Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam sta je lik kontao (ili, bole receno sta je posle 30ak trodona i kante lepka bio u stanju da konta), al` da je uradio pravu stvar, jeste. Kerovi su hrabri samo kad ih ima pun kuirac i kad imaju "ovlascenje da postupe po naredjenju". Inace, picketine kao i svi u ovoj zemlji. Znam i za kontra primere, npr, kad je drugar pandur, kursista i rocker za vreme Sablje bio u raciji na nekom "nedodirljivom" splavu. Nekoj "faci" je kundakom od kalasa razvalio mobilni od puno stranih para, zatim su mu zbog "opiranja pri legitimisanju u vreme vanrednog stanja (tip se uhvatio za mobilni umesto da vadi l.k.) izvrsili pretres vozila" tj. sjebali su mu tapacirung na nekom novomm besnom bmwu, a posle toga je morao da vozi u stanicu za maricom dok mu je ovaj drugar drzao kalas uperen u potiljak i jos je naterao sabana da pusti neki rock radio! Lik ka je inace slikao mobilnim, slikao auto pre i posle "pretresa", dobio slobodan dan za job well done. Uopste, za vreme Sablje, kad su panduri radili svoj posao a ljige medju njima se sakrivale ili "padale", mnogo se lakse zivelo. Ispred tog istog dragstora, gde su nas x puta maltretirali, samo bi prosli i rekli "Dobro vece momci, sve u redu?". Jednom smo ih cak castili pivom, ovi skinuli sapke cucnuli i cugaj...

Posted
Mi (ekipa ispred lokalnog 00-24 dragstora, uglavnom skinheadi i po koji rocker, metalac) smo jednom ubili boga u dva pandura.

Lik (stariji ker) krenuo nesto da nas cima, drugar naduvan lepka i pun trodona mu opali samar, patosira ga. Ovaj gleda k`o da se upravo nebo na zamlju spustilo, pocne da se dere "intervenisi, pucaj!", klinac se uspetljao, a onda dolazi lokalni "boss" ekipe, hvata klinca onako, pomirljivo za ruke i kaze "Ej, uredu je!".U medjuvremenu, nagudrani lik ovog na zemlji krenuo da puni martinom u stomak i da mu jebe mater komunisticku. Onda "boss" smiri ovog odvaljenog istim recima i kaze: "`Ajd palite sad, ne kurcite se vise". Matori na to izvadi pistolj, krene da kenja, a onda "boss" pukne i krene na lika sa "Na koga ti vadis pistolj, da ti jebem mater komunisticku!?!". Keretina, utom, valjda skonta da nije bas i neki autoritet i da mu je samo ostalo da puca il` da bezi i, naravno, opredeli se za ovo drugo (jer nas je bilo oko 20ak). Digne sapku sa zemlje i, onako autoritativno kaze: "Zapamticete vi mene!". Posle par dana, opet nailazi patrola, stim sto je ovog puta klinac iz prethodne bio "stariji". Prilaze oni, ko je bio trezan `vata se za dzep trazeci licnu kartu, ko je bio odvaljen hvata flasu da mu budne zgodinje da ga odvali u glavu, ali ovog puta druga pesma. "Jel` sve u redu", pita kuce. "Jeste", odgovara mu najpijaniji u grupi. "Dobro, samo nemojte da lupate flase" kaze keric i produze oni dalje...

Eto, i tako se moze

Nek proba u Beogradu da zakuca tako pandura.Pretpostavljam da si ti iz Kovina.Tamo je i Bog rekao laku noc,bez ljutnje.Bio sam tamo,uzasno je.

Moj ortak pandur,je urnisao tipa od batina dok je bio u civilu,jer mu je klinac 91 godiste rekao da ce da mu se popisa na glavu.Kao mali neki frajer,dovukao ekipu.Niko nije znao da je pandur.Kad je uhvatio da ga lema svi stoje i gledaju.Razbio mu je pola inventara o glavu.Posle je otisao kuci po pistolj,za svaki slucaj.

Ti panduri sto su dobili batine su neke seronje,ocigledno.

Ovde je zimus bila tuca u centru,i jedan pandur dosao da razdvaja i tip napuca njega.Onda su ga tako usrali od batina da su mu zubi trazeni u radijusu od 50 metara.

Posted
Ovde je zimus bila tuca u centru,i jedan pandur dosao da razdvaja i tip napuca njega.Onda su ga tako usrali od batina da su mu zubi trazeni u radijusu od 50 metara.

Podsetilo me na jednu situaciju na Grozdjebalu (u Sremskim Karlovcima).

Potukle se neke pijane ekipe i dolaze panduri da ih razdvoje/pohapse/sta vec,kad neki lik (od tih sto su se sibali) rokne pandura u glavu :) Tako ga je nezno roknuo da je panduru kapa odletela u piiiiiiiii materinu :) Ali zato brate odmah posle toga svi prisutni panduri u'vatili tog lika (svi na njega) i...pa,mozete misliti sta je bilo... :bigblue::ph34r:

Posted

Kod nas je u Shidu dugo bila preprichavana situacija iz parka u centru kada se jedan lik (inache bivsha vojna policija) posvadjao sa devojkom i rokno joj haj kik u glavu i tu se nashla patrola da ga hapsi il shta vec i on jednog zvizne u glavu tako da mu je kapa odletela u fontanu a drugog uhvatio pod mishku i nece da ga pusti. Inache ovaj ga pandur znao lichno i josh ga moli, "nemoj brate Zoza pusti me" al ovaj ga drzhi tako i nailaze josh par pandura i mlate ga pendrecima, on ovog ne pushta josh ih shuta sve nogama. Skupila se cela stanica, doshla interventna, glavni inspektor i nekako ga savladashe...

Lika smo inache videli posle nedelju dana opet u parku, nisu mu mogli nishta. Chuo sam da je bio na Kosovu pa je tamo poludeo pa je sad privilegovan nekako, nije mogao u zatvor...

Da zaboravio sam da napomenem da je bio valjda treci u Srbiji u karateu kad je bio mladji i da zhivi kod mene u zgradi :)

I devojku sam mu video kasnije kad je izashla iz bolnice. Bila je plava k'o plava boja :D

Posted (edited)

I ovde se odrzava Grozdjebal.Ove godine je bila gadna tucha ispred zgrade opstine.Ovde kod nas ima neka kompanija koja se bavi obezbedjenjem Delta Security.Poznajem tog glavnog,ima bar jedno 150 kila i 3 metra,onako celav.Neki cigani pravili sranja,i dolazi taj celavi zavrne jednom pesnaju i odma ga baci u nesvest.Izvukao mu jezik i okrenuo ga na stranu,samo vidis dolazi drugi cigosh,a ovaj i njega uzeo da lema.Onda se napravila guzva i neko bacio suzavac.Mi sedeli na standu koji je 3 metra od mesta dogadjaja.Razbezali smo se samo tako,poceli da kasljemo.Samo vidis ulece murija,krene da lema sve redom koji su se tu nasli...

Sreca pa smo odma pobegli inace bi i mi dobili batine.A Bora Corba stoji na trotoaru i smeje se,koji kralj :)

Edit: da ne dupliram post.

Letos je bila gadna tuca u diskoteci Matrix.Dosli neki piloti iz Bg-a,puni love i poceli da prave haos.A zna se ko drzi Matrix,poznata trojka,necu da navodim imena...

Poznati Vrscani,zajebani likovi.I dolazi jedan pilot,uzima flasu viskija i razbije o stakleni sto gde su sedeli ovi.Pocne opsta tuca,dosla murija,tukla je sve redom,jedva su ih razdvojili.I to u cetvrtak,bio prazan grad.Ja sam bio to vece u gradu sa ortacima na parkingu koji je nekih 200 metara od Matrixa i nista nismo primetili neobicno...

Mada murija cesto pegla ovde kod nas,taj Matrix je magnet za peglanja.Jednom se lemala dva naselja na pesackoj zoni.Znaci njih 40 se sibalo.

A za Srpsku NG,jedan klinja,mali Dzek uzeo od caleta auto i uleti u centar,pandur koji se tu zatekao krenuo da ih juri,pa poceo da puca u vazduh.Opsti haos je nastao...Vrsac je postao mnogo zajeban grad u zadnjih godinu dve...

Edited by Steven Seagal
Posted
Da, tako je bilo u vreme Milosevica!

A sad je kao bolje? Promenilo se jedino to da te vise ne lema murija, nego oni koji placaju muriju, a murija sedi skrstenih ruku i okrece glavu na drugu stranu. "Pa tucite se, niste ni vi mali."

Posted (edited)

Pa promenilo se nesto malo...ranije su te od 100 puta susreta sa pandurima 100 puta sibali,a sad te sibaju u 99 (od 100) slucajeva :bigblue: Napredak :rockdevil::)

Nego,sad mi tu pljujemo te pandure,al' setio sam se i jednog drugacijeg iskustva sa njima :D

Znaci bilo je to pre jedno 10-ak i vise godina,bio sam sa ekipom na nekoj svirci u Novom Sadu i posle svirke sta cemo do ujutru (do busa za ZR),kao ajde idemo na Trg i tamo zauzeli svako po klupu i legli i spavamo (klosari,haha :) ).Kad,posle nekog vremena,neko nas cima:"Momci,ajde ustanite,ne mozete tu da lezite" (prijatnim glasom i normalnim tonom,bez ono trzanja,cimanja,udaranja i sl.).Pogledam,kad ono 2 pandura.Mi odma' kao "OK,evo idemo" (znas jebi ga da kad te panduri nocu cimaju da tu nema mnogo zezanja) i nista - mi krenuli i oni krenuli (na svoju stranu)...

Reko' posle:jebote,da nam se to slucajno desilo kuci (u ZR-u) prvo bi nas umlatili k'o stoku,pa bi nam onda rekli na kraju "Ej momci,ne mozete tu da lezite" :) Reko' fini neki ovi panduri u NS-u (bez obzira sto su nas oterali,al' bar nismo dobili batine) :bigblue:

Edited by LazaGNR
Posted

Ne treba trpati sve u isti kos jer definitivno nisu svi losi, ograniceni i agresivni... To saaamo neki od njih... :bigblue: Ali zaista, treba imati razumevanja za tako stresan posao koji obavljaju i ne zagorcavati im zivot jos vise. Stvari su se dosta promenile od vremena Milosevica, a pogotovo kod mladjih se primecuje ta razlika. Uopste, dugo je vremena proslo od kad sam zadnji put cula za neki problem sa njima u svojoj blizoj okolini (pri tom mislim na ljude, ne na podrucje). Sve cesce mi se desava da susret sa njima prodje sasvim u redu, a neki cak umeju da budu beskrajno fini i kulturni :wub:

Ali, s obzirom da ovo nije tema o dobrim stranama nase policije... :bigblue:

Pre 6 godina se zadesilo da sam pobegla od kuce (jbg, imala sam 14, davno to bese :redface:), da su moji saznali gde sam, pozvali policiju i onda me svi zajedno pokupili. U sred standardnih prebacivanja (sta li je tebi u glavi/ idiote/da l' si normalna/dusu mi pojede...) jedan od njih se okrece i pripreti da ce me izlomiti pendrekom ako to ponovim. :ph34r: Ja to prihvatim kao sasvim normalnu, ocekivanu i NEozbiljnu pretnju ludoglavom detetu od strane zabrinutog organa reda & zakona, te tako sve mudro (pokunjeno) precutim. Medjutim, on je nastavio da sere, ja sam pocela da ga pogledavam mrko a na kraju i da mu drsko odgovaram. Onda me je izdvojio na stranu kad smo stigli i kroz zube rekao da ce mi sve kosti polomiti kad me sledeci put vidi jer ga nerviraju bezobrazne dzukele koje nista ne znaju a samo prave probleme. I tako... Jedno od lomljenja mog cenjenog nosica se desilo par dana kasnije, ali ne od pendreka, vec od pada direktno na lice kad me je opalio vec pomenutim pendrekom u potiljak (treba li da ponovim da sam tad imala 14 godina?). Poveo je i dvojicu kolega, zato sto mu je trebao neko da drzi strazu dok me isutira. :rolleyes: Verovali ili ne...

Dalje...

Nekada sam mislila da policajci (muskarci, naravno) ne smeju da pretresaju (pipkaju, naravno) zene koje su im "sumnjive". Takodje, mislila sam i da ne smeju da ih odvode u stanicu, zadrze do kasno u noc ("Ako si u 23h napolju - verovatno ni ne nameravas da ides kuci. Sta, niko ti to nije rekao?") i lupaju im samare bez razloga (pruzala sam otpor pri "pretresu", bruka nijedna :rolleyes:). Ali ubedljivo najteze mi je palo sto su mi tad uzeli svescicu sa foricama koje sam skupljala, a oko koje je sve pocelo... :(

Mislila sam i da ne bi smeli da budu pijani na duznosti, oduzimaju sta & kad im se prohte (mom drugu su 'ladno uzeli neku sicu uz "opravdanje" da mladi ionako sve spickaju na drogu) ili da se izivljavaju samo zato sto ih ima vise. Neko primetio da se nece mesati ako su u manjini? :) Doduse, mogu da se umesaju ali ce stati cim saznaju da im je nadredjeni krstio mog bivseg, te da se isti posecuju i svake godine idu jedni drugima na slavu. :udri::puke:

Zakljucak: sve je to stoka i mi ga mrrrzim! :gollumthegreat: :)

Posted
... a neki cak umeju da budu beskrajno fini i kulturni :wub:

Kad si zensko,a i to verovatno preko dana :)

A da vidis tek nocu sto su fini... :twisted:

Prema muskima posebno :):rockdevil::)

Posted

Ja nisam imao vecih problema sa policijom,osim kad su nas jednom jurili jer je moj pametni ortak pogodio komsinicu ciglom u stomak.

Sad kad me startuju bude malo igra reci da pokusa da me zbuni ali to je sve.Doduse i poznajem dosta policajaca odavde,cale mi je radio kao policajac,stric bio nacelnik policije tako da me mnogo zabole...Ali opet sam svestan toga da kad odem sa strane nema zajebancije.

Od mog ortaka neki rodjak je u Bg-u nacelnik interventne.Jednom su mu pretili jer je nosio 2 torbe.I on poceo da se dere na njih,i kad su batine vec bile neizbezne on kaze da mu je taj i taj rodjak...

Odmah su dobili fine manire :)

Posted (edited)
Nek proba u Beogradu da zakuca tako pandura.Pretpostavljam da si ti iz Kovina.Tamo je i Bog rekao laku noc,bez ljutnje.Bio sam tamo,uzasno je.

Moj ortak pandur,je urnisao tipa od batina dok je bio u civilu,jer mu je klinac 91 godiste rekao da ce da mu se popisa na glavu.Kao mali neki frajer,dovukao ekipu.Niko nije znao da je pandur.Kad je uhvatio da ga lema svi stoje i gledaju.Razbio mu je pola inventara o glavu.Posle je otisao kuci po pistolj,za svaki slucaj.

Ti panduri sto su dobili batine su neke seronje,ocigledno.

ma daj bre to su price za malu decu xaxa...ortak je opsovao pandura...bio je priveden namestili su mu napad na sluzbeno lice...vilicu su mu sjebali...furao je sinu...to su priceee samo...

e da inace u subotu u jerkovicu su me pitali ZASTO PRELAZIM ULICU ???xaxa kako sam se smejao...ovo je bio vrhunac...

Ne treba trpati sve u isti kos jer definitivno nisu svi losi, ograniceni i agresivni... To saaamo neki od njih... :bigblue: Ali zaista, treba imati razumevanja za tako stresan posao koji obavljaju i ne zagorcavati im zivot jos vise. Stvari su se dosta promenile od vremena Milosevica, a pogotovo kod mladjih se primecuje ta razlika. Uopste, dugo je vremena proslo od kad sam zadnji put cula za neki problem sa njima u svojoj blizoj okolini (pri tom mislim na ljude, ne na podrucje). Sve cesce mi se desava da susret sa njima prodje sasvim u redu, a neki cak umeju da budu beskrajno fini i kulturni :wub:

Ali, s obzirom da ovo nije tema o dobrim stranama nase policije... :bigblue:

Pre 6 godina se zadesilo da sam pobegla od kuce (jbg, imala sam 14, davno to bese :redface:), da su moji saznali gde sam, pozvali policiju i onda me svi zajedno pokupili. U sred standardnih prebacivanja (sta li je tebi u glavi/ idiote/da l' si normalna/dusu mi pojede...) jedan od njih se okrece i pripreti da ce me izlomiti pendrekom ako to ponovim. :ph34r: Ja to prihvatim kao sasvim normalnu, ocekivanu i NEozbiljnu pretnju ludoglavom detetu od strane zabrinutog organa reda & zakona, te tako sve mudro (pokunjeno) precutim. Medjutim, on je nastavio da sere, ja sam pocela da ga pogledavam mrko a na kraju i da mu drsko odgovaram. Onda me je izdvojio na stranu kad smo stigli i kroz zube rekao da ce mi sve kosti polomiti kad me sledeci put vidi jer ga nerviraju bezobrazne dzukele koje nista ne znaju a samo prave probleme. I tako... Jedno od lomljenja mog cenjenog nosica se desilo par dana kasnije, ali ne od pendreka, vec od pada direktno na lice kad me je opalio vec pomenutim pendrekom u potiljak (treba li da ponovim da sam tad imala 14 godina?). Poveo je i dvojicu kolega, zato sto mu je trebao neko da drzi strazu dok me isutira. :rolleyes: Verovali ili ne...

Dalje...

Nekada sam mislila da policajci (muskarci, naravno) ne smeju da pretresaju (pipkaju, naravno) zene koje su im "sumnjive". Takodje, mislila sam i da ne smeju da ih odvode u stanicu, zadrze do kasno u noc ("Ako si u 23h napolju - verovatno ni ne nameravas da ides kuci. Sta, niko ti to nije rekao?") i lupaju im samare bez razloga (pruzala sam otpor pri "pretresu", bruka nijedna :rolleyes:). Ali ubedljivo najteze mi je palo sto su mi tad uzeli svescicu sa foricama koje sam skupljala, a oko koje je sve pocelo... :(

Mislila sam i da ne bi smeli da budu pijani na duznosti, oduzimaju sta & kad im se prohte (mom drugu su 'ladno uzeli neku sicu uz "opravdanje" da mladi ionako sve spickaju na drogu) ili da se izivljavaju samo zato sto ih ima vise. Neko primetio da se nece mesati ako su u manjini? :) Doduse, mogu da se umesaju ali ce stati cim saznaju da im je nadredjeni krstio mog bivseg, te da se isti posecuju i svake godine idu jedni drugima na slavu. :udri::puke:

Zakljucak: sve je to stoka i mi ga mrrrzim! :gollumthegreat: :)

ma daaaaaj...A.C.A.B. svi su bre govna...znaci...ne mogu da verujem...

Edited by s0ki
Posted

Magnet za pandure bio i ostao. Zanimljivo da su me manje smarali kad sam iamo cirokanu. BAtine sam dobijao na demonstracijama 96-00 i tako uvek sam fin sa pandurima sem ako vredjaju. Jer eto sekund drskosti iz ko zna kojeg glupog razloga ume da kosta svega zivog

Posted

Jock, Novi Sad. Inace, koliko sam primetio, kerovi po BGu obicno idu u vecim coporima i tada su jako kurceviti (krenuli da nas petoricu "rasteraju" ispred SKCa posle Kreatora). Naprotiv, kad je ker solo ili u braku, onda je ono, klasika "dobro vece momci, moze licne karte?"

Posted (edited)

Mene startovala interventna pre neko vece, oko pola 3, ulicu do kuce, oni tu standardno obilaze kraj. Sve bilo ok, standardna igra recima u pokusaju da vide da li nesto krijem, se to bese ok ali su mi istrkeljisali dzepove, novcanik...da stvar bude lepsa, 5 minuta pre toga su me napale lutalice u susednoj ulici. Gde su tada bili? Kako god okrenes, startuju te kerovi :)

Edited by Ur Ra
Posted

Ja odkako pristojno izgledam i ne klosharim uopshte nemam problema s murijom. A da i ne zhivim u Srbiji....

Ovaj jadnichak s pochetka bash najebao...jbg. ipak je bolje nego 90ih.

Posted

gde zivis?

inace nasi murkani su jedni od gorih. i ima ih najvise. u grckoj ti daju lepo da se bijes niko ne sme da te dira. posle ako ih ne mrzi popijes po koji pendrek. grcki panduri su smesni.

u sloveniji sam bio 2 nedelje nisam video 3 pandura ukupno.

u francuskoj svi mrze pandure. svaki drugi grafit je u acab fazonu, smrt policiji. i tamo ih nisam mnogo video,mada sam bio u st. germain, kraj gde nema mnogo crnaca,arapa. cuo sam da tamo u neke delove grada i ne smeju da ulaze.

u italiji kad sam bio za 2 nedelje sam video xy pandura. ali su svi pozercici u onim njihovim versaci uniformama. i ono deluju mi bezazleno. ali su verovatno picke kao i ostali zabari.

u austriji za nedelju dana sam video 0 pandura xaxa. tj dosli su neki samo kad je bila frka u diskoteci sa nekim siptarima.ali fazon ne secam ih se xD

po evropi su panduri nekako nevidljivi ili ih ima do jaja malo. ovi nasi se sepure i trude se da se stave u prvi plan.

u svakom slucaju A.C.A.B.

@uros xaxa boleta su u zemunu skidali do gaca. i smarali ga 20 minuta letos. ti vasi zemunci su smaraci.

Posted

rekoh ti nisam ih video tamo samo znam da ih mnogoooo mrze...

pa da poceli su pobunu protiv njih zato sto su ih udarili dok su se vozili motorom...nije ni bitno ne volim ni pandure ni crnce tako da ko ih je jebe xaxa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...