Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo šta se desilo jednom momku s jednog drugog foruma. Mene je jako potreslo.

Evo ovako.. Sta se meni dogodilo u petak uvece...

Dogovorio sam se sa devojkom da se nadjemo ispred TC banjica, jedva sam nasao (jako slabo znam taj kraj).. Parkirao sam se na plocnik, kako sam se parkirao na plocnik (nisam ni kola stigao da ugasim) ispred mene (na uglu, nekih 15ak metara od mene, dovoljno da moji farovi padaju tacno na njegove noge) je bio jedan lik, i pricao na telefonu. U tom trenutku iz ljubicastog pezoa iskacu 5ica ljudi (svi u fajerkama i trenerkama zavucenim u bele carape) i skacu na tog lika, obaraju ga na pod, uzimaju mu mobilni. Reko sam sebi 100% pljacka. Krenuli su da ga biju na zemlji, razmisljao sam da li da zovem policiju da im prijavim sta se desava, i u tom trenutku jedan od te petorice se okrenuo ka meni i pogledao me (tj. video je zato sto su mi farovi upaljeni bili i padali tacno na njega - to se sve izdesavalo u roku od 20 sekundi - i dalje mi je auto bio upaljen) i ja sam cisto iz predostroznosti zakljucao kola, taj lik se nesto polako muvao (kao gledao telefon) i kada je bio na nekih 5 metara se zaleteo na kola i pokusao da otvori, srecom bila su zakljucana. Dao sam pun gas pobegao sto sam brze mogao i nekih kilometar, kilometar i po odatle se parkirao preko puta OMV pumpe i rekao devojci "jao neces mi verovati sta mi se desilo" ispricam celu pricu i kazem joj da cemo se tu naci. Zvao sam starijeg burazera da ga pitam (posto on zna banjicu kao svoj dzep) gde da idem, da li uopste da idem sad na banjicu (posto smo hteli da izadjemo u 4ti april - studentski dom) i u tom trenutku taj isti pezo mi preprecuje put, kako sam ga video tako sam dao gas smotao desno da obidjem kola, smotao levo da ne udarim u banderu i kad sam bio na pola puta do sledeceg semafora cuo sam dva pucnja (sve vreme mi je bio brat na telefonu i slusao je sve sto se desavalo). Vozio sam kako sam znao i umeo, kakva crvena svetla, znakovi i prednosti samo vozi, spasavaj zivu glavu, samo sam gledao da se negde ne sudarim jer nisam znao da li su 100 200 metara iza ili ih uopste nije bilo... Tada sam nekako naleteo na put za jajince (setio sam se da tamo imam kumove pa reko kod njih cu da se zabodem) pratio sam neki audi noviji i gledao sve vreme u retrovizor, 2-3 krivine iza nikog nije bilo i u jednom trenutku sam video prilaz kuci isti kao kod kumova i pomislio sam da je to to.. Kako sam skrenuo naglo tako sam upalio i migavac i duga i sve, kad ono neka druga kuca... Rekoh jbg sad nema povratka ko zna da li su i dalje iza mene... Neka devojka je izasla na prozor i ja sam je pitao jel ima neko stariji u kuci, izasla je neka gospodja ja sam joj sve objasnio i ona me je pozvala unutra i sipala mi cak sok. Nisam ni gutalj popio kada sam cuo ispred neke ljude kako koracaju i vicu (pomislio sam da su opet ti pljackasi i razmisljao sam jebote sta sam zeni sad ucinio, pobice i mene i nju i sve - nisam nista prepoznao zato sto je napolju bilo jako mracno a unutra jako svetlo, pa je staklo bilo kao ogledalo) i uletela je interventna policija (sa heklerima pistoljima i kalasima) vikala "na zemlju...". Ja sam lego na zemlju stavio ruke na ledja, jedan mi je napravio polugu na ruci (kolenom) i pitao me sta vozim, ja sam mu odgovorio vozim zelenog juga "auto skola starter" sa onim gepekom na krovu. "STO BEZIS OD POLICIJE" - ja u tom trenutku pomislio, videli me kako vozim kontra trakom, prolazim kroz crvena svetla itd... Tu su me prvo tukli unutra, stavili mi lisice (od kojih imam plave oziljke kolko su ih stegli) i krenuli da me vuku po podu ka izlazu. Nekako sam ustao dok me je lik iz interventne vukao i pomislio fala bogu da su me "oni" nasli prvi, sad cu sve da im objasnim. Kada su me izneli na ulaz taj sto me je vukao me je bukvalno dodao ovom drugom liku koji mi je postavio nogu i bacio me na beton kao da sam vreca pasulja, tu su se pridruzili i ostali i krenuli klasicno sutiranje dok sam ja imao lisice na rukama i nisam mogao glavu da branim od njihovih cizmi... Kad im je to "dosadilo" - dok sam ja sve vreme vikao da im "objasnim samo", naravno sa klasicnim odgovorom "STA TI IMAS DA OBJASNIS", kad sam mu ja na tenane sve pojasnio ovaj je rekao "au brate, ti si se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme"... U pitanju je bila policija u civilu (koja se meni em nije legitimisala, em nije ni vikala policija (ko da bi stao da su vikali policija) em nisu imali rotaciju na tom pezou (jeste civilni ali valjda imaju ono malo govno sto stavljas na krov) em je pokusao TRCECI da mi otvori vrata od kola, znaci da je hteo i mene do opljacka) Tu su me priveli (nova kozna jakna, nove patike kao i duks i farmerke potpuno unistene...) na putu do stanice mi je telefon zvonio 100 puta ako ne i vise, a ovaj degen se igrao, jednom stisne silent, jednom prekida poziv, jednom stisne silent, jednom prekida poziv itd. Sve do policijske stanice, kada su skapirali sta se sve izdesavalo. Oni da bi zastitili svoju retariranu guzicu su mi pretili kako oni i dalje mogu da me odvedu dole u pritvor da me ubiju i ostave u nekoj sumi, kako sam ja mogao policajcu da otkinem nogu kada sam onako bezao sa mesta (sto je gnusna laz prvi put je bio sa leve strane automobila i sigurno se odmakao kada je video da su kola otkljucana) drugi put sam kao njima okrznuo auto i mogao sam da pokosim i da napravim invalida od "inspektora" (STO JE JOS VECA laz jer ja kad sam video da neki pezo polako ide ka meni a tek kad je pokusao da mi prepreci put sam dao gas i smotao sto sam brze mogao i pobegao, a nista se nije culo kako sam ja okrznuo kola itd.) onda pretnje tipa nas je bilo petorica u kolima ko ce da poveruje tebi jednom itd. I sto je najgore danas kad sam isao do te zene da joj se zahvalim na tome sto me je primila u kucu ona mi je rekla da su oni njoj rekli da sam ja pucao na njih, kako je smela da primi razbojnika u kucu itd. Kad su uleteli u tu kucu cuo sam da su joj opalili nikad gori samar i ona je vrisnula, najgora stoka. Tada sam razmisljao samo o jednoj stvari (tj. dve) o tusiranju i krevetu. Ispitivali su me 20 puta (ako ne i vise). Svaki onaj sto je bio na licu mesta me je ispitivao makar jednom + neki novi likovi.

Eto... Sta reci posle svega ovog, tuzna, tuzna prica, ali kao sto mnogi kazu sto te ne ubije cini te jacim. U zivotu vise policajcu necu poverovati (ko da sam im ikada i verovao).

Ono sto vas molim je da na ovu temu ne zbijate sale, jer mi je dosta njih od strane policajaca inspektora i nacelnika TBH.

Sve ovo sto sam napisao je 100% istina iz moje tacke gledista i stojim iza svake moje reci. Ja mislim da nigde nisam pogresio, postupio sam kao i svaki normalan gradjanin.

Taj momak sto su ga hapsili (vise je izgledalo kako ga pljackaju) je inace u toku dana opljackao kazino maskiran i sa pistoljem. Kako za ime boga nasa policija misli da bi ja njemu pomogao u bilo cemu sa "auto skola starter" natpisom sa strane automobila i sa onim gepekom na krovu? Da li ti ljudi imaju mozga? Srbijoo......... Zalim ljude koji govore o ljudima koji su otisli u inostranstvo da su "izdali srbiju" ili da su "kukavice". Ako ovako nesto moze da se dogodi brucosu filoloskog fakulteta koji je na budzetu, koji nikada nije bio priveden u policiju, koji je preko 10 godina paketice iz SUP-a (keva mi je tamo radila, koji nema veze sa vezom onda ne znam da li ovde vredi ziveti.

Posted (edited)

Zaključak je pravi, oni koji su pobegli odavde nisu ni kukavice ni izdajice, već najpametniji

da se meni to desilo, ne znam kako bih još i izašao makar da bacim đubre, a kamoli nešto drugo

šta reći nego stoka, najgora vašljiva STOKA :violent:

nas su maltretirali pre dve godine, samo zato što ih se ne plašimo, mene jedinog ispipali, i onda nam uzeli podatke u neku jebenu knjižicu, da nam se obrate ukoliko čuju da je neko nešto izlomio u kraju te noći :violent::violent::violent::violent::violent::violent::violent::violent::violent::violent::violent::violent::violent::violent::violent:

tema je prava... samo kad bi pomoću nje još mogli nešto i da popravimo

Edited by CaNcErX
Posted

Lepo receno,ko pobegne taj je najpametniji.Jbt strasno,sve sto to iskompleksirane osobe,u stvari im ne mozes nista.Mog druga su tako jako prebili iz nekih njihovih razloga,testisi su mu bili smrvljeni,izbijeni zubi,pukla mu je bubna opna,razbili su mu glavu...Tuzio je policiju i naravno nikad nista nije uspeo da dokaze iako je imao sva moguca lekarska uverenja...Stoka

Posted (edited)

Bacio bi im bombu u polcijsku stanicu da mi se bilo šta i približno tome dogodilo, matere mi. Kakve tužbe.

ACAB

EDIT: Iscimala i mene interventna prije nedjelju-dvije. Izašao ispred zgrade da kupim kipvo, a oni uletjeli sa džipom na parking, pa oko mene.

-Šta imaš u džepovima?

-Pare

-Šta imaš ispod kačketa?

-Kosu.

Smijem se, a oni me nešto mrko gledaju. Kažem, izašao sam po pivo, šta bi imao ispod kačketa. Malo cimanja, i posle toga "Hvala, druže". Jeb'o vas drug, komunjare.

Edited by Thule
Posted

:huh: :huh: :huh: Nesto me cudi u toj prici. Momak pise da mu je to izgledalo kao da pljackaju drugog lika, trebalo bi da su ga prvo oborili na zemlju i izvadili lisice. Tad bi mu bilo jasno da je policija. Onda policajac naivno prilazi kolima, kako nije uperio pistolj, otkud zna da momak u kolima nema pistolj i da nece da pripuca. Ima mnogo nelogicnosti, ali ako je sve ovo istina onda mogu reci samo ovo, amaterski i debilan potez policije.

Ali ako je sve ovo istina, sta da se radi, vecina nas je u zivotu dozivela nepotrebno maltretiranje i batinjanje od strane policije. (Barem u vremenu Milosevica)

Posted

Ovde je jedne godine dosla policija iz PA i BG,neki operativci.I dosao neki kriminalac,parkirao se na trotoar u najprometnijoj ulici ovde.Prilazi mu pandur i kaze da se skloni.A ovaj sav bahat,'koji si ti faktor ovde,nemoj da te nema ovo ono'

Kad su uhvatili da ga peglaju,urnisali su ga od batina.Boli njih k ko si i sta si,realno ali ne treba preterivati.Treba lemati one koji su zasluzili ali cesto najvise stradaju oni koji su ni krivi ni duzni

Posted
huh.gif huh.gif huh.gif Nesto me cudi u toj prici. Momak pise da mu je to izgledalo kao da pljackaju drugog lika, trebalo bi da su ga prvo oborili na zemlju i izvadili lisice. Tad bi mu bilo jasno da je policija. Onda policajac naivno prilazi kolima, kako nije uperio pistolj, otkud zna da momak u kolima nema pistolj i da nece da pripuca. Ima mnogo nelogicnosti, ali ako je sve ovo istina onda mogu reci samo ovo, amaterski i debilan potez policije.

Ali ako je sve ovo istina, sta da se radi, vecina nas je u zivotu dozivela nepotrebno maltretiranje i batinjanje od strane policije. (Barem u vremenu Milosevica)

Ako je to tebi "sta da se radi", onda se bolje odmah ubi zarad brisanja iz birackog spiska

Fuck the police!

Posted (edited)
Ako je to tebi "sta da se radi", onda se bolje odmah ubi zarad brisanja iz birackog spiska

Fuck the police!

Lakse bre malo! Kazem ima nelogicnosti, a ne da nije istina. I pazi kako mi se obracas da te ne bi kaznio.

Edited by Lemur pijanac
Posted

No comment

Posted
Fuck the police!

Sodoooooom!!! :rockdevil::)

Brate, u drugim zemljama je jos gora policija... ne kazem da je nasa ok, nego da postoje i gore... inace, u sustini, nista dobro nisu doneli ovde, samo zlo...

Posted (edited)

Sasvim moguce... u Argentini i Turskoj je policija neuporedivo gora nego kod nas... jest da sam pio batine od nje 2-3 puta, al oni znaju gde udaraju makar... onaj te udara dok ne onesposobi... tj. dok te ne ubije ili dok ti ne nanese neku zajebanu telesnu povredu, pa godinu dana moras da dises uz pomoc masina ili da jedes uz pomoc slamcice...

Edited by Mechanical Vampire Penguin
Posted
Sodoooooom!!! :rockdevil::)

Brate, u drugim zemljama je jos gora policija... ne kazem da je nasa ok, nego da postoje i gore... inace, u sustini, nista dobro nisu doneli ovde, samo zlo...

Tacno, u svajcarskoj prvo pucaju pa postavljaju pitanja (ako prezivis) Ali te ne biju u stanici.

U Rusiji biju, pa te biju i u stanici.

A u Italiji ubise onog lika sto je prolazio kolima dok je trajala tuca navijaca.

U francuskoj bacise onog klinca na elektricnu ogradu i ubise ga na mestu.

Jedina moc iznad znacke je kad im ti das znacku.

Posted

Bravo! Ne mozes ti tu nista... to je takav mentalitet... covek se utripuje da je nesto jaci i bolji od drugih... covek ponekad pocne da navija za lopove i ubice... oni su cvecke za muriju... mislim, polako postaju... jer vecih zlocinaca od pandura skoro nema...

Posted (edited)

Mi (ekipa ispred lokalnog 00-24 dragstora, uglavnom skinheadi i po koji rocker, metalac) smo jednom ubili boga u dva pandura.

Lik (stariji ker) krenuo nesto da nas cima, drugar naduvan lepka i pun trodona mu opali samar, patosira ga. Ovaj gleda k`o da se upravo nebo na zamlju spustilo, pocne da se dere "intervenisi, pucaj!", klinac se uspetljao, a onda dolazi lokalni "boss" ekipe, hvata klinca onako, pomirljivo za ruke i kaze "Ej, uredu je!".U medjuvremenu, nagudrani lik ovog na zemlji krenuo da puni martinom u stomak i da mu jebe mater komunisticku. Onda "boss" smiri ovog odvaljenog istim recima i kaze: "`Ajd palite sad, ne kurcite se vise". Matori na to izvadi pistolj, krene da kenja, a onda "boss" pukne i krene na lika sa "Na koga ti vadis pistolj, da ti jebem mater komunisticku!?!". Keretina, utom, valjda skonta da nije bas i neki autoritet i da mu je samo ostalo da puca il` da bezi i, naravno, opredeli se za ovo drugo (jer nas je bilo oko 20ak). Digne sapku sa zemlje i, onako autoritativno kaze: "Zapamticete vi mene!". Posle par dana, opet nailazi patrola, stim sto je ovog puta klinac iz prethodne bio "stariji". Prilaze oni, ko je bio trezan `vata se za dzep trazeci licnu kartu, ko je bio odvaljen hvata flasu da mu budne zgodinje da ga odvali u glavu, ali ovog puta druga pesma. "Jel` sve u redu", pita kuce. "Jeste", odgovara mu najpijaniji u grupi. "Dobro, samo nemojte da lupate flase" kaze keric i produze oni dalje...

Eto, i tako se moze

Edited by enemy of god
Posted
Mi (ekipa ispred lokalnog 00-24 dragstora, uglavnom skinheadi i po koji rocker, metalac) smo jednom ubili boga u dva pandura.

Lik (stariji ker) krenuo nesto da nas cima, drugar naduvan lepka i pun trodona mu opali samar, patosira ga. Ovaj gleda k`o da se upravo nebo na zamlju spustilo, pocne da se dere "intervenisi, pucaj!", klinac se uspetljao, a onda dolazi lokalni "boss" ekipe, hvata klinca onako, pomirljivo za ruke i kaze "Ej, uredu je!".U medjuvremenu, nagudrani lik ovog na zemlji krenuo da puni martinom u stomak i da mu jebe mater komunisticku. Onda "boss" smiri ovog odvaljenog istim recima i kaze: "`Ajd palite sad, ne kurcite se vise". Matori na to izvadi pistolj, krene da kenja, a onda "boss" pukne i krene na lika sa "Na koga ti vadis pistolj, da ti jebem mater komunisticku!?!". Keretina, utom, valjda skonta da nije bas i neki autoritet i da mu je samo ostalo da puca il` da bezi i, naravno, opredeli se za ovo drugo (jer nas je bilo oko 20ak). Digne sapku sa zemlje i, onako autoritativno kaze: "Zapamticete vi mene!". Posle par dana, opet nailazi patrola, stim sto je ovog puta klinac iz prethodne bio "stariji". Prilaze oni, ko je bio trezan `vata se za dzep trazeci licnu kartu, ko je bio odvaljen hvata flasu da mu budne zgodinje da ga odvali u glavu, ali ovog puta druga pesma. "Jel` sve u redu", pita kuce. "Jeste", odgovara mu najpijaniji u grupi. "Dobro, samo nemojte da lupate flase" kaze keric i produze oni dalje...

Eto, i tako se moze

Malo mi je sumnjiva ova prica... al dobro... poverovacemo ti... :)

Posted

Sta reci...

I ja sam imao prilike da se uverim na sopstvenoj kozi koliko su i pametni i dobri ti panduri,pogotovo ovi iz interventne.I to vise puta... :uhoh::violent::mad:

Posted
Malo mi je sumnjiva ova prica... al dobro... poverovacemo ti... :)

Lik koji je prvi odvalio pandura je jedan od vodja navijaca Vojvodine (starije garde). Ima iza sebe gomilu provala, razbojnistava, masovki, u zatvoru je vec bio x puta, po zanimanju je narkoman i psihopata. Inace, totalno cool lik kad se sa njim zgotivis. "Vodja" ekipe je takodje likcina, tip je bio vojni pandur u Gnjilanu 1998. a tamo je dospeo zato sto je natrodoniran na "uzbuni" (or some stuff like that) napucao porucnika koji mu je jebao kevu zato sto je umesto u stroju u punoj vojnoj opremi bio u wc-u u pidzami i pusio dzokavac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...