Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pitam se šta bi tek rekao kad bi bio obavešten (kao što očigledno nije) da je u Beograd dvaput dolazio Rotting Christ.

Nema veze, doći će oni još koji put, a možda se sledeći put pojavi čitavih 80 ljudi :)

Guest Brainsaladsandar Guuuz
Posted

a amfilohije će bači par anateeema, 'nako reda radi!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Vecina izvora pominje Dio-a kao prvog koji je to upotrijebio.

Samo ja sam procitao da je to bio staroegipatski simbol za ’Urokljivo oko’.

Sto se tice filmova, ako se ne varam javlja se jedanput i u ’Rozmarinoj bebi’, pri samom kraju, u onom kontekstu za koji se uglavnom vezuje, a vi sad vidite kad je taj film sniman, mnogo prije nego li je Dio stekao siru reputaciju ;)

Posted
Vecina izvora pominje Dio-a kao prvog koji je to upotrijebio.

Samo ja sam procitao da je to bio staroegipatski simbol za ’Urokljivo oko’.

Sto se tice filmova, ako se ne varam javlja se jedanput i u ’Rozmarinoj bebi’, pri samom kraju, u onom kontekstu za koji se uglavnom vezuje, a vi sad vidite kad je taj film sniman, mnogo prije nego li je Dio stekao siru reputaciju ;)

kad vec volis Polanskog, primetices u Balu Vampira kad Grof zapocinje govor pred okupljenim gostima pokazuje bas taj znak...

Posted
kad vec volis Polanskog, primetices u Balu Vampira kad Grof zapocinje govor pred okupljenim gostima pokazuje bas taj znak...

A sad nesto kontam, mozda sam to ja malo pomijesao... u glavi mi je ta scena, ali sam mislio da je iz 'Rozmarine bebe', ali vrlo moguce da je ta iz 'Bala vampira'... podavno sam gledao i jedan i drugi film, pa sad nisam sasvim siguran.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jest Dio prvi poceo... Bas sam skoro gledala neki dokumentarac o metalu, i neki lik intervjuise Dia, i on isprica celu tu pricu odakle potice rog.. Kao njegova baba je bila veoma religiozna i on pokupio to od nje... I da, rekao je: "Haha, verovatno i Gene tvrdi da je on izmislio, zar ne?? Pa on je sve izmislio hahaha" tako nesto... etooo :)

Posted
a amfilohije će bači par anateeema, 'nako reda radi!!!!

let's rape amfilohije and all christians

a shto se znaka tiche-OZZY

kakav dio & gene,jebeni pozeri-OZZY

eto nekad i wikipedia greshi :twisted:

• 1 year later...
Posted

Ovo je najludja prica koju sam cuo...Dio ima religioznu babu koja pokazuje rogove xaxaxa ludo...pa religiozni ljudi ( u njih ubrajam i babe ) ne pokazuju rogove nego se krste....to je prica navlkusha da bi se privukli sledbenici....

inace nije ni on prvi to pokazivao ( mozda u hardrocku jeste prvi ali u nekoj da kazem gitarskoj muzici nije prvi)...prvi su beatlesi, tacnije john lennon na omotu za yellow submarine iz 1968...a zna se da je lennon bio kabalist a ne religiozni hriscanin.

http://media.photobucket.com/image/beatles%20devil%20signs/trislynott/00TheBeatles-YellowSubmarine-Front.jpg

Posted

Pa ovaj je 'Talijan, a Dio ima italijansko poreklo, a to je neki stari obicaj (juznjacki) za teranje uroka...

ma naucile su ih babe xaxaxa daj kakvi juznjacki obicaji zna se sta to predstavlja... i berluskoni pokazuje rogove pa nema veze sa jugom italije, lik je sa severa.

• Downvote 1
Posted

ma naucile su ih babe xaxaxa daj kakvi juznjacki obicaji zna se sta to predstavlja... i berluskoni pokazuje rogove pa nema veze sa jugom italije, lik je sa severa.

Potice sa juga, tj sa Sicilije, al' sto su ga ostali prihvatili... valjda ljudi metalci :bigblue:

Posted

Potice sa juga, tj sa Sicilije, al' sto su ga ostali prihvatili... valjda ljudi metalci icon_biggrin.gif

potice iz starog egipta, neko je to vec lepo napisao ovde, cak mozda i pre egipta, iz sumera - vavilona...u italiju , tj. stari rim je stigao iz egipta jer su rimski imperatori bili potomci ( bloodlines ) faraona...

a mozda je i bersluskoni imao religioznu babu xaxaxax

Posted

Eto, sto ne kazes odma' da znas... Mene mrzelo da copy/paste-ujem sa wikipedie...

A kad smo vec kod religioznih baba, ja mislim da su one pokupile taj fazon sujeverja od Ramzesove babe :bigblue:

Posted

Eto, sto ne kazes odma' da znas... Mene mrzelo da copy/paste-ujem sa wikipedie...

A kad smo vec kod religioznih baba, ja mislim da su one pokupile taj fazon sujeverja od Ramzesove babe icon_biggrin.gif

ma kakva wikipedia, wikipedia je izvor dezinformacija...tamo svako moze da doda sta hoce...

David Icke, Zaharija Sicen...

a to za babe ti je ok, sve religiozne babe slusaju Ramzes 2 od Annatheme :)