Weis Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Dugo slusam beatdown znam dosta bendova ali mozda mi je neki promakao dajte neke pa da vidim:Ali mora da budu bez velikog uticaja metala solaze i tako to bendovi kao: CDC First Blood Wintch Mob Soldiers Folsom king of clubz Deathblow ITD Razumete Valjda:) Quote
Rob Swire Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 ja sam gotovo ubedjen da HC ide na ne metal muziku,al ajde da vidimo sta kolege misle o tome... Quote
niking Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 (edited) ma ovo je kao metalcore... i to neka tamo podpodpodela... Edited November 22, 2007 by ampersand Quote
necko Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 pazi, ti likovi su u hardcore fazonu, friendship, unity, respect i to, tekstovi su hardcore, ali sviraju u sustini metal... tako da... moze ovde... kod ove jedne pesme sto imam od First Blood koje je covek pomenuo pocetak je original Meshuggah Quote
Быть Собой Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Pa ako je original meshuggah, sta ce onda na metalcore... Quote
necko Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 pa ja sam rekao za pocetak pesme a meshuggah je ipak mJetal + core = mJetalcore Quote
Быть Собой Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 :) Ma meni je svejedno... kad vecina podrzava, nek ide zivot... Ovo je demokratska zemlja... Quote
xVAKZx Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 HXC betadown: Too Pure To Die xArmed For Battlex xTyrantx Sycamore Dreams Bury Your Dead Abeyance Azariah's Prayer Carpathian Just One Chance Paris Is Burning Ako ima neko ceo album od bendova CDC i Deathblow dobro bi bilo da stavi neki link pa da skinemo ova dva dobra hardcore benda Quote
necko Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 uuu, Too Pure To Dire ubijaju ovih dana slusam najvise njih i Stick To Your Guns a Bury Your Dead nikako da poskidam... Quote
xVAKZx Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Ima danas previse bendova koje bi neki svrstali u hardcore,a neki pak u metalcore. Za mene su naprimer The Acacia Strain hardcore za nekoga su metalcore,a za neke mozda cak i death metal,ali to nije ni vazno,vazno je da rokaju. Ja naprimer veliki broj metalcore i deathcore bendova slusam zbog hardcore tekstova,druge pak zbog dinamike ili hardcore 2-step breakdown-a. Znaci da danasnje metalcore bendove hardcore likovi dozivljavaju kao hardcore bendove,narocito posto su veliki broj tih bendova straight edge, a metalci kao metal posto imaju mnogo uticaja metala u muzici. Da ne smaram vise posto verovatno ovo vec znate. xPOSTOVANJEx i za korovce i za metalce Quote
xVAKZx Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 xNemenjax moze da se dogovorimo u buduce za neku prijateljsku razmenu mp3 albuma,sta kazes? Nisam iz Beograda ni i iz Nisha,ali nema veze mozemo preko autobusa da uradimo razmenu,ako ti odgovara? xRIZPEKTx Quote
necko Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 naravno, uvek sam za razmene moze posta, bus, kako tebi odgovara... Quote
xVAKZx Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Imam brata u Nishu koji studira psihologiju,pa mogu naprimer ja da posaljem njemu kada snimim ono sto tebe interesuje.pa vi razmenite mp3 diskove. Poslacu ti na email sta imam sve od albuma ,nemam bas mnogo,ali naci ces mozda nesto. Moj email je >vakz832yahoo.com< Pa posalji i ti spisak sta sve imas. napisi mi tvoj email , vazi. xRIZPEKT Izvini pogresio sam email koji sam slepac evo pravog:[email protected] Quote
necko Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 evo mog maila pa ti posalji, ja ti saljem kad sredim malo spisak nemanja.tomic[at]gmail.com Quote
Weis Posted November 22, 2007 Author Report Posted November 22, 2007 deathblow imas na www.mediaportal.ru cdc na www.metalhcalbums.blogspot.com i da hard core nije metal to je posebna vrsta muzike Quote
necko Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 naravno da nije metal... niko to nije ni rekao... Quote
Feniks . Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Stick To Your Guns a Bury Your Dead nikako da poskidam... Juce gledao dvd Bury your dead, pevac je lud Stick to your guns sam dobio, danas ce se preslusati... Quote
Weis Posted November 22, 2007 Author Report Posted November 22, 2007 od gore navedenih bendova pravi su xTyrantx i Too Pure To Die mislim i ovi ostali su beatdown ali nije to to evo jos nekih primera Black My Heart Bulldoze Flawless Victory in due time Blood Stands Still donnybrook Embraced By Hatred Death Before Dishonor legende Stick To Your Guns neslusaju koreri Quote
Feniks . Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Death Before Dishonor legende Jako mocan bend... Dugo slusam beatdown znam dosta bendova ali mozda mi je neki promakao dajte neke pa da vidim:Ali mora da budu bez velikog uticaja metala solaze i tako to bendovi kao: First Blood Upravo sam njih pustio, razvaljuju Quote
Weis Posted November 22, 2007 Author Report Posted November 22, 2007 Bury Your Dead nije bas hc first blood ce biti jedan od najboljih beatdown hc bendova ajd jos neki sta sam se stiso By my hands 100 Demons malo emo ali izvlace se Kickback xFatAssx Thick As Blood Six Ft Ditch Pound For Pound dosta Quote
Feniks . Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Bury Your Dead nije bas hc first blood ce biti jedan od najboljih beatdown hc bendova Bury your dead su malo cudni... First blood sasvim dobri, jos ih nisam detaljno preslusao... Quote
Weis Posted November 22, 2007 Author Report Posted November 22, 2007 Ljudi jel vam rade blogspot sajtovi? isprobajte pls na pr: www.metalhcalbums.blogspot.com nijedan mi blog neradi Quote
necko Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 (edited) radi blogspot Edited November 22, 2007 by xnemanjax Quote
Weis Posted November 22, 2007 Author Report Posted November 22, 2007 jao pa sto meni nece okacili na deathcore-is-sexy.blogspot.com fight like hell molim te bro udji i daj mi link za skidanje pls Quote
Recommended Posts