Herr_Wolf Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Nešto sam blejao po Uncyclopediji ovih dana, pa mi pade na pamet da postavim ovo glasanje za sve Star Trek fanove... kao i za one koji čisto pogledaju ponekad neku epizodu... Mislim da tema nije bila, a pitanje je jedno od najznačajnijih postavljeno pred celu geek-ovsku internet populaciju! Dakle, koga od Star Trek kapetana (komandanata, protagonista, whateva') najviše gotivite? Quote
Zagrivuk Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 (edited) Nešto sam blejao po Uncyclopediji ovih dana, pa mi pade na pamet da postavim ovo glasanje za sve Star Trek fanove... kao i za one koji čisto pogledaju ponekad neku epizodu... Mislim da tema nije bila, a pitanje je jedno od najznačajnijih postavljeno pred celu geek-ovsku internet populaciju! Dakle, koga od Star Trek kapetana (komandanata, protagonista, whateva') najviše gotivite? Idem da glasam! Obozavam Star Trek Star Trek: The Next Generation --- Picard DS9 ------- Garak Voyager ----- Seven of Nine The original Star Trek ---- Spock Star Trek: Enterprise ---- T'Pol Najbolji negativac ------ Gul Dukat Najbolja rasa ---- Cardassians Mene Kardasija uzasno podseca na nas (ljude) Cak i mislim da nasa prava buducnost i jeste Kardasija </a> ----------- Cardassians </a> -------- Garak </a> ------ Gol Dukat Edited November 23, 2007 by Lemur pijanac Quote
Herr_Wolf Posted November 23, 2007 Author Report Posted November 23, 2007 Ali pazi kad se apsolutno slažem s tvojim izborom! Quote
Zagrivuk Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Ali pazi kad se apsolutno slažem s tvojim izborom! Ah bice ovo dobra tema. Prosla je bila pre godinu, dve. Lep uvod za novi film i novu seriju Long live Cardassia! Quote
Council A Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Novu seriju? Otkud ti ta informacija? Ili je to samo wishfull thinking? Inace, naravno, Picard. Slazem se sa the best of the best listom, ali ne i sa omiljenom rasom . Quote
Nightwing Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 nema nove serije..bice novog filma na bozic 2008 evo nove postave za ST XI sto se tice Kardasije - ona bi trebalo da lici na komunisticku Rusiju (tj totaliristicke rezime) barem je tako zamislja Rick Berman moj izbor : ST TNG - Worf DS9 - Odo Voyager - Tuvok ST - Spock Enterprise - T'Pol i Archer Najbolji negativac - Weyoun Naj lik ST univerzuma - Q Quote
Zagrivuk Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 (edited) Q je car :) Inace sto se Kardasije tice jos u Ds9 ona je "izgubila" totalitarni sistem i sad pripada koliko se secam gradjanskom drustvu, koje predvode isti ljudi iz totalitarnog sistema :) (Ovo mi zvuci poznato) Mi licimo na Kardasiju. Trenutno stanje na zemlji i ratovi su zarad cistog profita, razlika izmedju Kardasije i Zemlje (ne federacija) sto danasnja zemlja uvek nadje izgovor za neki rat koji se uvek zavrsi otimanjem resursa. ST Kardasija isto to radi samo bez izgovora. Inace nadolazeci globalizam je isto sto i blagi komunizam. Ali da ne ulazim duboko u to. Jedno je sigurno, Zemlja ne ide ka nekom sistemu koji ce da podseca na federaciju, jer nam to i nije u prirodi. Sto se tice serije, postoje razgovori za 2009 i ako uzmemo u obzir tradiciju ST-serijala logicno je i ocekivati. Enabran Tain Monstruozno dobar lik! Edited November 23, 2007 by Lemur pijanac Quote
Nightwing Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 nemam pojma...poslednje sto sam cuo je da zele da ''odmore'' televiziju od ST serija na 10 godina Quote
Yoda Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 U filmu ce od stare garde igrati Leonard Nimoy (Spock). W. Shatner (Kirk) je cak trazio da igra ali su ga odbili. Inace meni omiljeni su Picard (P. Stewart), Data (Brent Spiner, koji je cini mi se kao glumac ponajvise pokazao) i naravno Q (John de Lancie) Svi iz TNG, hm... Negativac Gul Madred (David Warner), iako se pojavljivao samo u 2 epizode, Chain of Command I, II. Karadasijanci ipak najbolji negativci... Quote
Dead Man Walking Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Kad 'ocu da glasam veli mi: Fatal error: Call to a member function Error() on a non-object in /home/yumetal/public_html/forum/sources/ipsclass.php on line 5649 Quote
Apeiron Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Kapetani? Picard nema konkurenciju, a Kirk je recimo najblizi. Archer je naporan, Janeway bolje da vodi neki kuharski TV show, a Sisko manje vise... Quote
Dersu Uzala Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Svasta ljudi pitaju. Kirk je jedan jedini. Ostali su voTje. Quote
Zagrivuk Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 U filmu ce od stare garde igrati Leonard Nimoy (Spock). W. Shatner (Kirk) je cak trazio da igra ali su ga odbili. Inace meni omiljeni su Picard (P. Stewart), Data (Brent Spiner, koji je cini mi se kao glumac ponajvise pokazao) i naravno Q (John de Lancie) Svi iz TNG, hm... Negativac Gul Madred (David Warner), iako se pojavljivao samo u 2 epizode, Chain of Command I, II. Karadasijanci ipak najbolji negativci... Quote
Yoda Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 To je to. Bravo. A obojica glume....ubijaju. Izneli su epizodu maestralno. Jedna od mojih omiljenih u TNG (i uopste). Quote
Nightwing Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 da....jedna od najboljih epizoda TNGa Quote
Opera Ghost Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Jean-Luc naj kapetan Naj lik - uvek Q... Quote
Herr_Wolf Posted December 12, 2007 Author Report Posted December 12, 2007 Ma Picard je definitvno naj-faca,. Ali stvarno moram da priznam da mi nisu jasni Janeway i Sisko, ajd Archer je cool, Kirk je džiber, pa mož' da prođe kao cool, ali ovo dvoje su mi baš ne-harizmatični likovi. Čak i da zanemarimo to da su oni verovatno produkt naleta tolerancije, ali nekako su mi skroz bezveze likovi, pogotovu za protagoniste. Quote
Dersu Uzala Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 ...Kirk je džiber, pa mož' da prođe kao cool... Quote
Nightwing Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Ma Picard je definitvno naj-faca,. Ali stvarno moram da priznam da mi nisu jasni Janeway i Sisko, ajd Archer je cool, Kirk je džiber, pa mož' da prođe kao cool, ali ovo dvoje su mi baš ne-harizmatični likovi. Čak i da zanemarimo to da su oni verovatno produkt naleta tolerancije, ali nekako su mi skroz bezveze likovi, pogotovu za protagoniste. svaki kapetan je olicenje vremena u kom je serija nastala Kirk - baja svinger iz 70tih,svaka riba je njegova,sve resava sa 2 torpeda Pickard - umeren i pravican,kolege su mu prijatelji ali se zna da je njegova poslednja Sisko - crnac sam i ponosan sam zbog toga Janeway - radim muski posao posto su 90te Archer - new age filozof,svi ucimo na greskama,jesam glavni ali smo svi mi ravnopravni sta se iz ovoga moze zakljuciti: jedan je :) Quote
Dersu Uzala Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 (edited) Kirk - baja svinger iz 70tih Come again? Captain James T. Kirk, za sve vas thank you very much, 1966-1969! Yours truly je sa njim na 'Jim'. Inace, taj tzv. 'Original Series' (tad se jel'da samo zvao 'Star Trek') je Stari, vas drug Marshall, Sheriff da ne kazem 'The new Musharraf in town', drug Tito jel'da, kupio za narode i narodnosti SFRJ ne bi li se ugledali na Amere kako oni to rade. Ali neeeeeee, 'Znanje Imanje' je vecini bilo prece. Tako da ko god sad tupi kako Jim nije najjaci baja, jasno je da su njegovi roditelji gledali 'Znanje Imanje' umesto da kulturno uzdizu decu . Edited December 15, 2007 by Dersu Uzala Quote
SSJ_5 Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 (edited) Picard FTW ... A i vidim da se vecina slaze sa time Edited December 15, 2007 by SSJ_5 Quote
Ive Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 A oduvek su mi Kirk i Spock bili malo sumnjivi ....izvolte Quote
VoivodBG Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Pikard uvek smiren i promucuran,plus Patrick Stewart je cool. Quote
Dersu Uzala Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 A oduvek su mi Kirk i Spock bili malo sumnjivi ....izvolte Do kese . Det's uat am toking a baut. Nou, rili. Quote
Recommended Posts