Kamaitachi Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 (edited) :) Avantasia mania Secam se kad sam se sa njim prvi put videla i dosli na temu Avantasie, ja naravno kazem nisam ja to slusala mnogo kao Ayreon... NISI SLUSALA?!!! Odmah pustio prvi album otvorio textove i krenuo sa edukovanjem Jedva cekam da mu vidim izraz lica kad krene prva pesma na koncertu Ehhh, pitanje hocu li biti tamo! EDIT: Jel se zna koliko ce kostati karta posle nove godine? @Bane: A sta ja da kazem! Ortak (Kamaitachi) i ja smo isli kroz Knez i pevali Avantasiju! Pa ti vidi! Ehhhhh, to bejahu vremena! Edited December 7, 2007 by Kamaitachi
Tanya Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Ehhh, pitanje hocu li biti tamo! Naravno da hoces
Mr. Metal Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 (edited) Ma ne smeta meni kamp kao kamp, ali tusiranje u kampu je samo san ipak bih ja da se uglavim kod nekoga tih par dana pa da opustim misice posle celodnevnog skakanja kao covek Pa nije ni BG tako daleko da ne moze da se malo pauzira, ali jako malo Sto se tice tushiranja...tu je reka i sapun "kabash" za 40 kinti.... ...jer METAL JE TO!!! Mr. Metal has spoken. Amin Edited December 7, 2007 by Mr. Metal
Red Viper Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Ehhh, pitanje hocu li biti tamo! EDIT: Jel se zna koliko ce kostati karta posle nove godine? @Bane: Ehhhhh, to bejahu vremena! Brate,kako su nas ljudi gledali! Podne,pun Knez...
Kamaitachi Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Brate,kako su nas ljudi gledali! Podne,pun Knez... ...vrucina, sparina i cuje se nesto sto podseca na ljudske glasove kako urla : "...IN A WORLD OF MAMMON WE HAVE FOUND IT ALL, FIGHTING FOR PRIDE AND FOR GOLD..."
AceMan Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 ipak bih ja da se uglavim kod nekoga tih par dana pa da opustim misice posle celodnevnog skakanja kao covek sta nudis zauzvrat
Totamealand Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Kad ce sledeca objava? Dobro pitanje.
_powerslave_ Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Neshto nisam stekao utisak da su se ljudi obradovali shto dolaze Judasi...
Totamealand Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Ma svi su se oduševili, samo što će doći još 5 strava bendova, pa su ljudi ostali bez teksta.
_powerslave_ Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Moze biti... Nego imam celu diskografiju At The Gatesa a nikad me nije vuklo da preslusham neki album, videcu sad malo da chujem kakvi su.
DragonHeart Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Moze biti... Nego imam celu diskografiju At The Gatesa a nikad me nije vuklo da preslusham neki album, videcu sad malo da chujem kakvi su. Super je bend, a dopasce ti se ako i malo volis MeloDeath.
Sandman Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Evo ja sam sada nashao torrent i skidam At The Gates.
_powerslave_ Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Evo slusha se prvi album, i deluje mi poprilichno zanimljivo.
Bata Trokrilni Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 Fazon Dark Tranquillity i starog In Flames.
rhapsoad Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 mrzi me da citam 20ak strana pa cu verovatno neke stvari ponoviti ensiferum i helloween su mi od svih pomenutih najinteresantniji, a i bice lepo videti judase i avantasiu cena 4.400din, smesno malo...ja narucujem kartu ovih dana ma ni 5.300 nije mnogo svaka cast za nagrade koje ste podelili onaj dzet je glasnije disao nego sto je tobias pricao
Andrija Smith Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 At the gates bre!!!!!!! Judas priest!!!!!!! Joooj ne mogu da verujem! Ovo se ne sme propustiti!
Radnaskela Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 soilwork i judas priest!!!!!! to su mi za sada prioriteti. a videćemo posle kada se bude objavilo još bendova.
Recommended Posts