imaginos Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 sve nesto mislim: kad vas startuju panduri u BG-u, najbolje bi bilo da nabacite neki van-beogradski akcenat, po mogucstvu "juzna pruga" ili tako nesto. sto vise zavrtanja, sto manje padeza - to ce vas pre svrstati u kategoriju "dobar momak, bas na mestu". ;-) mada, ako setate roze cirokanu, nista ne pomaze.
Josif Visarionovič Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Mene su par puta smarali u bg-u.Jedno vece u zgradi pored moje neki narkos upao u apoteku,ispeglao radnicu i pokupio trodone.Tu kod 9. gimnazije.Ja isao da kupim nesto za zdranje kad evo ga...Ubio me u pojam
ZheX Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 ja sam ovog leta imao burna iskustva sa milicijom...skoro svake veceri kada smo se vracali kuci ja i ortaci smo prolazili pored pijace i krali lubenice iz jednog kamiona(najeo sam se lubenica za ceo zivot). ali jedne veceri su nam napravili zasedu, i mnogo nas usralo da pobegnemo, tri patrole nas jurile...
ΣΟΚΙ Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 par ortaka iz jkra...znaci oni sta nisu sve krali,sta nisu radili. pomalo diluju...i letos ih uvate kako cukaju frizider sa sladoledom xaxa i to u nekim nelegalnim kolima...ne zelim da znam odakle im...1000 evra steta i sad u dosijeu pise teska kradja...xaxa kapiram da bi se i vama iskenjali zesce za lubenice...
ZheX Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 hahaha i ja sam cukao josh davno frizider sa sladoledom... mislim da bi mnogo najebali zbog ovih lubenica, jer smo stvarno sve mere preterali koliko smo pokrali.... ali ta scena kad su nas jurili..potera je trajala najmanje sat, bezali smo po nekim shumama i vukojebinama...i kad smo konacno bili na sigurnom valjali smo se od smeha..i rekli smo kao necemo vishe, ali ipak smo nastavili po starom.
Black Diamond Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 mene zao ovog lika jooooooooooooj
ZheX Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 mene zao ovog lika jooooooooooooj kog' lika?
Josif Visarionovič Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Ovde kod nas letos neko obio frizider sa sladoledom i sad gledamo prodje 50 ljudi svi jedu sladoled.Haha,kad ono stignemo a frizider pun,nailaze dva pandura,kao sta se desava.Ortak kaze ne zna,sad vidimo i odose oni da pogledaju,zgrnu dve kutije i nastave dalje :):)
Black Diamond Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 pa onog sto su ga zajebali tako na pocetku ove teme covek je zivi primer marfijevog zakona al najgori moguci slucaj
Josif Visarionovič Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Danas su uhapsili nekog italijana u centru.Nije imao pecat u pasosu da je legalno usao u zemlju.Posto policajci nisu znali engleski ja sam bio 'prevodioc' jer su ga drzali ispred trafike gde sam uplacivao kredit.Na kraju sam mu rekao 'you must go to the police station' nakon cega je slozio neku facu kao da ga je gorila silovao
Dead Man Drinking Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Koja glupost. Dešava se da carinici ne udare pečat, i posle ja da se raspravljam sa policijom
Divlji Tigar Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Kada se izlazi iz zemlje nije obavezno da se lupi pecat, pri ulasku u zemlju je obavezno.
Josif Visarionovič Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Ovaj je dosao u zemlju,a nije imao pecat.
BluesRocker Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Ovaj je dosao u zemlju,a nije imao pecat. U drugim državama ne vidiš policiju dok nešto ne zabrljaš, samo kod nas je policijska racija stari narodni običaj, da se neko ne zapita što mora svakih 10 godina da kupuje novu ličnu kartu.
ΣΟΚΙ Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 o tome sam ja pricao na prethodnoj strani...danas smo imali frku sa murijom...a.c.a.b. znaci mrzim ih mnoogo...
Josif Visarionovič Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Ja ih ne mrzim jer doduse i nemam nekih problema sa njima.Bolje po njih sto nemam jer bi mogli gadno da najebu kad bi me maltretirali iz dosade...
ΣΟΚΙ Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 isterao bi svoj tenk na ulicu?xaxa ili ti je neko neko mudo u muriji?
Josif Visarionovič Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Stric mi je bio nacelnik policije,cale radio kao policajac a sadasnji nacelnik policije mi je komsija...Tako da me zabole za muriju
ΣΟΚΙ Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 losa neka porodica....xaxaxa ja mislim da bi se mene odrekli da postanem drot...bilo bi samo tamo su ti vrata...
Josif Visarionovič Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Mada,nikad to nisam koristio,nisam takav tip coveka.Ali ako bi mi zatrebalo imao bi kome da se obratim.Imam i dosta ortaka koji rade kao policajci ali nikad se nisam vadio na njih ili nesto slicno.To je za sisice,ali opet ako bi bila neka frka,da me murija maltretira jer im je dosadno onda bi potegao nekog da intervenise
SL Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 sve nesto mislim: kad vas startuju panduri u BG-u, najbolje bi bilo da nabacite neki van-beogradski akcenat, po mogucstvu "juzna pruga" ili tako nesto. sto vise zavrtanja, sto manje padeza - to ce vas pre svrstati u kategoriju "dobar momak, bas na mestu". ;-) mada, ako setate roze cirokanu, nista ne pomaze. Ahaha, totalno tachno... Stalno me smaraju za lichnu (danju, uveche, bez razlike), ali se chesto, zbog naglaska i mesta stanovanja, deshava i ona: "E, jel znash tog i tog?" i "Bio sam ja dole, imam drugara odatle", a par puta je bilo i: "Aj' pusti dechka" bash kad zurim na nocni Mada, generalno, prezirem policiju. Vishe smaraju omladinu nego krimose. Policija u nashoj zemlji vishe sluzi za ochuvanje vlasti nego za smanjivanje kriminala... Tolerisanje brutalnosti policije je logichna 'privilegija' koju dobija i najmanji prashinar u cilju postizanja odanosti trenutnoj vlasti... Ne verujem da su su mnogo promenili od doba Miloshevica, samo redje dobijaju naredjenja za batinanja i chesce okrecu glavu... Pozitivnih promena ima, ali panduri su isti... Evo situacije shto se desila: Cale mi radio u finansijskoj, i imali zaduzenje da proveravaju izdavanje fiskalnih. Otishli u neki lokal, nisu dobilni fiskalni, i krenuli da pishu kaznu... Vlasnica pozove muza, koji je pandur (naravno), lik dodje i izvadi pishtolj i krene da mlati njih dvojicu!! Pazite vi tu bizarnost: jedan pandur, obichni prashinar daje sebi za pravo da tuche dva inspektora Republichke Uprave Javnih Prihoda!! Shta reci?? Na kraju, cale zavrshio sa masnicama, njegov kolega sa shavovima na chelu, pandur sa svega 2 nedelje suspenzije!! RUJP pokrenuo krivichnu prijavu, koja se ochigledno zagubila negde... Lokal i dalje radi, pandur takodje... I posle neka NEKO kaze da se policija promenila... Promenila moj q. ovo je dogadjaj od pre neku godinu. Sami zakljuchite gde zivimo... Sa pandurima samo na: "Dobar dan, dovidjenja"...
ΣΟΚΙ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 danas je pandur dobio sta je zasluzio...NIJE VAM MESTO NA TRIBINI.svaka cast delijama.
Recommended Posts