sto su ga ostali prihvatili... valjda ljudi metalci Quote
Tombba Di Bombba Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Potice sa juga, tj sa Sicilije, al' sto su ga ostali prihvatili... valjda ljudi metalci potice iz starog egipta, neko je to vec lepo napisao ovde, cak mozda i pre egipta, iz sumera - vavilona...u italiju , tj. stari rim je stigao iz egipta jer su rimski imperatori bili potomci ( bloodlines ) faraona... a mozda je i bersluskoni imao religioznu babu xaxaxax Quote
tier_mfkr Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Eto, sto ne kazes odma' da znas... Mene mrzelo da copy/paste-ujem sa wikipedie... A kad smo vec kod religioznih baba, ja mislim da su one pokupile taj fazon sujeverja od Ramzesove babe Quote
Tombba Di Bombba Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Eto, sto ne kazes odma' da znas... Mene mrzelo da copy/paste-ujem sa wikipedie... A kad smo vec kod religioznih baba, ja mislim da su one pokupile taj fazon sujeverja od Ramzesove babe ma kakva wikipedia, wikipedia je izvor dezinformacija...tamo svako moze da doda sta hoce... David Icke, Zaharija Sicen... a to za babe ti je ok, sve religiozne babe slusaju Ramzes 2 od Annatheme Quote
Recommended Posts