Layla Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 (edited) Без претеривања, ја због овог фестивала почињем да радим. Неки бендови се не доводе у питање!!! И једва чекам!!! Не треба ми већа препорука од: Ово су они што су организовали концерте Blackmore's Night, Kamelot, Evergray, Џоа Кокера... Стао ми мозак, али сви знамо да се листа наставља и ко је био на концертима зна да момци знају шта и како раде. Још једном, свака вам част! Edited November 30, 2007 by Layla
Tanya Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Na last.fm eventu vam sada stoji i Sodom, cisto da napomenem posto vidim da i ona dva fake-a od juce jos uvek stoje http://www.last.fm/event/349819
WoS Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 pa.. ja kontam da vecina ljudi koja bi imala volje da ide na oba festa, nema sanse da to uradi.... "If there's a will,there's a way" "Oni koji zaista zele nesto da urade,nadju nacina. Oni koji ne zele nesto da urade,nadju izgovor." Ja ima da idem na sve sto mi se svidi,vi ostali kako ocete.
Tanya Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 I ja se iskreno nadam da cu moci da priustim sve sto se organizuje, ali eto vec ove godine se propustilo mnogo toga, nadam se da necu morati i sledece...
crusader84 Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Kad gledam koliko su ove godine ispali solo koncerti, neće me ni sledeća mnogo više koštati, biće ovih festivala a manje solo koncerata, i dodje mu na isto... Samo treba planirati.
kiki Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Pa, jebi ga onda. Sacekas ponudu oba festa, pa izaberes. Sta znam, mi objavljujemo u cetvrtak neke hedlajnere, jeste da to nije ni 30% festivala, ali valjda ces da odlucis, ima vise od 6 mjeseci do prvog festivala. Ko zna, mozda na kraju odes i na oba. pa bilo bi do jaja otici na oba... daleko od toga.. mada teoretske sanse postoje, nada poslednja umire ali je kurva ) "If there's a will,there's a way" "Oni koji zaista zele nesto da urade,nadju nacina. Oni koji ne zele nesto da urade,nadju izgovor." Ja ima da idem na sve sto mi se svidi,vi ostali kako ocete. pa pazi, nekima uopste nepretstavlja problem otici na oba, cak mogu i na deset festivala da odu pa da neosete... ja studiram i bas lose stojim sa kintom, tako da ce meni biti dosta veliki probelm otici i na jedan... "Oni koji zaista zele nesto da urade,nadju nacina. Oni koji ne zele nesto da urade,nadju izgovor." <---- ovo je extremno daleko od realnosti...
DBrave Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 meni je najveca prepreka datum, bukvalno samo srce ispitnog roka cak i da je u beogradu, bio bi problem, ovako treba organizovati i prevoz... Mada ako budu odredjeni bendovi, zrtvovacu rok, pa cu da nadoknadjujem u septembru i oktobru
Bahamut Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Al se ovde kuva... Samo chekajte, bice nevidjeno...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 5 dana je preterano, valjda imaju neku marketing strategiju, da ne bankrotiraju, pitanje ko može da bude/dođe u sd svih 5 dana
niking Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 meni je najveca prepreka datum, bukvalno samo srce ispitnog roka cak i da je u beogradu, bio bi problem, ovako treba organizovati i prevoz... Mada ako budu odredjeni bendovi, zrtvovacu rok, pa cu da nadoknadjujem u septembru i oktobru qft
Elderane Posted December 1, 2007 Author Report Posted December 1, 2007 Kad gledam koliko su ove godine ispali solo koncerti, neće me ni sledeća mnogo više koštati, biće ovih festivala a manje solo koncerata, i dodje mu na isto... Samo treba planirati. Nisam siguran. Ja koliko vidim, ovo ce biti najbolja koncertna godina(2008) u istoriji Srbije. A cijena karte za Castle fest ce biti, najiskrenije, najmanja u Evropi za ijedan petodnevni festival ikada. Mozda cak jeftinija i od svakog trodnevnog, nisam siguran. Ako ovo ne prodje bar blizu nule(sto nam je pocetni cilj), nisam vise siguran za buducnost metal koncerata, uopste. Bice jako lose. Znam da trtljam bezveze, dok vi ne saznate o kojim bendovima ce biti rijeci, a to se nece saznati ni 30% u cetvrtak, a bice dovoljno da vam bude jasno o cemu se radi. Nego, da ne pricam. Idu objave dalje.
Tanya Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Wacken je 115E ja mislim, znaci ovo ce biti ispod 100E??? Ajoj ako je to slucaj bice svasta... Nasla sam od koga da pozajmim kintu za 6ti tako da...
_powerslave_ Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Iskren da budem ne svidja mi se ni malo shto ce sad biti manje metal koncerata... Nego jel ovaj Sodom stvarno potvrdjen ?
DragonHeart Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Iskren da budem ne svidja mi se ni malo shto ce sad biti manje metal koncerata... Ne mora da znaci da ce biti manje koncerata.
_powerslave_ Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Ne mora da znaci da ce biti manje koncerata. I ja se nadam da ne mora da znachi al vidim svi prichaju kako ce biti manje koncerata.
DragonHeart Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Ne prizivajte Sodomu i Gomoru, da vas zamolim
Elderane Posted December 1, 2007 Author Report Posted December 1, 2007 Ispod 100 Majko mila, pa niste valjda pomislili da ce ovo da kosta sto evra usred nam ove siromasne zemlje? Zar nije dovoljno sto pouzdano znamo kakvi ce nas sve koncerti potresti iduce godine... Od kojih je dobar dio na festivalu, naravno. Cilj festivala je da nas dodju hiljade! Nista drugo, cisto da se prebrojimo!
Tanya Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Ispod 100 Majko mila, pa niste valjda pomislili da ce ovo da kosta sto evra usred nam ove siromasne zemlje? Zar nije dovoljno sto pouzdano znamo kakvi ce nas sve koncerti potresti iduce godine... Od kojih je dobar dio na festivalu, naravno. Cilj festivala je da nas dodju hiljade! Nista drugo, cisto da se prebrojimo! 5 dana manje od 100e? Do jaja, dolazim sigurno Uzecu odmor ili bilo sta, samo ako dovodite bendove koji me zanimaju Nisi rekao da li ce biti neki kamp ili moram na ulici da pawam?
Elderane Posted December 1, 2007 Author Report Posted December 1, 2007 (edited) vjesala... Ma, nema sanse... Niko od nas nece da reaguje ni na jedan trac o nekom bendu... Spominjete svasta, neki jesu u pravu, neki nisu... Ali, sta to znaci, kad na 10 foruma i shoutboxova bude obuhvaceno vise od pola relevantne scene... Vrh. Inace, bice kampa. Kako drugacije da natjeramo 99% ljudi da ostanu 5 dana. Edited December 1, 2007 by Elderane
DragonHeart Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Kako ce stanovnici Smedereva da izbezumljeno gledaju 20000 Metalaca tih 5 dana
_powerslave_ Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 vjesala... Ma, nema sanse... Niko od nas nece da reaguje ni na jedan trac o nekom bendu... Spominjete svasta, neki jesu u pravu, neki nisu... Ali, sta to znaci, kad na 10 foruma i shoutboxova bude obuhvaceno vise od pola relevantne scene... Vrh. Inace, bice kampa. Kako drugacije da natjeramo 99% ljudi da ostanu 5 dana. Znachi necesh reci dal je istina za Sodom ?
DragonHeart Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Znachi necesh reci dal je istina za Sodom ? Naravno da nece, dzaba ti kushanje
Recommended Posts