Hobo Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Pripadaju ranoj fazi NWOBHM. Imaju jedan album Rise up, objavljen posthumno '86 i ekipu sjajnih muzicara koji nakon Persian Risk imaju gomilu dobrih bendova iza sebe : vocals - Carl Sentence (Krokus, Tokyo Blade, Geezer Butler Band) guitars - Phil Cambell (Motorhead) Jon Deverill (Tygers of Pan Tang) Graham Bath (Di Anno Battlezone, Killers) bass - Nick Hughes (Idol Rich) drums - Steve Hopgood (Shy, Chinatown, Tank, Killers, Jagged Edge) Rise up je vise zanimljiv kolekcionarski, u maniru ja britanskog heavy zvuka s pocetka osamdesetih. U svakom slucaju izuzetno zanimljiv band. Link za album : http://w11.easy-share.com/679520.html Quote
ZmYchE Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Hvala na linku za download. Preslušaće se ovih dana Quote
Invictus Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Jako dobar album. Stari iskreni NWOBHM. Slusao sam od njih prije samo 50.000 Stallions, tako da je ovo bas osvjezenje. Thnx for the link. Quote
Atomic Punk Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 Ovo mi je jedan od omiljenih bendova, shteta sto ih malo ljudi slusha... Jako interesantna ekipa muzikanata i savrhen odnos energije i melodije. Dark Toweeeeeeeeeeer Quote
Grobodan Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 Ima li neko link za ovaj album? http://www.metal-archives.com/albums/Persian_Risk/Who_Am_I%3F/473441 Izasao pre godinu dana, kao da ne postoji. Quote
Berliner Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 sta brate mozda je bas dobar album ima i par nekih ug grecenzija ali toliko ga nema da kad ukucas "скачать" umesto linka dobijes ruse koji pitaju БУДЕТ? ...to je neki ultimativni nivo nedostupnosti Quote
Grobodan Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Meni je gotivan debi i onih par singlova koji mu prethode. Hard rockin' HM, opustena atmosfera i lepa svirka. U svakom slucaju uvek sam raspolozen da kopam po NWOBHM zaostavstinama, narocito posle one enciklopedije Btw ne mogu nekako da zamislim Campella u ovom bendu. Quote
Recommended Posts