Zagrivuk Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Supernatural_(TV_series) Gleda li neko? Vredi li nesto? Uzeo sam da ubijem vreme. Quote
Kamaitachi Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 (edited) Ja sam gledao 2 epizode i to iz druge sezone cini mi se !Onako deluje ok... U jednoj epizodi se na pocetku cuje "Carry On Wayward Son" od Kansas-a! Edited November 24, 2007 by Kamaitachi Quote
Zagrivuk Posted November 24, 2007 Author Report Posted November 24, 2007 Ja sam gledao 2 epizode i to iz druge sezone cini mi se !Onako deluje ok... U jednoj epizodi se na pocetku cuje "Carry On Wayward Son" od Kansas-a! Aha, zato sto stariji burazer slusa hard rock i metal :) Maltretira ovog mladjeg Posto sam ja odgledao prve tri iz prve sezone i ok je za ubijanje vremena. Pogotovo sto su me odusevili (u seriji) odlicnim poznavanjem, mitova i legendi. Quote
SL Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 (edited) Serija je odlichna! (IMHO)... Odgledao sam celu prvu i deo druge i onda po***deo jer sam morao da chekam na drugara da poskida ostatak serije Imaju epizode koje prate gl. radnju (proganjanje demona koji im je unishtio porodicu), kao i epizode koje su samostalne avanture u rasvetljavanju zlochina povezanih sa okultnim, natprirodnim, mitskim bicima itd. Sve u svemu, preporuka Edited November 25, 2007 by SL Quote
Kamaitachi Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 U tom slucaju kad zavrsim sa skidanjem prve sezone "My Name Is Earl" i "Yakitate Japan", krecem sa ovim! Quote
Zagrivuk Posted November 30, 2007 Author Report Posted November 30, 2007 (edited) Koja kombinacija, ludi Fensy metalac(hard rock) i Nerd dileja The Winchester brothers. Sam and Dean Znaci pored svega, ja umirem od smeha koliko se prozivaju :) Pored svih onih sranja sto love serija je puna smeha, dobro su ih uklopili. Da ne pricam sad fazone zbog onih koji nameravaju da gledaju EDIT: AU, sl se zeznuto zavrsava prva sezona Edited November 30, 2007 by Lemur pijanac Quote
*Nienna* Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) Zanimljiva serija,trenutno sam na pola 2.sezone,iako sam prvu vec odavno i odgledala,nema se kad od ostalih serija Mnogo dobra atmosfera,zanimljiva prica i dobri glumci. E da i dobra muzika. Edited December 3, 2007 by EdenEcho Quote
Apeiron Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Odgledah dve epizode ali u nekom polu svesnom stanju u 3 ujutro, i ne secam se nicega. Pa cu ispocetka, nema druge Quote
Apeiron Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 I zavrsih dve sezone, odlicna je serija. Soundtrack vrhunski, pa momci u autu slusaju Rush, Sabbathe, Kansas, a Queensryche momenat (Silent Lucidity), pokrio je jedan romantican trenutak kad lik mora da ubije devojku koju voli, zato sto se ova pretvara u vukodlaka i nema joj pomoci. Emocije Quote
Zagrivuk Posted January 13, 2008 Author Report Posted January 13, 2008 (edited) Meni je Dean lik za kidanje od smeha! Sam: Rest in peace Dean: Jeah! Once and for all! http://www.youtube.com/watch?v=pw8E2reBbSM...feature=related Edited January 13, 2008 by Misko_Lemur213 Quote
Zagrivuk Posted January 16, 2008 Author Report Posted January 16, 2008 Kad oni imaju nameru da nastave sa emitovanjem? Quote
Supergalactic Lover Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 moj cimer kupio prazan dvd na trafici i ispostavilo se da je na njemu ustvari prva saezona ove serije samo sto pored toga ima i neki opak virus, pa mu zaboo komp.. Quote
Zagrivuk Posted February 2, 2008 Author Report Posted February 2, 2008 Jeeeeeeeeeeeeeee nastavilo se Quote
Zagrivuk Posted March 8, 2008 Author Report Posted March 8, 2008 I opet prekinuto, kraj sezone. he, sad se shibaju sa Lilit! Quote
Night`s Dew Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Ok..odgledah sve snimljeno do sada.. Malo je bljutava prica uopste,ali fore su neprocenjive.. A i Din je legenda Quote
VoivodBG Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Ne svidja mi se izbor glavnih glumaca, nisu mi dovoljno uverljivi sve izgleda vestacki oko njihove glume, a i obojica izgledaju kao nekakvi manekencici... Sama ideja mi je delovala simpaticno ali sam ubrzo prestao da gledam posle 9 epizode, 1 sezone, mozda joj se vratim kasnije kada ne budem imao sta da gledam... Quote
Zagrivuk Posted January 8, 2009 Author Report Posted January 8, 2009 Ja to gledam kao dobru komediju Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Super serija!Pogledao sam prve dve sezone,bukvalno sam ih progutao.Bolestan sam poslednjih par dana,stalno sam kuci cak ni na posao ne idem,i ovo mi leglo kao kec na desetku za ubijanje vremena. Braca su super,zabavni su i njihovi dijalozi su sjajni a fore zaista neprocenjive.Glavna prica je odlicna,a i velika vecina usputnih poslica je super.Vecina epizoda je odlicna,iako ima par losih i glupavih. Epizoda koju bih ovako nabrzaka izdvojio je ona sa trickerom,ta nije imala samo humoristicne momente,vec je u globalu bila teska sprdnja...sunce ti jebem,iskidao sam se na tu epizodu.Ona scena kada lik plese ispod disko kugle sa vanzemaljcem je vrhunska. Jedini veliki minus seriji ide na prikaz vukodlaka...kakvo je ono sranje koji kurac? Sve u svemu,odlicna serija,sutra pocinjem trecu sezonu. Quote
Night`s Dew Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Tek se spremi da se iskidas na one koje slede.. Din toliko odvaljuje..ljubi ga majka Quote
lemmy sixx Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Poceo sam trecu danas...odlican pocetak,zaista odlican. Quote
WITCH84 Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 I ja odgledah sve do sad snimljeno i jeeeeedvaaaa chekam josh!!!!!! Quote
Night`s Dew Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Kazu u septembru sezona peta i verovatno poslednja. Quote
lemmy sixx Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Kako u septembru,kada jos ni 4. nije gotova sa emitovanjem? Quote
Night`s Dew Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 4. ima samo 10 epizoda. u septembru 5. ce biti gotova i finito. Quote
Recommended Posts