Morphy Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Hahah,Hit Nedelje Hammerfall,nasao sam stanicu,meni je 101.80
FeanorLFC Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Ma ko ce da slusa radio kad igraju Zvezda Bolton. Nikad nije kasno saznati koji bendovi ce da sviraju. Nije sutra festival
enclave Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Niste trebali na netu da širite ovo za 202-jku, neka se vidi ko su redovni slušaoci! Neko od nas nema mogucnosti da slusa!
crusader84 Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Neko od nas nema mogucnosti da slusa! Pa dobro, ako večeras nešto naprasno ne dodje u mogućnost, onda je opravdano.
enclave Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 (edited) Pa dobro, ako večeras nešto naprasno ne dodje u mogućnost, onda je opravdano. Brate ja sam sad na casu. Ne znam ni koliko je sati tu. Noge mi se tresu od uzbudjenja. Nemam radio u ucionici. Foliram se kao citam nesto a ono refreshujem jednu te istu stranicu... Edited December 6, 2007 by enclave
SATAN-iz Batajnice Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Brate ja sam sad na casu. Ne znam ni koliko je sati tu. Noge mi se tresu od uzbudjenja. Nemam radio u ucionici. Foliram se kao citam nesto a ono refreshujem jednu te istu stranicu... Napet si a?
crusader84 Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Brate ja sam sad na casu. Ne znam ni koliko je sati tu. Noge mi se tresu od uzbudjenja. Nemam radio u ucionici. Foliram se kao citam nesto a ono refreshujem jednu te istu stranicu... Ma fora je što sam ja do sada mali milion puta čuo rečenicu "Ko još sluša radio?!", e pa to je više na račun onih koji su autori te rečenice.
_powerslave_ Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Aaaaaaaaaaaaa, kakav je tek danas koncert potvrdjen! Mada, nema veze sa festivalom! U 23h, pratite koncerte i okupljanja Ako sam dobro razumeo objavicete koji je to koncert u pitanju posle 23h jel tako ?
Elderane Posted December 6, 2007 Author Report Posted December 6, 2007 Jeste. Da zavrsimo sa dobrim vijestima, ali samo za danas. Ako sve bude islo kako valja, bice jos ludjih dana. Mozda se taj koncert u 23h i ne svidi svima, ali realnost je takva, sta da se radi.
_powerslave_ Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Jeste. Da zavrsimo sa dobrim vijestima, ali samo za danas. Ako sve bude islo kako valja, bice jos ludjih dana. Mozda se taj koncert u 23h i ne svidi svima, ali realnost je takva, sta da se radi. Al prvo shto mi je palo na pamet je Alice Cooper... ne znam zashto... no nema veze da ne oftopichimo...
enclave Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 (edited) Jel pricate o festivalu? Kakv koncert u 23h? Nisam skontao. Edited December 6, 2007 by enclave
Moody Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Da jbte ajmo o festivalu otvorite drugu temu z ataj cert! Znachi jedva chekam! Shta reche kad cemo sve saznati i na kojoj frekvenciji mogu da uhvatim 202 i kako cu da znam da sam uhvatio?
Elderane Posted December 6, 2007 Author Report Posted December 6, 2007 Ma, nema veze sa festivalom. Odvojeno je potpuno od toga.
Totamealand Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Čekaj, hoće li i na ovoj temi biti postovani nazivi bendova koji gostuju?
Elderane Posted December 6, 2007 Author Report Posted December 6, 2007 Hoce. I bice i nagradna igra na ovoj temi, sto je jako vazno! Na yumetalu cemo pokloniti 4 nagrade, poprilicno vrijedne. Prva nagrada je petodnevna karta za festival Druga nagrada je karta za koncert koji se objavljuje veceras u 23h Treca nagrada je karta za koncert Mark Knopfler-a u Beogradskoj Areni, u junu 2008 Cetvrta nagrada je karta za koncert Kamelot-a, 19. aprila 2008. godine. Pratite najave od 22-23h, saznacete sve detalje kako da osvojite nagradu. i klikcite refresh
Moody Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Jbte pa ne znam gde da uhvatim Radio 202! Zivim u Mladenovcu i nece ni 98 i 104!!! Jel moram da pratim 202 da bih uchestvovao i da li ce to biti neki kviz???
Elderane Posted December 6, 2007 Author Report Posted December 6, 2007 Ne! Nagrade se dijele posebno na 202 i posebno na yumetalu! Ko ne moze slusati radio, neka prati forum. Kako se kome svidja.
Moody Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 To znachi ne moram da kidam zivce zbog Radio 202! A meni Elderane ide petodnevna karta besplatno jel da? U slavu starih dana kada smo kod jataka zime zimovali, zime zimovali, pichke guzichili.... U ime kafane gde sme rujno vino pili u potaji.... lol
DragonHeart Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Streaming za "202" ne funkcionise.
Cyber Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Funkcionise striming, samo im je server ko kurac ;-) Ja od 7 pokusavam da se konektujem i nema sanse, a inace non stop slusam 202 preko live stream-a...
DragonHeart Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Juce je sve bilo OK, ali danas jok.
Recommended Posts