lemmy sixx Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Sta pricas ti?4.ima 12 epizoda za sada,i jos uvek se emituje.Sledeca je za 2-3 dana. Quote
Night`s Dew Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 (edited) aman covece. neki ljudi ne gledaju serije na tv-u. davno sam dobila serijale. doduse imam samo od 4te sezone i tu imam 10 epizoda. 5. serijal nije snimljen. Edited February 6, 2009 by Night`s Dew Quote
Baal Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 'ajd sad pročitaj lemmyjev post ponovo, pa tvoj i onda vidi je l' ima neke logike. Quote
Zagrivuk Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 (edited) aman covece. neki ljudi ne gledaju serije na tv-u. davno sam dobila serijale. doduse imam samo od 4te sezone i tu imam 10 epizoda. 5. serijal nije snimljen. Da uprostim, nije 4 sezona stala na 10 epizodi, vec za sad ima 14 S04E14 - Sex and Violence Edited February 6, 2009 by Miskoni Quote
Night`s Dew Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 dobro. rekla sam da imam do 10..davno sam nabavila serijal,samo tada je to bilo snimljeno. za peti sam cula tj procitala da ce izaci u septembru. nema potrebe za dalje razjasnjavanje. Quote
Zagrivuk Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 dobro. rekla sam da imam do 10..davno sam nabavila serijal,samo tada je to bilo snimljeno. za peti sam cula tj procitala da ce izaci u septembru. nema potrebe za dalje razjasnjavanje. Niko nije nista lose mislio time, samo ti kazem da se nastavilo na 4 sezoni A kad ide peta iskreno nemam pojma. Quote
lemmy sixx Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Kako god okrenes,totalno je nelogicno da peta sezona krene u septembru,kada ce se cetvrta sezona zavrsiti negde u aprilu.Ne kazem da je nemoguce,otkud znam,ali ja jos nikad nisam video da se u toku godine premijerno emituju dve sezone neke serije. Quote
Night`s Dew Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Nisam se lepo izrazila izgleda,peta se snima u februaru..tako rekose. Svejedno..jedva cekam,a i taj kusur epizoda sto fale se skidaju ovog momenta Quote
Apeiron Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Nikako se lepo nisi izrazila, nista shvatio nisam u ovim tvojim postovima Nego, poceo i ja trecu sezonu gledati (pustim tako da se nakupi epizoda, nikako jednu sedmicno gledati ) , super kao i ranije, jedna od jacih serija ikada. Odmeren humor, Dylan Dog smek, prica i efekti, muzika... sve je extra. Quote
Guest HEFEST Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 SUPERNATURAL JE NAJBOLJA SERIJA IKADA!!! JA SAM COVEK SKLON PRETERIVANJU ALI OVOG PUTA JE TO NEMOGUCE URADITI!!! Quote
Baal Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Mnogo su počeli da smaraju, 'ajde jebem mu sve, kad će nešto konkretno da se desi (mislim na ovu poslednju, 15. epizodu u četvrtoj sezoni). Quote
lemmy sixx Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ajd' fala kurcu da je nova izasla,sto je uopste i bilo te pauze od februara?Skinuh je popodne,al' nisam jos odgledao. Quote
lemmy sixx Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Poslednje tri epizode su odlicne.Zaista odlicne.Fino se zakuvalo. Quote
lemmy sixx Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Dobar kraj...predvidljivo je bilo to sa Rubi,kroz celu sezonu.Ocekivao sam mozda malo bombasticniji kraj,ali dobro je i ovo. Quote
Guest Lucia Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Ubedljiwo najbolja serija ikada. Ne mogu da dochekam 9. septembar za pochetak sledetje sezone. Quote
Black Diamond Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 fantasticna serija, mnnnooooooogo zgodni glumci, dobra muzika, forice sa imenima, sad skidam sve i jedva cekam da gledam Quote
devil's plaything Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 ima na pink family svakog dana u 22:30 meni nije nishta posebno... Quote
Zagrivuk Posted September 11, 2009 Author Report Posted September 11, 2009 Ubedljiwo najbolja serija ikada. Ne mogu da dochekam 9. septembar za pochetak sledetje sezone. 10-ti danas izasla Quote
Apeiron Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Jeste, jeste, videh najavu juce za novu epizodu, uh, jedva cekam, kraj cetvrte sezone je bio fenomenalan Quote
lemmy sixx Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Skinuo sam jos jutros,ali ne pogledah.Sutra... Quote
Apeiron Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Skinuo i ja, ali ne znam da li da gledam epizodu po epizodu, ili da pustim bar 5 da ih se nakupi i onda udarim... hmmm... Quote
Baal Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Ja sam pogledao. Nov glumac je onaj što je glumio Džejkoba u LOSTu i pijanca u Dexteru. Quote
lemmy sixx Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Super su nove epizode...u principu,tek od sledece ocekujem pocetak pizdarija,nakon sto se braca razidjose. Quote
Recommended Posts